Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
30.07.2007 16:07    #8351     Sufler - Porady do gry - Zwiekszenie ligi
Czyli sie nie da....no szkoda bo terminarz w Polsce mnie wnerwia
lucasinho.blox.pl

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
30.07.2007 11:53    #8352     Sufler - Porady do gry - Polska bug
A nie masz czasem zatrudnionego jakiegos szkoleniowca do prowadzenia U-19?

Master88Łódź Partyzant

Sorry za drugi post ale widze że na suflerze nie działają funty:) bo zamiast tego £ wstawiłem symbol funta i kiszka wyszła:)

elvisreal Młody aktywista

29.07.2007 22:16    #8354     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania kadry trenerów
wejdz w szukaj/sztab szkoleniowy i tam masz wszystkich trenerów astystentów itp.

maro21 Partyzant

29.07.2007 22:14    #8355     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania kadry trenerów
W wyszukiwarce zawodnikow masz zakladki: lista zyczen, pilkarze i sztab szkoleniowy. Klikasz w sztab szkoleniowy, a potem dostosowujesz filtr do swych potrzeb zaznaczajac tam rodzaj sztabowca; czy ma to byc trener, asystent, czy fizjoterapeuta, czy ma on byc bezrobotny oraz inne detale. Mozesz rowniez (ja zwykle korzystam z tej metody) umiescic ogloszenie w biurze pracy, jest to rozwiazanie o tyle lepsze ze masz gwarancje ze trener ktory ci sie przypodoba z tych co sie zglosza na stanowisko, podejmie u ciebie na 100% prace o ile zaoferujesz mu kontrakt.

fab Partyzant

29.07.2007 21:56    #8356     Sufler - Porady do gry - Poszukiwania kadry trenerów
Jak mogę sprawdzić/wyszukać dostępnych trenerów, fizjoterapeutów, asystentów itp. ? Sprawdzałem w wyszukiwarce zawodników, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Powiedzcie jak znaleźć dostępnych do kupna ludzi do sztabu szkoleniowego.
Pozdrawiam

Carrot Młody aktywista

heja Fenic :P czyzby jakies trudnosci ze termin wydania sie opoznia? szkoda wielka, ale mam nadzieje ze szybko sobie z tym poradzisz, bo chcialbym sobie pograc w "przeszlosc" :D powodzenia;)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

28.07.2007 21:34    #8358     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
nie zaskoczysz mni3,znam to ,mam łacinę w szkole :D w takim razie można chociaż odblokować,bo wiem ze możecie

LOLECZeX Młody aktywista

28.07.2007 15:20    #8359     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Szkoda że nie ma edycji postów ale pisaliśmy posta w 1 czasie Sandro już all działa ;/

Sandro Partyzant

28.07.2007 15:07    #8360     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Świat

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano kolejnych najbardziej utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń (zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubach/ligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki, awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach, jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów Europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

Polska

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 28.07.2007 r.
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zaktualizowano liczbę goli i występów piłkarzy w reprezentacji Polski na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono (trochę) reputacje naszego kraju, ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi.
* Poprawiono budżety niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

DOWNLOAD

Enjoy!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution