Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2007 12:28    #8461     Sufler - Porady do gry - Zpowalnianie gry
merkury91 mówisz ze nie powtarzas mojej wypowiedzi ;] ehehh :P to spójrz sobie na mój post a nastepnie na twój :P czy nie wydaje Ci sie " troszke " podobny ? ;> xD ( prawie jak bliźniaki Mroczkowie :P ) ... Dobra, mniejsza z tym, wybaczam ;] :P ... ale na przyszłośc pamietaj : po co pisac to co już wczesniej zostało powiedziane ? :) ... a z Twoim Save Clanerem to sie zgodze, ale tak na 50%, ponieważ nie przyspiesza od rozgrywki lecz wczytywanie gry :) ...

kaczmar123 Partyzant

30.06.2007 22:35    #8462     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
to co ja zauwarzyłem : Niedzielan powinien być w Wiśle, Ćwielong tak samo w Wiśle, Palacio nie powinien być w Barcelonie, Błaszczykowskiego od razu mogliście dać do Borussi, Metzeldera do Realu, Piotr Ruszkul, Tomasz Hajto i Adam Marciniak w Górniku Zabrze, Rafał Naskręt zakończył kariere, Grzegorz Kaliciak w Zagłębiu Sosnowiec, Robert Speichler i Andrzej Rybski w Lechii Gdańsk, Mariusz Liberda w Livingston, Rafał Dopierała rozwiązał kontrakt ze Stalową Wolą, Diego Forlan w Athletico Madryt, Igor Sypniewski znowu w ŁKS Łódź, Diego Klimowicz w Borussi Dortmund, Hildebrand w Valencji, Tal Ben-Haim w Chelsea, Geremi w Newcastle, Majdan w Polonii, Ribery w Bayernie, Beckhama od razu do Galaxy, Altintopa od razu do Bayernu, no i jeszcze pozostają takie nie jasne do końca transfery jak Chivu czy Robben, z mojej strony to tyle, może wydacie jakąś popraweczke chociaż to i tak bardzo dobra robota co zrobiliście

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

30.06.2007 15:44    #8463     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.2 - flagi
Kerry masz problemy z myśleniem? Co ma Update do grafiki? O_x Update nie integruje w grafikę wyświetlaną w fm, sam podmieniłeś sobie flagi i teraz robisz dym że update jest uszkodzony ; Ludu myślcie zanim coś napiszecie ...

tabalugg Młody aktywista

29.06.2007 22:31    #8464     Sufler - Porady do gry - Kontuzja - 10 lat?
niech czeka troszkę,zobaczy ile bęzie mu jeszcze brakowało za 3 miechy :D ale w sumie polewnie to wygląda :D

Wujek_Tolek Partyzant

29.06.2007 20:13    #8465     Sufler - Porady do gry - Niesprawiedliwość!
kyczy7 ale jesteś zabawny - poziom: przedszkole

toszman Młody aktywista

29.06.2007 14:01    #8466     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
W ogole poszukaj troszke na sulferze a znajdziesz cos xP Niedawno jeden z uzytkownikow uploadowal poradnik do gry xP

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.06.2007 11:20    #8467     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Reinstalka Ci nie zaszkodzi, wszystkie save'y i grafiki pozostaną, więc zrób reinstall i może to pomoże.

kyczy7 Przodownik pracy

28.06.2007 22:51    #8468     Sufler - Porady do gry - Spadek z ligi
Zdania podzielone widze :) ale ja jednak pójde za tym ze jak spadniesz z II ligi a III juz nie ma to zostajesz zwolniony z funkcji managera klubu ... bo inaczej gra stała by sie troszke nierealna :D

jaqb Partyzant

28.06.2007 14:05    #8469     Sufler - Porady do gry - Treningi, szkolenia, gwiazdki
Przepraszam za nowy temat, ale nie dostałem odp. Mam wątpliwość jeśli chodzi o trening w FM 07. Jeśli słaby zespół zatrudni wybitnych trenerów powinien wzbić się na wyżyny -oczywiście jeśli stać ich na takiego trenera. Moje pytanie: jak ilość gwiazdek (przy treningu) wpływa na zespół, czy jeśli przy treningu na ***** piłkarze osiągają swoje max PA to przy np. *** połowę? Czy to raczej chodzi o szybkość osiągnięcia maxa PA? A kwestia bazy treningowej? Może ktoś to sprawdzał lub sprawdzi.... . Z moich doświadczeń zauważyłem jedynie, że przy transferach niektórzy piłkarze cieszą się, że mam dobrą bazę treningową. Natomiast nie rozumiem, jak to jest z klubami filiarnymi: np. w korzyściach jest napisane, że dany klub słynie ze szkolenia wielu talentów (czy coś w tym stylu) a ma cienkich trenerów i słabą bazę???

el_nino Partyzant

Im lepsza baza treningowa tym lepsi mlodzicy:) proste, zawsze jest miec najlepiej jak najbardziej rozbudowane obiekty treningowe i szkolke juniorska:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.