Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2007 21:51    #7781     Sufler - Porady do gry - dodanie nowej ligiw czasie gry
Trzeba myśleć przed faktem, bo po fakcie jest już za późno. No. I to tyle mądrości na dzisiaj. PoZdRoSS^^ ła! szklaki, widłaki to moje zwierzaki - pucek9: prywatnie o sobie, zdjęcia, imprezy. Erudyta^^

rocko21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
18.12.2007 19:29    #7782     Sufler - Porady do gry - dodanie nowej ligiw czasie gry
i nie ma innej mozliwosci?? kurde jesli tak to straszna szkoda

k-u-b-a1 Przodownik pracy

18.12.2007 17:23    #7783     Sufler - Porady do gry - Sprzedarz piłkarzy
dlaczego bug? tych ktorych nie chce sprzedaje bez zadnych problemow. jesli kluby mowia ze nie sa zainteresowane to nic nie szkodzi, dajesz potem temu zaowdnikowi gdzies dwie szanse na wystep w lidze, jesli sie poprawnie spisze to znow bedzie o nim glosno i wtedy powinni sie zgodzic na cene..

wojciak Partyzant

18.12.2007 00:09    #7784     Sufler - Porady do gry - FM 2008 bez płyty
Jeżeli skopiujesz płytę będziesz potrzebował cracka, żeby odpalić grę

Nic podobnego

CDP - wydawca gry w Polsce daje dożywotnią gwarancję na płytkę. W razie jakichkolwiek problemów można wymieniać uszkodzone nośniki zupełnie za darmo (no, chyba jedynie koszty przesyłki - wysyła im się starą, dostaje nową płytkę, czy jakoś tak), więc nie trzeba się przejmować ewentualnymi rysami :)

Można lecieć na pocztę i odsyłać, tylko po co...? To bez sensu jak trzymanie pieniędzy na lokacie. Osobiście polecam wykonanie obrazu płyty.

Dacik Partyzant

17.12.2007 22:49    #7785     Sufler - Porady do gry - FM 2008 bez płyty
CDP - wydawca gry w Polsce daje dożywotnią gwarancję na płytkę. W razie jakichkolwiek problemów można wymieniać uszkodzone nośniki zupełnie za darmo (no, chyba jedynie koszty przesyłki - wysyła im się starą, dostaje nową płytkę, czy jakoś tak), więc nie trzeba się przejmować ewentualnymi rysami :)

Deduś Partyzant

17.12.2007 22:13    #7786     Sufler - Porady do gry - Latynosi w fm 2008
Właśnie objąłem po raz pierwszy w życiu reprezentację:D Złożyłem podanie do Kamerunu i się zgodzili i teraz swój czas muszę dzielić między Ajax a repre. Tylko małe pytanie z mojej strony.Czy to możliwe żeby na dużej bazie danych było 56 piłkarzy którzy mogą grać u mnie w Kamerunie;/;/?? Aż się zdziwiłem że ich tak mało.Może mi ktoś dokładnie napisać jak szukać zawodników do repry?Bo ja może coś źle robię.Daje wyszukiwanie i tam jest zaznaczone żeby szukało tych co mogą u mnie grać.I znajduje mi tylko 56 graczy.Dziwne;/ I np. taki Charles Itandje z Liverpoolu.co prawda jest Francuzem ale ma też obywatelstwo Kameruńskie i nawet nie moge mu zaproponować zeby u mnie grał;/ Zagrał pare meczów w młodzieżówce francuskiej ale z tego co się orientuję to obecnie są takie przepisy że to nie przeszkadza.I nie wiem co jest .Bardzo by się przydał bo mam jednego bramkarza hehehe Kameniego a oprócz niego jest jeden jeszcze kameruńczyk ale to straszny cienias.Masakra i jak ja mam do MŚ z takim składem awansować?

bartex55 Przodownik pracy

17.12.2007 21:33    #7787     Sufler - Porady do gry - FM 2008 bez płyty
@9pucek-
Sam kiedyś proponowałeś, aby udowadniać legalność swojego FMa. Co więcej chciałeś, by ten proceder był wymagany do rejestracji na Cmrev. Teraz gdy ktoś wyśle zdjęcie oryginalnego FMa wytykasz mu to. Nie uważasz, że te hipokryzja ;>

@Castor
Radziłbym nie przejmować się ewentualnym uszkodzeniem płyty, ponieważ możesz ją zawsze wymienić u wydawcy.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

wątpię xD

kszo jest bardzo ambitnym klubem który bardzo dobrze szkoli młodych piłkarzy :)
albo uważa że nie ma jeszcze umiejętności na grę w ruchu :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Zawsze lekiem na takie rzeczy jest odnoszenie sukcesów. Wzrasta wtedy Twoja reputacja i reputacja klubu który prowadzisz. Póki co musisz sobie radzić tak jak do tej pory.

Odpowiedź na Twoje pytanie mogłaby być taka: Polscy gwiazdorzy mają niższą reputację od innych piłkarzy z zagranicy. Dziwi mnie jednak to, że nie zgadzają się do Ciebie przyjść drugoligowcy z Białorusi...może nie chcą zmieniać miejsca zamieszkania dostając w zamian lekką podwyżkę. Napewno Twojemu klubowi pomoże przypływa gotówki i do tego także potrzeba sukcesów - można wypromować piłkarza i go sprzedać ale ten piłkarz musi grać dobrze...wszystko zatacza koło i kręci się wokół odnoszenia sukcesów. Zarówno tych mniejszych jak i większych ale zawsze jakiś.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

coś to nie bardzo pasuje do rzeczywistości ... czy ktoś widział żeby po przejściu żurawia do celtów pojawiło się po tym podsumowanie szkockiego okienka, że taki i taki klub szkocki sprowadził tego i tego zawodnika ? nie ! było natomiast o tym że krakusy wytransferowały zawodnika - w polskim okienku ...
po za tym autor tematu nie na pisał nic o tym czy w grze oprócz włoskiego okienka pojawia sie właściwe angielskie ... jeśli więc pojawiło się tylko włoskie to uważam za bug

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution