Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2007 16:56    #8331     Sufler - Porady do gry - Almeria
Mnie się wydaję że kasa na minusie nie jest kwestią płac w kontrakcie tylko po prostu wysokimi transferami .... Choć rzeczywiście jak piłkarze drużyny mają po płacy ok. 100.000 to trochę to przeszkadza bo nie można kupować piłkarzy :( Ja tak mam w Las Palmas i muszę paru sprzedać bo kosztowali cholerę a gówno grają, np. taki Joao Moutinho który bardzo często przechodzi u mnie w FM-ie do Barcy więc wyjątkowo się cieszyłem gdy za 70 mln zasilił mój Las Palmas. Niestety, gra bardzo chimerycznie i chyba ten jego pierwszy sezon będzie zarazem jego ostatnim w mojej ekipie.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

04.08.2007 14:30    #8332     Sufler - Porady do gry - kibice
Może być to spowodowane położeniem klubu w jakimś dosyć małym mieście np. Groclin. Z tego co wyczytałem Almeria mieści około 180 tys mieszkańców i położona jest u podnóża gór gdzie kwitnie uprawa cytrusów^^ Dobrze by było sprawdzić jaka jest prawdziwa frekwencja na ich meczach i sprawdzić czy przypadkiem nie jest to dobrze odwzorowane :P

kyczy7 Przodownik pracy

04.08.2007 10:16    #8333     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja tam gram na eurasach :) ... juz sie przyzwyczaiłem xD Narazie nie jestesm nawet na półmetku sezonu wiec co tu duzo mówic ;> trzeba jeszcze troszke pograc i później sie ocenić ... moze dzisiaj pódje na maxa i bede dłuuuugo grał to potem coś tam napisze

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
03.08.2007 21:37    #8334     Sufler - Porady do gry - Pojemnosc stadionu
no ile ma miejsc to są pola troszkę wyzej.:]
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

LOLECZeX Młody aktywista

03.08.2007 18:03    #8335     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
PS. Szkoda że tu nie ma opcji edytuj, bo w Anglii jest tak że można dopiero zaoferować kontrakt jak się skończy, a nie jak w innych krajach pół roku, przed końcem kontraktu...

krooger1988 Młody aktywista

03.08.2007 17:06    #8336     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
kyczy i jak ci tym leszkiem idzie??;> Pytam bo ja tesh wlasnie gram i chcialbym sie zorientowac jak mi idzie na tle innych :D

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 15:24    #8337     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nom to jeszcze jeden osobnik sławiacy lige hiszpańska xD lol ... co raz bardziej mam na nia ochote xD ale narazie raczej pozostane przy Leszku :D ale moze moze ... kto wie ;> wł sobie na chwile lige hiszpańska i zobacze jak tam sie dzieje :D tylko denerwuje mnie fakt ze mozna miec jedynie 4 obcokrajowców w ekipie ;/ szkoda ... ale niektórzy mówili ze mozna ich w rezerwach " zanumerowac " i przenieśc spowrtorem do ekipy A :) ... zobacze zobacze :D

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 13:53    #8338     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Fenix natchenełes mnie do gry Las palmas ale narazie zagram sobie Leszkiem a póxniej własnie tym klubem :) z twoich transferów ynika ze mozna tam duuużo osiagnac :D

kyczy7 Przodownik pracy

03.08.2007 13:43    #8339     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
taaaaaa ? dzisiaj update Rambo ? nom to nieźle ale ja już zaczełem rozgrywke na tym Sandra i nie chce juz zmieniac wiec pozostane jednak przy tym xD ... jeszcze moze zagram na update Ramba przed wydaniem 2008 ... planuja ekipy Las palmas ( Fenix nia gra pisał w temacie z rekoradami i przechwałkami nom i tak mnie wzieło zeby nimi zapykac ale narazie gram Leszkiem :) )

fcb.de Partyzant

03.08.2007 12:38    #8340     Sufler - Porady do gry - bayern
szukam jakis dobrych facepakow bayernu( zeby byli rowniez juniorzy np. kroos, hummels i sztab szkoleniowy)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.