Ja przyznam się że mam słabość do zagranicznych wychowanków którzy przychodzą do szkółki
Często daję im szansę, nawet jak mają słabe umiejętności.
Gram VFC Plauen mam bodajże 2017 rok i prowadze ten klub na szczyty - awansowałem nimi do II Bundesligi i do I, odkryłem wiele gwiazd, powiększyłem reputację, szkółkę młodzieżową i bazę treningową i zarobiłem dużo kasy (mam budżet sięgający ok. 70 mln) dzięki meczom towarzyskim jakie rozgrywam u siebie w przerwie zimowej lub przedsezonowej. Grałem nawet w Pucharze UEFA jako II-ligowiec (doszedłem do finału Pucharu Niemiec) i wyszedłem z grupy, lecz tam niesamowicie pechowo uległem Fiorentinie (u siebie 2:0, na wyjeździe 0:3). Teraz walczę o puchary - mam 3 miejsce, a pochwalić się mogę tym, że dwukrotnie w sezonie pokonałem Bayern (to pierwszy sezon w I lidze) i Werder, i to na wyjeździe, dla któergo w całym sezonie była to jedyna porażka - skubańce są nie do pokonania, ciągle 1 miejsce. Mogę śmiało powiedzieć że jest to moja najlepsza kariera jaką miałem w FM bo cały klub rozwijam i powoli wchodzę z nimi na szczyty tzn. do LM
Potem jak zdobędę nimi wszystko odejdę do jakiegoś tuza z którym też zdobędę dużo a gdy to się uda to znów wezmę jakiegoś outsidera III ligi i uczynię z nimi to samo. Jak mi się uda, to będę mógł powiedzieć że jestem co najmniej solidnym managerem
Często daję im szansę, nawet jak mają słabe umiejętności.Gram VFC Plauen mam bodajże 2017 rok i prowadze ten klub na szczyty - awansowałem nimi do II Bundesligi i do I, odkryłem wiele gwiazd, powiększyłem reputację, szkółkę młodzieżową i bazę treningową i zarobiłem dużo kasy (mam budżet sięgający ok. 70 mln) dzięki meczom towarzyskim jakie rozgrywam u siebie w przerwie zimowej lub przedsezonowej. Grałem nawet w Pucharze UEFA jako II-ligowiec (doszedłem do finału Pucharu Niemiec) i wyszedłem z grupy, lecz tam niesamowicie pechowo uległem Fiorentinie (u siebie 2:0, na wyjeździe 0:3). Teraz walczę o puchary - mam 3 miejsce, a pochwalić się mogę tym, że dwukrotnie w sezonie pokonałem Bayern (to pierwszy sezon w I lidze) i Werder, i to na wyjeździe, dla któergo w całym sezonie była to jedyna porażka - skubańce są nie do pokonania, ciągle 1 miejsce. Mogę śmiało powiedzieć że jest to moja najlepsza kariera jaką miałem w FM bo cały klub rozwijam i powoli wchodzę z nimi na szczyty tzn. do LM
Potem jak zdobędę nimi wszystko odejdę do jakiegoś tuza z którym też zdobędę dużo a gdy to się uda to znów wezmę jakiegoś outsidera III ligi i uczynię z nimi to samo. Jak mi się uda, to będę mógł powiedzieć że jestem co najmniej solidnym managerem

Ale co tam, praca wrze!
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty