Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

eaters Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2007 15:10    #8411     Sufler - Porady do gry - umiejetnosci czy ogranie
Jesli masz dobrą baze i szkoleniowców to lepiej nich bedzie u ciebie w rezerwach. wystawiaj go w pewnych meczach od początku (np. pucharowe gdy masz juz pewny awans do kolejnej rundy) lub wypuszczaj z ławki na ostatnie 15 min gdy mecz już jest wygrany. Pod Twoimi skrzydłami jest mniej narażony na kontuzje. Przyglądam sie swoim zawodnikom na wyporzyczeniu i komputer potrafi byc dla nich bezlitosny (wystawia do składu nawet gdy mają kondycje

Tenorio Młody aktywista

Ja sam gram teraz w Anglii i za klub filialny mam Cracovię i obecnie mam już 4 sezon w którym wypożyczam tych samych 3 zawodników, aby otrzymali polskie obywatelstwo (w końcu je niedawno otrzymali) i żadnych problemów nie miałem.
I z tego jak pobieżnie przeglądałem kluby filialne innych klubów z Premiership, kilka miało właśnie kluby z Polski w celu uzyskiwania pozwolenia na pracę w Anglii dla graczy spoza UE. Choć wcale z tego nie korzystali, bo wypożyczali tylko jakiś Szkotów, Anglików, Francuzów itd.
I najważniejsze, że nie miałem wczytanej polskiej ligi.

Carrot Młody aktywista

nie. SI nie przewidzialo takiej opcji w managerach bo takich rzeczy raczej poprostu nie da sie przewidziec :/ a szkoda, bo mogli by wprowadzic np korupcje i zawieszenia :D FM bylby bardziej realny ;)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

08.07.2007 15:06    #8414     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
mi sie nie podoba,dużo blędów,a stać was chłopaki ,stać na cos lepszego,no szkoda,ale następny musi być lepszy :P

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

08.07.2007 13:16    #8415     Sufler - Porady do gry - budzet transferowy
To jest bug, raczej go nie wyelimuinujesz, ale masz duzo kasy to sie tym nie martw. Jak bardzo ci to przeszkadza zacznij od nowa raczej wtedy tego nie bedzie.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

08.07.2007 13:16    #8416     Sufler - Porady do gry - budzet transferowy
To jest bug, raczej go nie wyelimuinujesz, ale masz duzo kasy to sie tym nie martw. Jak bardzo ci to przeszkadza zacznij od nowa raczej wtedy tego nie bedzie.

orzesszek Partyzant

08.07.2007 12:58    #8417     Sufler - Porady do gry - budzet transferowy
mam taki oto problem:

gdy sprzedaje zawodnika, pieniadze ktore za niego otrzymuje doliczaja sie do budzetu transferowego ale do ogolnego stanu konta juz nie. potem gdy kogos kupuje kasa oczywiscie odlicza sie od budzetu na transfery ale od ogolnego tez. i w ten sposob majac np. mam budzet ogolny 100mln i na transfery 50mln sprzedaje kogos za 30 i wtedy mam 100mln i 80mln, potem kupuje za te 80 i mi spada ogolny do 20mln.
przy czym ta sytuacja ma miejsce tylko przy jakis wyzszych kwotach jak sprzedaje po 10-15mln to dodaje sie do tego ogolnego tez :)
za bardzo mi to nigdy nie przeszkadzalo bo pieniedzy mialem duzo, ale jakos nie daje mi to spokoju.
pewnie nie da sie tego wyeliminowac ale napiszcie co o tym sadzicie.

hoody Przodownik pracy

06.07.2007 21:20    #8418     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
Karpin po prostu szkoda gadać! Mówić (pisać) do nich to jak do ściany... ;)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

06.07.2007 20:31    #8419     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
Nie no mogę, ale po prostu jak tylko chcę już nacisnąć myszką "Dodaj odpowiedź", to zawsze mi się palec zaślizguje... zawsze!! Nie wiem dlaczego... to jakieś boskie siły ;P

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.07.2007 19:02    #8420     Sufler - Porady do gry - Update Wawrow 1.0 - już jest
@wawrow
Polecam przedszkole, najlepiej prywatne, tam może nauczą czytać ze zrozumieniem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.