Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Czwartek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2007 19:02    #7771     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
"Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają"

A w średniowieczu było więcej niesprawiedliwych wyników? Nie rozumiem docinki.

"ale wybacz- nie co drugi mecz."

Jeżeli udowodnisz mi że co drugi mecz przegrywasz mając mniej strzałów na bramkę od przeciwnika to codziennie będę Ci stawiał piwo aż do czasu kiedy SI wyda nowy patch.

"A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens."

Po raz kolejny mówię - często zdarza się że drużyna wygrywa przez przypadek w życiu, tak to już jest, life is brutal mówią. Dlatego właśnie ta gra jest tak piękna - nie da się być ultimate best ever miszczem efema.

pozdrawiam!

karrido Partyzant

20.12.2007 15:53    #7772     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
To ja pościągałem tylu młodzieniaszków z zagranicy i gdy oni dostaną obywatelstwo będą mieli około 25-30 lat. Ale interes......

Deduś Partyzant

19.12.2007 20:07    #7773     Sufler - Porady do gry - Jak to jest z wychowankami?
Właśnie skończyłem grać 1 sezon w lidze holenderskiej.Zdobyłem Ajaxem mistrzostwo i puchar Holandii w LM niestety mi się nie udało i mam właśnie okres transferowy.I tu sie zaczyna mój dylemat.Otóż w 1 sezonie jak rejestrowałem zawodników do LM to należało mieć w składzie 3 swoich wychowanków oraz 6 zawodników szkolonych w Holandii.Teraz nie wiem jak jest bo kiedyś w fm 07 gdy grałem Lyonem po 2 sezonie zrobiło się 4 wychowanków i 8 szkolonych w kraju.Mógłby mi ktoś napisać jak to będzie teraz w 2 sezonie u mnie w Holandii bo zastanawiam się nad sprzedaniem kilku Holendrów z 1 składu którzy nie spełnili moich oczekiwań ale wtedy zostanie ich 3 a reszta to obcokrajowcy:D Pomóżcie bo pasowało by się pozbyć słabeuszy ale chce mieć pewność ze wystarczy mi miejsc żeby zarejestrować tych graczy których kupie w ich miejsce...

Karp Wigilijny Partyzant

19.12.2007 19:03    #7774     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
Czwartek powiedz mi, kiedyś ty się urodził? Przed Unią w Krewie czy może za czasów Mieszka I? Bo w XXI czy tam nawet w XX wieku się takie rzeczy zdarzają, ale wybacz- nie co drugi mecz. A nie pasuje mi to tym bardziej, że ta gra to manager i to, że jakaś drużyna wygrywa przez przypadek sprawia, że gra chwilami traci sens.

Deduś Partyzant

19.12.2007 17:32    #7775     Sufler - Porady do gry - Piłkarze Kamerunu
Heh dzięki Pucek rzeczywiście jest napisane że wybrał Francję wczoraj było już bardzo późno jak grałem i przeoczyłem:P Z tymi meczami to nie wiem o co chodzi bo naprawde jest ich bardzo mało;/ A najbardziej to mi szkoda moich 2 grajków Achille Emany bo zrezygnował z gry w kadrze choć ma 25 lat dopiero oraz Benoit Assou-Ekoto bo ma napisane że jego wymarzoną reprezentacją jest Francja i poczeka aż mu zaproponują gre u nich i nie chce grać Kamerunie bo potem straci szanse występu u Trójkolorowych;/ Nieciekawa sprawa bo są bardzo dobrzy obaj i przydaliby mi się w walce o MŚ.Ale co zrobisz:( Zastanawiam się tylko czemu wyszukuje mi tak mało zawodników którzy mogą u mnie grać? Przecież we Francji jest mnóstwo grajków mających podwójne obywatelstwo a ja znalazłem raptem 4 i to nie za ciekawych.Oby newgeni jacyś ciekawi się pojawili:D

Jose Mourinho JR Młody aktywista

19.12.2007 15:08    #7776     Sufler - Porady do gry - CDZ
Gram Realem M. mam Banege, Altidore, Cardenasa i Vagnera Love.Filia to m.in. Catania.
Niestety. O jednego cudzoziemca za dużo. Nie chcą przejść do filii na roczne wypożyczenie
a sprzedawać szkoda.Doradźcie!

tomekbvb Partyzant

19.12.2007 14:32    #7777     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace trenerów
Witam, czy potencjalni pracownicy sztabu szkoleniowego spoza UE wymagają pozwolenia na prace w Anglii?

Pzdr

Deduś Partyzant

19.12.2007 11:01    #7778     Sufler - Porady do gry - Piłkarze Kamerunu
Właśnie objąłem po raz pierwszy w życiu reprezentację:D Złożyłem podanie do Kamerunu i się zgodzili i teraz swój czas muszę dzielić między Ajax a repre. Tylko małe pytanie z mojej strony.Czy to możliwe żeby na dużej bazie danych było 56 piłkarzy którzy mogą grać u mnie w Kamerunie;/;/?? Aż się zdziwiłem że ich tak mało.Może mi ktoś dokładnie napisać jak szukać zawodników do repry?Bo ja może coś źle robię.Daje wyszukiwanie i tam jest zaznaczone żeby szukało tych co mogą u mnie grać.I znajduje mi tylko 56 graczy.Dziwne;/ I np. taki Charles Itandje z Liverpoolu.co prawda jest Francuzem ale ma też obywatelstwo Kameruńskie i nawet nie moge mu zaproponować zeby u mnie grał;/ Zagrał pare meczów w młodzieżówce francuskiej ale z tego co się orientuję to obecnie są takie przepisy że to nie przeszkadza.I nie wiem co jest .Bardzo by się przydał bo mam jednego bramkarza hehehe Kameniego a oprócz niego jest jeden jeszcze kameruńczyk ale to straszny cienias.Masakra i jak ja mam do MŚ z takim składem awansować? Aha i jeszcze coś.Jak to sie dzieje że w roku ja mam do zagrania 2 mecze towarzyskie maksymalnie;/? Daję terminarz patrzę a tam 2 wolne terminy na mecze towarzyskie i do tego 4 mecze w kwalifikacjach do MŚ.Przecież normalnie reprezentacje w roku grają kilka meczów towarzyskich plus kilka w kwalifikacjach do różnych imprez.Dobra to tyle pytań przepraszam że tak sie o wszystko czepiam ale chcę poznać zdanie innych ktorzy prowadzą repry bo to jest mój debiut zawsze grałem tylko klubami i chcę zeby wszystko było dopięte na ostatni guzik.Pozdrawiam:D

Tzar Przodownik pracy

18.12.2007 22:54    #7779     Sufler - Porady do gry - Sprzedarz piłkarzy
U mnie bywa tak, że żaden klub nie chce wziąć niektórych moich zawodników nawet wtedy, gdy oferuję ich za kwotę 0 (zero) euro. Trochę szkoda, bo piłkarze, którzy w naszym klubie obciążają tylko budżet płacowy mogliby być gwiazdami w niższych ligach.

miszczu212 Partyzant

18.12.2007 22:20    #7780     Sufler - Porady do gry - (za) duzo traconych goli?
dzieki za odpowiedz ale uwazam ze bramkarz nie jest słaby i w obronie Kokoszka tez sobie radzi. nie wiem juz. dlugo analizuje rywali przed meczem i dopasuwuje szczegóły i niby wygrywam ale mnóstwo trace. w zasadzie nie mialem meczu na zero z tyłu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.