Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

baraneeq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2007 17:37    #8421     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
Zamknijcie SIE!!!!! CHCECIE ZBANOWAC TEN TEMAT!!!SZKODA SŁOW NA WAS!!!

fudi Przodownik pracy

06.07.2007 15:25    #8422     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
wawrow - niejeden tak gadal " nie do zobaczenia". Śmieszne....
A juz mialem nadzieje ze pojawił się jakis solidny updater.....szkoda

wawrow Partyzant

06.07.2007 15:21    #8423     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
po pierwsze dymać to mam kogo, po drugie ściągaliśmy transfery z róznych stron i updatów ale robione od podstaw i tyle skoro kogos urazilismy to przepraszamy ale na bank nie zrobiliśmy niczego by kogoś wykorzystać czy urazić
A to ile jestem wart to już moja sprawa
Jeszcze raz pozdrawiam i nie do zobaczenia bo poprostu szkoda czasu i pracy

wawrow Partyzant

06.07.2007 14:54    #8424     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
Szanuje bardzo ludzi którzy coś robią w tym kierunku by dało się grać w te naszą ulubioną gre i tylko chciałem pomóc ale widzę ze szkoda czasu choć cieszy mnie fakt że te nasze wypociny choć troche są podobne do wielkich dzieł waszych updaterów mam nadzieje ze ten update który ma być dziś wydany przez Pana Fudiego będzie idealny i oby nie był podobny do innych bo znów posądzicie pana o plagiat

wojtek2303 Partyzant

06.07.2007 12:04    #8425     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
To jakie błędy wyłapałem:
1) Batata z Groclinu ma tylko polski paszport.
2) Rafał Boguski jest w Wiśle.
3)Piotr Ruszkul gra w Górnku Zabrze, nawet bramkę strzelił w sparingu ostatnio.
4) Marius Kizys jak wyżej.
5)Przemysław Rygielski z Wisły jest tak dobry, że dziwne że w poprzedinim sezonie nie zagrał ani minuty w OE. Ma w dosatku pozycję lewy ofensywny pomocnik. Jakies nieporozumienie wielkie.
6) Właścielem Zagłebia Sosnowiec nie są Włosi, a Szatan.
7) Ben Starosta ma tylko angielski paszport.
8) Z Robbenem w Realu Madryt chyba się pospieszyłeś.

To tak na pierwszt rzut oka, ale gratuluję pracy.

Carrot Młody aktywista

niestety raczej nic nie zrobisz... ja mialem podobny problem, tylko to mi sei dzialo kiedy prowadzilem repre polski i po meczu z francja ktory zremisowalem 1:1 i kontynuowalem to mnie wywalalo... :/ zapisalem zaraz po meczu i mnie wywalalo zawsze... :/ szkoda mi bylo jak nie wiem... :( wydaje mi sei ze raczej tego nie naprawisz chociaz moge sie mylic;) musisz zaczac nowa gre poprostu, wtedy tak nie bedzie... mozliwe za to ze "data krytyczna" w tej nowej gdze bedzie jakis inny dizen, bo tak sie czasem robi w grach, ze cos sie pieprzy juz przy zaladowaniu nowej :/

Yodassss Młody aktywista

Karpin - rozczaruję Cię. Zdecydowana większość gra w FMa tylko po to, aby poprowadzić jakiś super klub i nic nie zmieniając wszystko wygrywać ;]

Delphi6 - kombinowałeś coś z FMM? Bo to czasem uszkadza save'a ...

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.07.2007 22:58    #8428     Sufler - Porady do gry - Wasze kluby...
No to to już lepsze pytanie. xD A oto ta stronka
PS. Następnym razem po przybyciu na strone regualmin czytaj, teraz też nie zaszkodzi

05.07.2007 22:17    #8429     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
No nareszcie jakiś admin :D Mam nadzieję, ze zrobisz porządek. Wiesz nie muszą od razu być bany. Trzeba postraszyć Reakcjonistą, bo wiele osób dopiero zaczyna przygodę z suflerem i szkoda by było ja tak szybko kończyć :)
PS. Za co Michałka ma bana ??

Za niestosowanie się do regulaminu Suflera - dop. Grzechoo

05.07.2007 20:53    #8430     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
Wiem, że to nie on, już wiem. Na szczęście jądra nie stracisz, a szkoda. A jesteś pewny bo sam nimi jesteś xD
Do tych, którzy się znowu niecierpliwią, jak już pisałem i jak Menedzer5 pisał nie płacicie za to, więc nie miejcie pretensji. Zapłaćcie cmrev i Fudiemu ofiarę to może będzie szybciej x] Ma byc dzisiaj to w to wierzcie :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.