Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2007 12:01    #8301     Sufler - Porady do gry - % od transferu
Zauważyłem dziwny bug jeśłi chodzi o dokonywanie transferów z zastowaniem klauzuli "% od nastepnej sprzedazy". Mianowicie kiedys kupiłem gracza za 100 tys i 35% kolejnego transferu. Po paru latach sprzedałem go za 10 mln ale na raty (12) bez sumy wstepnej. Okazało sie, że nic nie musiałem oddać byłemu klubowi. Natomiast miałem podobnego gracza coś 75 tys i 20% i sprzedałem go za 2 mln. 400 tys musiałem oddać. Potestowałem to jeszcze troszke i za każdym razem, gdy kupowałem kogoś lub sprzedawałem tylko na raty (bez sumy płaconej od razu), zawsze klauzula % nie działała. O dziwo w zakładce Finanse->Transfery nadal pisze, że bedę musiał zapłacić 35% od sprzedazy gracza, którego juz dawno nie mam. Miał ktos taki sam bug.
P.S. Sprzedałem raz do Arsenalu gracza za 24 mln euro +50%. Po 2 latach chciałem go sprowadzić do swojego klubu. Dałem najpierw 16 mln na 24 raty. Przyszedł za 16 mln. Wkurzyłem sie i sprawdziłem jak to będzie gdy kupie go od razu za gotówke. Dalem 16 mln od razu i .... 8 dostałem w ramach klauzuli.

I drugie pytanie. Klub Tottenham podkupił mi asystenta. I mimo, że nie prowadził On żadnego klubu od razu miał reputacje Światowa. A ja wygrałem LM 2 razy i mam tylko kontynentalna. Czemu? To flustrujące.

Dzaga Partyzant

14.08.2007 11:18    #8302     Sufler - Porady do gry - Pytanie o kadre
lipa troszke bo jak przyjma to do jakiejs lipy :) a ja chce np repre polski i Fiorentyne :))

paderek223 Partyzant

13.08.2007 15:35    #8303     Sufler - Porady do gry - najdlusza kontuzja
jaka byla wasza najdlusza kontuzja bo u mnie jak gralem realem m. torres w meczu zderzyl sie z przeciwnikiem i pekla mu czaszka kontuzja trwala 14 miesiecy!

Sandro Partyzant

13.08.2007 01:07    #8304     Sufler - Porady do gry - FMPoland SuperLeague
Znana grupa G-14 skupiająca 18 najbogatszych klubów w Europie już od ponad 2 lat zastanawia się nad stworzeniem superligi na wzór NBA czy NHL, z której nie da się spaść, ani do której nie da się awansować. Na razie mają oni wyraźne problemy z tą ideą, gdyż nie zgadza się na nią większość futbolowego światka. Jednak to żaden problem dla FMPoland, dlatego też postanowiliśmy wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych fanów i stworzyć superligę złożoną z najlepszych europejskich zespołów.

FMPoland SuperLeague, jak nazwana została przez twórcę, została stworzona na najnowszym update’cie FMPoland i zamienia ligi angielskie. Drużyny zostały umieszczone na odpowiednich szczeblach, bazując na rankingu UEFA, z tym że na jednym poziomie rozgrywek może występować nie więcej jak trzy kluby z Anglii, Hiszpanii i Włoch, dwa zespoły z Francji, Niemiec i Portugalii oraz jedna drużyna z pozostałych państw.

Jeżeli byłbyś zainteresowany tworzeniem różnego rodzaju dodatków do Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego nadawałbyś się do tej roli, na e-mail:.

--> FMPoland SuperLeague

Autorem dodatku jest Fidel

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całego serwisu FMPoland miłej zabawy na FMPoland SuperLeague.

wrzask1992 Młody aktywista

12.08.2007 15:08    #8305     Sufler - Porady do gry - Jakie ligii wybrac ?
Polską (patriotyzm zoobowiązuje)
Hiszpanską Angielską Włoską Niemiecką(ba są najlepsze)
Portugalską Holendersą i Norweską(bo jest sporo świetnych talentów w tych ligach)
Ukrainską Czeską Słowacką(zeby zobaczyc jakie ligi mają sąsiedzi)
Argentyńską(bo jest po prostu najciekawsza na swieci wg. mnie)
Dunską Szwajcarską Austiacką SZkocką( zeby sprawdzić czy tamtejszymi klubami można coś wygrać)
Francuską (bo jest nieprzewidywalna )

przemekk Partyzant

12.08.2007 14:50    #8306     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja wygrałem grając w FM 06 Manchesterem United z Boltonem 42:0 W tym 12 goli strzelił Rooney, 15 - Błaszczykowski, 4 - Ronaldinho, 5 - Quaresma po 1 golu: O'Shea, Pirlo, Rzeźniczak i Cristiano Ronaldo w składzie: Onyszko - O'Shea, Neville (Brown), Rzeźniczak - Pirlo, Ronaldinho (C. Ronaldo), Baszczyński, Błaszczykowski, Quaresma - Rooney (Gilardino), Podolski.

Scout Młody aktywista

12.08.2007 11:52    #8307     Sufler - Porady do gry - Kontuzje rąk!
Wymuszają kasę za odszkodowanie chamy...

krooger1988 Młody aktywista

11.08.2007 14:38    #8308     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
marusz90 nie wszyscy kibice sa kibolami a ze znalazlo sie paru debili z Warszawy ktorzy uwazaja sie za kibicow i roba rozrobe to nie znaczy ze odrazu wszyscy kibice legii musza byc kibolam idiotami etc.Ja osobiscie jestem kibicem i fanem Lecha chociaz przyznam sie ze mieszkam 5 km od Sosnowca i cooo??Lubie zagłębie sosnowiec bo jakby nie bylo jestem zagłębiakiem ale w sercu czuje tez Lecha Poznań bo moja rodzina z tad pochodzi.Fakt ze kibice lecha moim zdaniem sa najlepsi i wiele klubow moglo by brac przyklad z Pyrlandii ale nie nazywaj wszystkich odrazu kibolami bo tak nie jest.

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

11.08.2007 11:27    #8309     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
"Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)"
Nic tu takiego nie jest napisane, że mają być sukcesy z wyższej półki :) Moim zdaniem, jeśli ktoś zrobił coś, co uważa za sukces, to się tym chwali. I troszkę nie miłe jest gdy od razu wyskakuje dwóch-trzech gości, którzy uważają siebie za nie wiadomo jakich wirtualnych trenerów i gardzą kogoś sukcesem. :) Nawet jeśli uważasz, że to nie jest sukces, to lepiej to przemilczeć, a nie wyjeżdżać z tekstem "zagraj sobie w conference albo we włoskiej C2 a nie"

Kali910819 Partyzant

09.08.2007 23:45    #8310     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja tam Grałem Wisłoł Kraków 22 sezony ;]
20 sezonow na I miejscu.
2 sezony na II miejscu.
18 Razy Puchar Polski .
12Liga Mistrzów.
5 razy Puchar UEFA .
SZkoda ze nie moglem zapisac bo mi padl i nowy system wgrywac musialem ;/

ps.

Gra ktoś w fm7.02 rambo ??? On line ;>
JAk ktoś bendzie chętny niech pisze na gg 9665557 ;p
byle szybko bo czas ucieka. Ruszajcie sie bo mało miejsc jest ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.