Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

drymek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2007 20:01    #7741     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gentleman - mowisz i masz

http://img12(...)des6.png

do tego jeszcze obecna tabela xD

http://img15(...)aob9.png

Visioner - jestem pełen podziwu ;PP (szkoda ze w tym wydaniu FM-a ceny zawodnikow nie ida tak w góre;/) ale mam pytanko :P po zajęciu tego 5 miejsca w lidze zakonczyłeś swoją kariere z tym klubem czy moze grałes dalej ? a moze LM wygrałes?

pozdrawiam ;)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2007 18:26    #7742     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Lech Poznań 6
AC Milan 0

żeby nie było,Milan grał najsilniejszym składem !!!!!
szkoda że to tylko sparing.....
jak chcecie screeny -piszcie :)

eMiKa Młody aktywista

27.12.2007 14:46    #7743     Sufler - Porady do gry - Owen ?
Hehe a ja tam lubię tylko fudiego ;) :P
A tak na poważnie to admini chyba szamają ostatnie uszka;) i dlatego tak długo ten debilny temat jeszcze jest;P
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

loozeer Partyzant

27.12.2007 13:09    #7744     Sufler - Porady do gry - Owen ?
pozatym chcialem CI powiedziec ze chyba bija w domu, albo koledzy Cie tepia w szkole i wchodzisz tutaj i udajesz Bog wie kogo, a tak na parawde jestes zwyklym leszcze :)

torasin Partyzant

27.12.2007 10:39    #7745     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
Szczerze powiem, że mi już nawet taki stan rzeczy nie przeszkadza :> Dzięki obniżkom formy przynajmniej nie mam 20 pkt. przewagi na v-ce liderem w połowie sezonu, jak to drzewiej bywało. Choć oczywiście może to denerwować :>

Mattii Przodownik pracy

27.12.2007 09:47    #7746     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
Widzę stary problem się odnwoił...loozeer ten problem miało wielu graczy także w FM2007 więc to raczej twoja wina coś wynika zawsze z czegoś...może masz słaby trening,złą taktykę,fatalny sztab szkoleniowy?A może brak umiejętności(twoich)?To wszystko "może" odpowiedz na te pytanie w duchu i pomyśl sam co robisz źle,największa przyjemność grania to "gra bez pomagania".

P.S.
Jeśli zrobiłeś już "rachunek sumienia" i wszystko masz na "nie" to poczekaj zagraj jeszcze kilka kolejek,a "może"(o ja nie mogę który to już raz:PP)miałeś pecha,a rywale zwykłego farta,a może(:PP) coś kręcisz?hmm...

loozeer Partyzant

27.12.2007 01:25    #7747     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
k-u-b-o1 nie wiem ile i co tlumaczy Ci moj nick, a twoje cenne porady zachowaj dla siebie,bo nie pytalem o to czy moge przestac grac tyko o co innego, jaka szkoda, ze poziom intelektualny spada w tak zastraszającym tempie

omega Młody aktywista

26.12.2007 18:19    #7748     Sufler - Porady do gry - wisla krakow
jestes poczatkujacy? a poczatkujacy to instrukcji nie musi czytac? tam jest wszystko ale to wszystko napisane. wystarczy przeczytac zrozumiec zapamietac i wykorzystac to wiedze czyli to jest zadanie dla osoby ktora ukonczyla szkole podstawowa... ;]

dmx2000 Partyzant

26.12.2007 18:00    #7749     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
Omega - a daj nam linka do filmiku, na ktorym napastnik majac przed soba pusta bramke nagle sie odwraca i strzela w bramkarza. Sam mialem podobna sytuacje kiedy moj napastnik tez majac pusta bramke strzelil w bramkarza stojacego obok niego. Dodam, ze bramkarz praktycznie byl juz miniety i nie zaslanial bramki. Pinco ma racje. To jest jakis blad, ktory programisci powinni wyeliminowac w kolejnej latce.
A co do tego co napisal Lesio to szkoda gadac poprostu. Jesli uwarzasz, ze te sytuacje, ktore podales sa nienormalne to radze ogladac wiecej meczy. Ostatnio na Eurosporcie przypominali final ligi mistrzow Bayern-Manchester Utd. Obejzyj sobie kiedys wtedy moze zrozumiesz dlaczego nie mozna byc niczego pewnym nawet prowadzac w 90 minucie meczu.

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
26.12.2007 17:07    #7750     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
o Lesiu nic nie powiem bo szkoda palców męczyć, a co do Pucka wy nie widzicie że pucek ma już Was gdzieś po tym jak go ostatnio potraktowaliście?? teraz tylko pisze takie sobie głupotki i czeka tylko by dostać bana, admini się chyba jego boją albo zrozumieli że postąpili źle mówiąc w jednym temacie o nim w taki sposób że pucek się pożegnał???
Prośba do adminów otrzeźwijcie wreszcie...
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.