Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2007 15:35    #8441     Sufler - Porady do gry - skaut nie reaguje
panie Gumierpool, zmurowalo mnie, moj francuski skaut byl w grecji ponad miesiac szukajac talentow, ktore i tak nie godzily sie na transfer do mnie i wlasnie zabojad natychmiast podal mi karte informacyjna(szkoda ze to dosc kiepski skaut :/ )
temat do zamkniecia

ps z grecji nie greka wyciagam

Gumierpool Młody aktywista

04.07.2007 15:17    #8442     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
Po prostu im zawodnik droższy tym bardziej zależy mi, aby się go pozbyć. Bo jeżeli walczyłbym do końca o jego podpis, a on i tak by się na mnie wypiął to byłbym z kasą nieźle w plecy.

Dlatego jeżeli widzę zawodnika, który jest ważną częścią mojego zespołu, a na którym i tak bym za wiele nie zarobił to w takich przypadkach staram się być bardziej zaciekły i troszkę niegocjuję, ale też bez przesady - bez włażenia komuś do dupy.

Bisnes is bisnes :D.

Gumierpool Młody aktywista

04.07.2007 14:37    #8443     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
Nie należy, aż tak bardzo rozpieszczać zawodników, aby stawać na głowie, aby jeden z drugim przedłużyli kontrakty.

Już lepiej go sprzedać za godziwą cenę i mieć czyste sumienie, niż próbować do ostatniej chwili namówić do zmiany zdania rozkapryszoną gwiazdeczkę, która ma zbyt wygórowane mniemanie o sobie.

Załóżmy, że przedłużamy kontrakt z najlepszym strzelcem drużyny, który zażadał najwyższych apanaży, a my bez słowa się zgodziliśmy. Innymi słowy zataczyliśmy jak on nam zagrał, a to chyba powinno być na odwrót. Trener rządzi, a zawodnik jeżeli nie chce grać w moim klubie to droga wolna - przynajmniej ja wychodzę z takiej zasady.

Bo gdy takiemu Wachowiczowi w ostatniej chwili przedłużymy kontrakt dając mu sporo kasy to istenieje spore prawdopodobieństwo, że się nam chłopak rozluźni, sodówka do głowy strzeli, a i partnerzy z drużyny będą się domagać podwyżek. Bilans zysków i strat jest oczywisty - więcej szkód niż korzyści.

Zupełnie ak w rzeczywistości. I właśnie za to kocham tą gre!

merkury91 Młody aktywista

04.07.2007 12:16    #8444     Sufler - Porady do gry - Problem z savem 2200
"To może jakieś dane techniczne?
- Sejw waży około 172 mb, czyli malutko, jak na taką datę
- Mała bazda danych, rozpoczęta na uatkualnieniu Rambo, ale w tym roku to już raczej nieistotne ;)
- Polska Ekstraklasa
- doprowadznie do tego roku zajęło mi około 48 godzin, przy czym jakiś czas kierowałem kilkoma klubami

- na bazie 7.0.2, oczywiście

- wczytuje się i zapisuje troszkę dłużej niż normalnie (może z jakieś 20-30 sekund), jednak sama rozgrywa działa naprawdę w porządku
- wszystko to na kompie z Intel Core 2 Duo E6300 (2x 1.86 Ghz) i 1 GB DDR2 533 Mhz"

merkury91 Młody aktywista

04.07.2007 12:15    #8445     Sufler - Porady do gry - Popsuty save
"To może jakieś dane techniczne?
- Sejw waży około 172 mb, czyli malutko, jak na taką datę
- Mała bazda danych, rozpoczęta na uatkualnieniu Rambo, ale w tym roku to już raczej nieistotne ;)
- Polska Ekstraklasa
- doprowadznie do tego roku zajęło mi około 48 godzin, przy czym jakiś czas kierowałem kilkoma klubami

- na bazie 7.0.2, oczywiście

- wczytuje się i zapisuje troszkę dłużej niż normalnie (może z jakieś 20-30 sekund), jednak sama rozgrywa działa naprawdę w porządku
- wszystko to na kompie z Intel Core 2 Duo E6300 (2x 1.86 Ghz) i 1 GB DDR2 533 Mhz"

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2007 11:44    #8446     Sufler - Porady do gry - ulubieniec piłkarza
szkoda ze nie mozna sobie wpisac ulubionego pilkarza, bo akurat moj ulubieniec raczej srednio za mna przepada

Tenorio Młody aktywista

04.07.2007 11:38    #8447     Sufler - Porady do gry - ulubieniec piłkarza
U mnie po zakończonym sezonie blisko pół drużyny było "zachwycone ze stylu gry drużyny" (czy jakoś tak) i u tej połowy z miejsca zostałem ulubieńcem.

A z drugiej strony szkoda, że my sami jako menadżerowie nie możemy mieć żadnych ulubieńców, tylko jeden ulubiony klub.

SyZtem Przodownik pracy

03.07.2007 23:13    #8448     Sufler - Porady do gry - Omar Andrade
Szkoda tylko ze on ma atrybuty losowe ;/

Cavalerra Młody aktywista

03.07.2007 22:25    #8449     Sufler - Porady do gry - Omar Andrade
@Seju
Da rady ja go miałem u siebie w Celticu przez 9 lat i miał szybkosc 16 i przyspieszenie 15 (albo 14). Może poprostu na innych wersjach graliśmy :P Szkoda, że nie przewidziałem takiego tematu, to bym screena zrobił :P

Cavalerra Młody aktywista

W ogóle bez sens używac nawet tego FMM 1,2 raz na ruski rok. I gdzie tu fabuła gry? Jak chcesz jechac na kodach, kup sobie simsy i graj... Myślisz adson, że każdy klub ma budżet na plusie? Weźmy chociaż na przykład taki ŁKS Łódź, mają teraz ponoc milion na minusie, a z musu sprzedali do Zabrza Hajtę (podporę defensywy, byłego reprezentanta Polski) i młodego Marciniaka za ponad milion. To był tylko przykład, ale kupuje chyba tą grę po to, żeby poczuc się jak manager, zmierzyc się ze wszystkimi problemami dotyczącymi managera. Nie jest ci szkoda tych ~90zł. (zakładając, że masz oryginała)?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.