Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

anonimowy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2007 22:24    #8371     Sufler - Porady do gry - Obiekty młodzieżowe
a poziom szkolki masz tylko 1 dla wszystkich

anonimowy Partyzant

25.07.2007 21:30    #8372     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a grasz uczciwie czy robisz seave load ??
ja gram dopiero 2 sezon i pozbywam sie z oporem starych trepów od 29-30lat. Ja przynajmiej stawiam na szkolenie młodych talentów z całego świata . szkoda mi bedzie pozegnac sie za 2 sezony z raulem ale mus to mus za stary juz bedzie :(

Master88Łódź Partyzant

25.07.2007 17:27    #8373     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Moja drużyna gra w Orange:) . Ale koło mojego miejsca zamieszkania jest drużyna która gra w A klasie .I nawet sobie sam ją moge zrobić bo sam w niej zaczynałem ''kariere'' i do tej pory znam cały sztab i 3/4 zawodników.Ale jesli bede grał przeciwko samym szarakom przez 3 sezony kariery zanim dojde do np. 3 ligi to pewnie sie znudze grą jak i wielu graczy którzy zaczną grać od 6 ligi .I nie najedzam tutaj na prace Barteza a raczej podziwiam go bo wiem jaki ogrom pracy w to wkłada ale może niech twórcy różnych updatów połączą siły i niech stworzą jeden wielki mega update :).Pozdro

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

24.07.2007 23:39    #8374     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Na 99,(9)% będziesz go musiał zrobić od nowa ;)

Pytanie było do Bartheza ale skoro wiem co i jak, to co szkodzi odpowiedzieć ;)... i pomóc ;)

Nie wiem, może jest możliwość przeniesienia jakiegoś folderu z twoją drużyną do innego folderu, ale jeszcze tego nie sprawdzałem ;) Po za tym nie chcę ryzykować ;)

eMiKa Młody aktywista

Ciartur tak właśnie jest,za turne dostajesz pieniadze.Jesli mi nie wierzysz to sprawdz sobie na suflerze,był już taki tyemat.Wiadomo że za turne po Kirgistanie dostaniesz sladowe ilosci pieniedzy,ale juz za wycieczke po Italii bądź turne po ziemi Synów Albionu mozna zgarnąć troszke funtów.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

kyczy7 Przodownik pracy

Nie lubie grac na updatach "amatorskich" wiec tez zawsze pobieram oficjalne uaktualnienia ( 7.01, 7.02, RRU ) ale juz żadne z tych nie sa tak atualne niesety a raczej do ukazania sie FM-a 08 nie pojawi sie nastepne ( oficjalne 0 ) uaktualnienie :( szkoda

eMiKa Młody aktywista

24.07.2007 10:20    #8377     Sufler - Porady do gry - Pomocy
To są koszta manipulacyjne czyli utrzymanie stadionu,płace dla działaczy,sprzątaczek,opłaty za prąd,drukowanie biuletynów informacyjnych,biletów itd.W Polskiej lidze ciężko jest zanotować zysk już w pierwszym sezonie.Głównymi dochodami są pieniądze z transferów,przynajmniej na razie .Myślę że po awansie do ekstraklasy powinno się to poprawić.Pewnie zgarniesz troszkę flo z praw do transmisji meczy, i penie dostaniesz nowego sponsora.Po 2-3 sezonach powinieneś już notować zyski.Pozdro
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
23.07.2007 18:55    #8378     Sufler - Porady do gry - Własny puchar
No szkoda bo własne puchary uatrakcyjniłyby rozgrywkę.
lucasinho.blox.pl

Bartez Przodownik pracy

23.07.2007 17:58    #8379     Sufler - Porady do gry - Własny puchar
No niestety jest coś takiego niemożliwe. A szkoda.

Fenix Partyzant

Robię tak - usuwam trenerów z obecnych sztabów szkoleniowych którzy wówczas nie byli w sztabach i zmieniam selekcjonerów, jednak nie mam całych sztabów reprezentacji z 1995 roku więc zmieniam tylko selekcjonerów :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution