Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

lucanus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a pamiętacie o harasimowiczu - w każdej lidze król strzelców
a todorow albo elyakwu potrafili wygrać zami każdy mecz
szkoda że takich grajków już niema

Bestian Partyzant

09.12.2007 21:20    #7812     Sufler - Porady do gry - Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!
@Deduś przezabawny jestes maly czlowieczku. Nie zal mi Ciebie bo po co. Takich jak ty wyborcow samoobrony i parti regionow jest w kraju na szczescie niewielu. "Puknij się w czoło to bedzie wesoło." BOSKIE to bylo! "Nie bede cie tu obrażał..." za pozno calineczko bo to ty zaczelas pyskowac. I sam se WEŚ wracaj do tatusiow na WIEŚ. Widac, ze gramatyka to Cie w szkole nie uraczyli.

P.S. Lubie pomarańcz.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

09.12.2007 21:17    #7813     Sufler - Porady do gry - Liga Szkocka
tak moze byc w rzeczywistosci. jesli bylo to bardzo brutalne i chamskie, zbiera sie jakas tam komisja dyscyplinarna i decyduje co z tym zrobic. twoj dostal 3 mecze. jak gralem w fm'a 07 to moj zawodnik (to byl chyba Kokoszka) zostal zawieszony na 10 meczy..

aberdeen Młody aktywista

09.12.2007 21:15    #7814     Sufler - Porady do gry - Liga Szkocka
Mój zawodnik dostał czewoną kartke w sparingu i został zawieszony na 3 mecze ligowe. To bug, czy tak jest w rzeczywistości?

Mally89 Partyzant

09.12.2007 19:14    #7815     Sufler - Porady do gry - Niezwykłe mecze U-20??!!
No to ciekawe u mnie w lidze polskiej narazie czegoś takiego nie doświadczyłem.. a szkoda :-)

Bestian Partyzant

09.12.2007 18:14    #7816     Sufler - Porady do gry - taktyka i trening
o LOL... dobra.. pupe tez podetrzec... zadajesz fundamentalne pytania... naucz sie grac.. to nie przedszkole.. od tego sa artykoly, a nie sufler.. tu zadaje sie male krotkie pytania.. a nie podsatwowe zagadnienia...

Deduś Partyzant

09.12.2007 18:02    #7817     Sufler - Porady do gry - Co z tą grą ?;/ Pomocy!!!
Grałem sobie spokojnie przed chwilą w Fm 08 używałem Genie scouta żeby poszukać sobie dobry sztab szkoleniowy wszystko działało bardzo dobrze do czasu.... Wyłączyłem scouta zeby jeszcze raz wczytać zapisaną grę a tu nagle wyskakuje mi taki błąd: http://img35(...)pe3.png. Nie mam pojęcia co to jest.Używam scouta od ponad tygodnia i wszystko działało bez zarzutu a tu nagle taki numer;( Proszę pomóżcie bo kompletnie nie wiem co z tym robić.Co prawda jest to wersja beta ale nie sądze ze to ma jakikolwiek związek z tym błędem;/

Bestian Partyzant

plik ktory pobrales jest uszkodzony. pobierz jeszcze raz.

Visioner Przodownik pracy

ja to bym nie sprzedawal palladino bo jest mlody i sie przyda, niestety trezeguet i iaquinta nie sa mlodzieniaszkami i sie nie dziwie ze nie chca ich kupowac bo wydadza kupe kasy na kontrakt za staruszkow ;) sprobuj ich wyslac do rezerw tam pograja pare meczy, zdobeda dobre noty i moze ktos sie nimi zainteresuje, poczekaj do okienka transferowego, wtedy bedzie wiecej chetnych

heniu666 Partyzant

09.12.2007 15:16    #7820     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką (??)
hej:)wgralem sobie nowego patcha 8.0.1.,potem postanowilem tez dorzucic troszke logopackow i facepackow...i tu zaczely sie schody-po ich wgraniu pojawily sie takie problemy:
-podczas wlaczania gry nie wyswietlaja sie plansze na poczatku(SI games,wykopmy rasizm itp),ekran jest wtedy czarny
-gdy gra sie juz zaladuje to glowne menu jest pozbawione kolorow,jest cale biale i widac tylko napisy,tez na bialo;/
powyzsze problemy ustepuja jak usune te logopacki i facepacki,wtedy da sie grac;p ale co to za gra bez herbow i zdjec hehe;p
dodam ze probowalem roznych ustawien w opcjach gry,wlacz/wylacz buforowanie, wlacz/wylacz odswiezanie skorki itp...nic nie pomoglo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.