"Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają"
A w średniowieczu było więcej niesprawiedliwych wyników? Nie rozumiem docinki.
"ale wybacz- nie co drugi mecz."
Jeżeli udowodnisz mi że co drugi mecz przegrywasz mając mniej strzałów na bramkę od przeciwnika to codziennie będę Ci stawiał piwo aż do czasu kiedy SI wyda nowy patch.
"A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens."
Po raz kolejny mówię - często zdarza się że drużyna wygrywa przez przypadek w życiu, tak to już jest, life is brutal mówią. Dlatego właśnie ta gra jest tak piękna - nie da się być ultimate best ever miszczem efema.
pozdrawiam!
A w średniowieczu było więcej niesprawiedliwych wyników? Nie rozumiem docinki.
"ale wybacz- nie co drugi mecz."
Jeżeli udowodnisz mi że co drugi mecz przegrywasz mając mniej strzałów na bramkę od przeciwnika to codziennie będę Ci stawiał piwo aż do czasu kiedy SI wyda nowy patch.
"A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens."
Po raz kolejny mówię - często zdarza się że drużyna wygrywa przez przypadek w życiu, tak to już jest, life is brutal mówią. Dlatego właśnie ta gra jest tak piękna - nie da się być ultimate best ever miszczem efema.
pozdrawiam!

Pomóżcie bo pasowało by się pozbyć słabeuszy ale chce mieć pewność ze wystarczy mi miejsc żeby zarejestrować tych graczy których kupie w ich miejsce...
Z tymi meczami to nie wiem o co chodzi bo naprawde jest ich bardzo mało;/ A najbardziej to mi szkoda moich 2 grajków Achille Emany bo zrezygnował z gry w kadrze choć ma 25 lat dopiero oraz Benoit Assou-Ekoto bo ma napisane że jego wymarzoną reprezentacją jest Francja i poczeka aż mu zaproponują gre u nich i nie chce grać Kamerunie bo potem straci szanse występu u Trójkolorowych;/ Nieciekawa sprawa bo są bardzo dobrzy obaj i przydaliby mi się w walce o MŚ.Ale co zrobisz
Zastanawiam się tylko czemu wyszukuje mi tak mało zawodników którzy mogą u mnie grać? Przecież we Francji jest mnóstwo grajków mających podwójne obywatelstwo a ja znalazłem raptem 4 i to nie za ciekawych.Oby newgeni jacyś ciekawi się pojawili
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty