Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Krystian88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A czy będą edytowane sztaby szkoleniowe, czy zmienisz tylko selekcjonerów??? Jeżeli można chciałbym zobaczyć staty Macieja Sczęsnego i Zbigniewa Robakiewicza?? Z góry dziękuję.

Fenix Partyzant

Ściągnąłem sobie ale jakoś tak średnio mi się podoba. Zwiększyła się liczba tych dziwnych "retired players" co na pewno spowolni bazę danych, ale trudno tam ... Jedyne co mi się podoba nowego to możliwość dodania rezerw. Szkoda że nie zrobili tak, że jakimiś klawiszami skrótowymi możnaby było usunąć lub dodać gracza - wtedy byłoby z pewnośćią wygodniej.

W każdym razie mam teraz inne pytanie - JAK DODAWAć ZDJęCIA ZAWODNIKóW DO FM?

Roninho Partyzant

22.07.2007 10:11    #8383     Sufler - Porady do gry - Czionka
Jednak działa !! :D

Da się troszke ją pogrubić albo zwiększyć ? Bo jest taka chuda :D

kleszczu88 Partyzant

21.07.2007 15:00    #8384     Sufler - Porady do gry - Junior
Wartosc PA u juniora jest losowa z tym ze naturalnie wieksze prawdopodobienstwo jest przy dobrze rozwinietych obiektach mlodziezowych i szkolce pilkarskiej.

patryk1992lulkow... Partyzant

21.07.2007 10:53    #8385     Sufler - Porady do gry - Nowy Klub
no tak odinstalowalem patch bo szkoda mi bylo sejva:-)

bartek707 Partyzant

21.07.2007 09:30    #8386     Sufler - Porady do gry - PROBLEM !!!
Mam problem aktualnie gram w fm 2006 i w ustawieniach było że walutą jest jakiś tajski bajt i codzienny autozapis. Nie pasowało mi to więc zmieniłem to na polski złoty a autozapis wyłączyłem. No i za każdym razem zatwierdzam wprowadzone dane i wyskakują mi te pierwotne ustawienia. Próbowałem odinstalować grę i zainstalować od nowa i cały czas to samo a tajski bajt troszkę przeszkadza. Co mam zrobić???

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
21.07.2007 08:15    #8387     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Bartez - liczę, że Ci się uda stworzyć dobry update. Ale jak mi jeszcze raz ktoś powie o 4-ligowym klubie, to zabiję... :P Chociaż szkoda, że nie ma takich rozgrywek, że możnaby okręgówką grać :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Fenix Partyzant

Nie no w sumie przyznam się szczerze że gdybym więcej nad tym pracował to skończyłbym o wiele wcześniej ... Teraz trochę tego żałuję, no ale cóż, nie samymi edytorami i update'ami człowiek żyje :) Szkoda jednak tej przerwy 3-miesięcznej z kwietnia na lipiec przez którą rzadko pracowalem nad edytorem, jednak muszę przyznać że rzeczywiście zaczyna to iść szybciej niż myślałem. Sam jestem ciekaw kto będzie w tej grze największą gwiazdą, kto talentem itd... Samemu myślę że najlepszym piłkarzem całej gry będzie Weah, Romario albo Ronaldo no i oczywiście Diegóóóóóó.... Maradonaaaaaa :D Jeee :D

bartek707 Partyzant

sefko1 dzięki teraz wiem że będę musiał troszkę więcej pokombinować ;) Może uda mi się znaleźć jakiś złoty środek, ale na potrzeba troszkę więcej czasu :D

xefo Partyzant

do mnie tez nie przechodza, chyba ze np. jakis portugalczyk gra w Czechach to wtedy da sie go kupic, ale tak to nie; pilkarze mowia ze przejscie do polskiej ligi wplyneloby niekorzystnie na ich kariere... dlatego moj sklad wyglada tak Bialkowski-Andrade (ARG),Jovanovic(SRB),Lutsenko(UKR),Napierala albo Kokoszka,Rekish(BLR),Ernane(BRA),Kazmierczak,Guarin(KOL),Brozek,cenauskis(LIT) albo Omodgiabge (NGR

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution