Mnie się wydaję że kasa na minusie nie jest kwestią płac w kontrakcie tylko po prostu wysokimi transferami .... Choć rzeczywiście jak piłkarze drużyny mają po płacy ok. 100.000 to trochę to przeszkadza bo nie można kupować piłkarzy
Ja tak mam w Las Palmas i muszę paru sprzedać bo kosztowali cholerę a gówno grają, np. taki Joao Moutinho który bardzo często przechodzi u mnie w FM-ie do Barcy więc wyjątkowo się cieszyłem gdy za 70 mln zasilił mój Las Palmas. Niestety, gra bardzo chimerycznie i chyba ten jego pierwszy sezon będzie zarazem jego ostatnim w mojej ekipie.
Ja tak mam w Las Palmas i muszę paru sprzedać bo kosztowali cholerę a gówno grają, np. taki Joao Moutinho który bardzo często przechodzi u mnie w FM-ie do Barcy więc wyjątkowo się cieszyłem gdy za 70 mln zasilił mój Las Palmas. Niestety, gra bardzo chimerycznie i chyba ten jego pierwszy sezon będzie zarazem jego ostatnim w mojej ekipie. 
... juz sie przyzwyczaiłem xD Narazie nie jestesm nawet na półmetku sezonu wiec co tu duzo mówic ;> trzeba jeszcze troszke pograc i później sie ocenić ... moze dzisiaj pódje na maxa i bede dłuuuugo grał to potem coś tam napisze
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty