Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mich@el Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2007 17:49    #8291     Sufler - Porady do gry - Dawne mecze
Nie, nie używam save cleanera. No cóż, jeśli nie można temu zaradzić, to szkoda.
Dzięki i pozdrawiam.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
To zależy, dwa tygodnie to jednak jest maks. W tym momencie ja jestem za to odpowiedzialny, a zaczęła mi się szkoła, więc mało czasu na takie rzeczy znajduję :)
myspace.com/marneszanse

sm1leY Młody aktywista

Ja bym mu radził do szkoły wrócić i poćwiczyć nad czytaniem ze zrozumieniem...
Bo, żeby wyjaśniać mu co to ścisłe krycie, to to po prostu żałosne ;-(

distefano Partyzant

14.08.2007 22:55    #8294     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
No nie wiem kyczy czy byś kręcił interes :P Trochę by było to dziwne, jakby ten sam koleś wysyłał z tego samego adresu list (albo podawał za każdym razem ten sam adres) tłumacząc, że zgubił płytę/uszkodził itd. :P CDProjekt zapewne się zabezpiecza przed oszustami... Ale to Polska - tu sie wszystko może zdarzyć ;) A później nie chcą dodać 3 ligi :P bo dużo piratów....

SZk Pierwiastek Inteligencki

14.08.2007 22:49    #8295     Sufler - Porady do gry - Bład z numerami
Wiec zamykamy.

SZk Pierwiastek Inteligencki

14.08.2007 22:48    #8296     Sufler - Porady do gry - gwiazdy nie chcą do CHELSEA
W realnym swiecie rowniez zdarzaja sie pilkarze nie na sprzedaz.

JarQue Partyzant

14.08.2007 21:40    #8297     Sufler - Porady do gry - DIABLO
Senac grałeś z edytorem bo Jo jest troszke drogi a i do Polski raczej nie przejdzie

bialy13 Młody aktywista

14.08.2007 17:16    #8298     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
ja grałem manu i wszystko(prawie) wygrywałem. tylko chelsea była na przezszkodzie. proponuje usunąć te strzałki od bocznych obrońców. sqad powinien być taki: Kuszczak-Heinze,o;shea/vidic,van den borre, rafinha-carrick(usuń tą strzałke!!!!)-giggs(jako że masz kontuzjowanego ronaldo), de guzman-elano/rooney-ronney/smolar-żuraw. Powinno pomóc bo masz skład podobny do mojego. a i obrońcom środkowym ustaw nastawienie ultradefensywne, a bocznym i o L/P usuń te strzałki!!! napastnikom ustaw żeby zmieniali się miejscami. tak powinieneś przetrwać do końca. w kułku kup sobie thiago motte( za carrica który u mnie się szybko męczy) i rezerwowego skrzydłowego(np. d'alessandro). ja jak grałem sprzedałem: smitha, sahe, browna, silvestra, scholsa i ferdinanda

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

14.08.2007 16:18    #8299     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
Nie wiem czy oni akurat patrzą na to z tej strony ale jeśli nawet nie zaszkodzi zadzwonić. Swoją drogą przydałaby się jakaś rada od naszych zapracowanych Członków Rządu^^

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 15:04    #8300     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
Zadzwonic zawsze możesz. Szczególnie, że jeśli masz klucz to możesz zarejstrowac gre na gram.pl. Wiem, ze napewno wymieniąją uszkodzoną płyte. Jak kupowałem to w pudełko nie było płyty. Zadzwoniłem z reklamacja i dosłali mi. Wiec zamiast zadawac pytania tu zadzwoń do producenta i wyjaśnij sprawe.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution