Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

wawrow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2007 11:57    #8361     Sufler - Porady do gry - FM Serwis Update v.1.00
lutek nawet sie nie wygłupiaj i nie pisz na tej stronce bo zaraz sie do ciebie przyczepią i cie beda do tad gnoic aż sam odejdziesz to oni tu wszyscy są ciency bo zrobili parę gównianych updatów i się cieszą a jak ktos zrobi lepszy to go zaraz gnoja - Szkoda czasu dla cieniasów

Dziecko12 Młody aktywista

28.07.2007 09:57    #8362     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Dopiero sciagam bo wrócilem z wakacji. Szkoda ze nie ma piasta badkowo bo bym sobie pogral ale pomysl swietny i takie same wykonanie

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
27.07.2007 19:05    #8363     Sufler - Porady do gry - Romario11 1.0 Update
O ile mi się wydaje, nazwa tematu nie brzmi "Luźne pogaduszki", tylko "Romario11 1.0 Update", więc nalegam, abyście zaprzestali pisania tego typu postów, jak te ostatnie.

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 18:29    #8364     Sufler - Porady do gry - Romario11 1.0 Update
Seju to ty humanista ? :P ... Hoody ja cukruje ? ;> moze troszke :P Jade na lajcie i pisze co w glowe naleci xD a że nalaciało akurat to to sie przelało na kompa :D

kurzy13 Młody aktywista

27.07.2007 15:32    #8365     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja a U-23
sorki za drugi post
a w sprawie tego ze prowadzisz U-23: zawsze jesli jestes sam w sztabie szkoleniowym odpowiadasz za wszystkie aktywne reprezentacje danego kraju

eMiKa Młody aktywista

27.07.2007 15:19    #8366     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja a U-23
Gdybys prowadzil oprocz reprezentacji jeszcze jakis klub to bylo by o niebo latwiej.Sprobuj zatrudnić na stanowisku asystenta byle kogo,napewno ktos sie zgodzi.Ja zatrudnilem polskiego trenera ktory mial bardzo marne staty.Najlatwiej zatrudnia sie trenerow z wlasnego kraju dlatego poszukaj w klubach(najczesciej angielskiech) kogos ze sztabu szkoleniowego z australijskim obywatelstwem.Napewno dasz rade:) pozdrawiam
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

kyczy7 Przodownik pracy

27.07.2007 10:42    #8367     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
No i wszystko doszło do porozumienia :) i znacie juz znaczenie słowa "amator" wiec jest git :D Fudi taki pewny siebie jestes że profesjonalista sie nazywasz ;. ? tez zajmujesz sie tym od niedawna nie masz wytków w wiekszych tego typu produkcjach itp. wiec równiez jak narazie robisz to amatorsko :) Odbiegajac od temtu i przybliżajac update Fudiego i Menadżera to miałem na nim grac aleeee ... Tur Turek ma budżet 7,25 mln E ! A chciałem zagrac wlasnie nasza OE wiec po kilku sezonach Tur bedzie bogaczem i mistrzem na naszej planecie OE :) ... i do tego mogliście zrobic jeszcze jeden update bez III ligi, nawet niegrywalnej tylko po prostu normalnie uaktualnić składy w okienku "Polska" bo potem dochodza Ci portugalscy newgeni i na dodatek reputacja klubowa przez która gra staje sie nierealna bo do Polski przechodza gwiazdy ( te mniejsze :P ). Seju cos wspominał ze szykuje sie cos WIELKIEGO i NOWEGO wiec co to moze byc ? Zaje***** update ? Ze wszystkim ? hmmm :P ...Moze sciagne update barteza i zobaczy czy jest moje ALUMINIUM KONIN ( szkoda ze 4 liga bo pewnie znacie ten klub jak grał wyżej w II a nawet chyba w I lidze )

polonia Partyzant

26.07.2007 14:25    #8368     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hmm. Polonie Bytom , awans , 5 x Mistrz, 4 xPuchar w LM zawsze wychodzi z grupy - max to półfinał, wczoraj w ćwierćfinale wygrałem z ManU 2:0 i 4:3. Budżet 31 mln DOLARÓW !!, transferowy 9 mln. Żadnych "sław" w dużynie ( Garay jako jedyny grywa , ale walczy o miejsce w składzie). Na max rozbudowana szkółka - supersnajper Mateusz Jasiszczak ma 17 lat !!. Jak mnie nauczycie gdzie i jak podać screeny - służę uprzejmie

polonia Partyzant

26.07.2007 13:30    #8369     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Drugolgowa Polonia Bytom ( LM 2006) - awans, 5 x mistrz Polski, 4 x Puchar, występ w półfinale LM ( zawsze przechodziłem fazę grupową !! ), obecnie w Cwierćfinale LM po wygranych z ManU 2:0 i 4:3. Mistrza mam chyba pewnego ( 9 pkt przewagi na drugim w tabeli Groclinem). Ale teraz uwaga - budżet ( całość ) 30 mln dolarów,transferowy - 9,3 mln, stadion 15 tys !!! i na maxa rozbudowana szkółka. W składzie nie mam ŻADNEJ "gwiazdy", najdroższy transfer to 2,5 mln za 20 letni talent z polskiej ligi, a super strzelcem jest 17 letni Mateusz Jasiszczek - wychowanek !!!
Zainteresowni screenami - zbroz22interia.pl

Nevada_Smith Partyzant

26.07.2007 09:11    #8370     Sufler - Porady do gry - KITSPACK potrzebny pilnie!
ma ktoś może kitspacki do lig szkockich (2 liga koniecznie, reszta jak kto ma)? susie nie dziala i nie moge nigdzie znaleźć. z góry dzięki, pozdro.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution