Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

pawelek17 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to zatrudnij jakiegoś zawodnika poniżej 20 r życia wyszkolonego w lidze z wolnego transferu...

pawelek17 Młody aktywista

może gdybyś zatrudnił jakiś zawodników z wolnego transferu którzy wyszkolili by sie w lidze ale zależy to od tego czy możesz kontynuować gre

Tores ReDevil Młody aktywista

Gram hiszpańskim klubem i mam bardzo poważny problem ze zgłoszeniem zawodników do LM. Wychowanków jakoś się załatwiło, ale nie mogę "obejść" 8 piłkarzy wyszkolonych przed 20 rokiem zycia w lidze :( Asystent i urlop też nic nie pomaga :( POMOCY.

michalekb Partyzant

17.08.2007 18:14    #8284     Sufler - Porady do gry - Facepaki, Logopacki i Kitspacki
Ściągnąłem z sortitoutsi face-, logo-, i kits-packi do ligi szkockiej. Gdzie ma je wkleić, żeby działały w grze?

przemekk Partyzant

17.08.2007 18:00    #8285     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
To mój skład Manchesteru United:

Bramkarze:
Arkadiusz Onyszko
Edwin Van der Sar

Obrona:
Icham Mouissi
Marcin Baszczyński
Jakub Rzeźniczak
Carles Puyol
Jamie Caragher
John O'Shea
Wes Brown

Pomocnicy:
Jakub Błaszczykowski
Cristiano Ronaldo
Ricardo Quaresma
Andrea Pirlo
Steven Gerrard
Frank Lampard
Kaka
David Beckham
Ronaldinho

Napastnicy:
Alberto Gilardino
Wayne Rooney
Andriy Shevchenko
Michael Owen
Ricardo Vaz Te
Ruud Van Nistelrooy

Taktyka
1-3-5(2 Of.)-2

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

17.08.2007 17:32    #8286     Sufler - Porady do gry - 2 obywatelstwo
Sefko ma racje. Czasami jednak sie nie da tego zrobić, niestety. Innego sposobu nie ma, no chyba że w grze (po iluś tam latach dostaje obywatelstwo). Jeżeli zmieniasz obywatelstwo piłkarzowi upewnij się, czy zmiana w relations ci nie zaszkodzi :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

17.08.2007 14:50    #8287     Sufler - Porady do gry - bosman
Może musiałeś za niego zapłacić (jeżeli zaoferowałeś mu kontrakt czasami płaci sie odszkodowanie), a ty nie miałeś funduszy? Jest jeszcze jedna możliwość. Np. do włoch można sprowadzić tylko 1 zawodnika spoza UE, gdy ja chciałem sprowadzić kilku to przechodził tylko jeden ,a reszta anulowała transfer. NIe wiem jak z tym jest w szkocji.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

zikoOo Partyzant

17.08.2007 09:48    #8288     Sufler - Porady do gry - FullScrean
Ok. Zrobiłem tak powradziliście i działa :)
Ale mam jeszcze pytanie jak zrobić żeby to okno było małe ? bo jak na razie jest na cały ekran. Jak zmniejszam je myszką "tymi kursorami na rogach" bez sensu to wygląda bo ikony w FM zostają takie duże. A u kumpla widzialem jak ma małe okno i ikony dopasowane do okna.. jak to zrobić ? z góry dzieki za pomoc :)

toszman Młody aktywista

17.08.2007 08:25    #8289     Sufler - Porady do gry - FullScren
Kolego wystarczy toszke poszukac po sulferze ;P Nie dawno byl taki temat:
http://www.cmrev(...)189.html

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
16.08.2007 20:02    #8290     Sufler - Porady do gry - FM Nationaly Update
Nie wyszedł on jeszcze.. No właśnie.. członków CMForum. Szkoda, że nagle w dniu ukazania się newsa na forum zarejestrowało się mnóstwo ludzi, którzy później nawet nie zajrzą na forum.. Najprawdopodobniej przez to zrezygnował ze zgłoszenia ktoś taki jak Fikander. Mówi Ci coś ten nick? Jeśli nie, to znaczy, że jesteś członkiem CMF tylko na papierze..
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution