Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.01.2008 23:11    #7651     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie
No jeśli masz thernera zagranicznego lub scouta, tak samo jeśli masz klub filialny. Gram Legią i mam klub fililny Burgos z 3 ligi Hiszpańskiej i do szkółki Hiszpanie czasami przychodzą.

artusa Partyzant

10.01.2008 23:03    #7652     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie
oczywiscie ze tak.Gram Nuneaton Borough(angielska blue square north :D) nieraz juz mialem w szkolce polakow serbow nigeryjczykow czy francuzow

efemowiec Młody aktywista

10.01.2008 21:53    #7653     Sufler - Porady do gry - Wychowankowie
Otoz sprawa jest taka - w poprzednich wersjach FMa zdarzalo mi sie przyjmowac do szkolki wsrod nowej mlodziezy obywateli z innych niz ten w ktorym gra moj klub krajow. Pytanie jest proste - czy jest to mozliwe i w najnowszej wersji?

ari122 Partyzant

10.01.2008 00:30    #7654     Sufler - Porady do gry - Wybór doświadczenia
czasami w jak się gra z doświadczeniem 'amator" to u zawodników pisze że "menedżer może zaszkodzić klubowi"

hobbest Partyzant

09.01.2008 22:16    #7655     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Po prostu wie lepiej niz my zwykli glupi ludzie, wie lepiej niz redaktorzy sportowi, niz marka (to moje zrodlo apropo Realu) itd itd. Co wiecej, wie doskonale jakie szkoly skonczylismy, a jakie nie! Niestety nie lapie sie, drogi jarku, do twojej kategorii szufladkowania zwyklyh ludzi o zerowej wiedzy, gdyz gimnazjum nie skonczylem. Dla mnie sprawa jest jasna - maly i zakompleksiony napinacz, ktorego cieszy, ze ktos zwraca na niego uwage. W calej tej napince nie wniosl nic do tematu ktory zalozyl kolega Wojton.

Co do oplacalnosci kredytow - oczywiscie, ze sie to oplaca. Jak to sie mowi, z kazda wiosna ceny rosnal - pieniadze od sponsorow tez. Sa kluby, ktore maja dlugi od bardzo dlugiego czasu, a mimo wszystko moge normalnie fukcjonowac - np. Roma, Lazio.

Pytanie tylko kiedy realistyczne pieniadze od sponsorow beda w FMie...

btw. Glazer po objeciu prezesury w MU zaczal inwestowac i stad te dlugi, a nie jak to napisal ktos, ze jest to dlug za kupno klubu.

LOLECZeX Młody aktywista

09.01.2008 16:07    #7656     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Jarek, prawda jest taka, że Manu ma te swoje 900 mln euro długu,ekhem ze tak pozwolę sobie zacytować gazetę z squadami i finansami w LM... Oto i cytat:

[quote="Skarb Mistrzów"]
Fanom nie podobało się, że o losach ich zespołu będzie się interesował bardziej wynikami finansowymi niż sportowymi. Glazer dodatkowo naraził się zadłużeniem klubu. Pod jego zakup wziął bowiem gigantyczny kredyt w wysokości 850 mln dolarów
[/quote]

Proponuje se mój drogi Jarku trochę poczytać bo akurat wziąłem 1 lepsza gazetę z biurka... Przeczytaj tekst specjalnie to wyolbrzymiłem jest tam napisane o długu 850 mln dolarów!! Inne źródła podają 900 mln, ale to ten sam worek...

PS. I tak nikt tego posta nie przeczyta, ale chciałem wytłumaczyć, szkoda wysiłku...

hobbest Partyzant

09.01.2008 12:46    #7657     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Czyli dochody Realu to fikcja tak? heh to ty sie kompromitujesz jarek - poczytaj najpierw o klubach, o jego dochodach, skad i gdzie bierze pieniadze, a potem dopiero sie wypowiadaj. Pojecia nie masz o zyskach madryckiego klubu, ale mimo to mnie krytykujesz.
W sumie mozesz dalej pisac o cenach ropy, o tym ze sklepy wokol stadionu Arsenalu zwrocily jego koszt itd, tylko ze jedyne smieszne posty w tym temacie sa twoje. warto bys wiedzial, ze Arsenal ma okolo 200 mln dlugu rozlozonego na okres bodajze 20-30 lat za budowe stadionu - niestety sklepik kibica nie podolal splacie dlugu. Inna sprawa...tez mam ekonomie i troszke sie niej znam, wiec odpusc ten temat oraz sprawe 'co ma wspolnego tajne wywozenie ropy z Iraku do Usa, a pilka nozna'. Pisz na temat

_speedfreak Partyzant

09.01.2008 01:31    #7658     Sufler - Porady do gry - Jakaś pożyczka ?
Widzę że już poznałeś szybki sposób na wyjście z dołka. Jak najczęściej graj towarzyskie ligi Pelikanem U-21 z drugimi drużynami La Liga (mogą też być z czołówki Bundesligi) Ja odkryłem ten sposób w grudniu teraz mam kwiecień. Na mecze GKsu z Castillą przychodzi po 3-4 tyś. ludzi a na mecze takie jak Castilla - Barcelona B komplet! życzę jak największych sukcesów Pelikanem bądź jak Guy Roux :)
Szkoda tylko że w FM nie można zagrać AFC Wimbledonem :C to by była droga z 7 ligi angielskiej do Premier League. Ale może za rok bo Dons są na 3 pozycji w lidze :D

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2008 22:18    #7659     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
no i ful atak troszku wam przyblizyl ekonomi:)

krooger1988 Młody aktywista

08.01.2008 16:44    #7660     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wyszkolilem sobie juz takich zawodnikow jak Anderson Cueto, Guillermo Hidalgo i Mariusza Szyszkę. ZApodaje screena z początku 4 sezonu po kilku zmianach. Sprzedalem po 3 sezonie Hernana Rengifo za 19 mln zł plus korzysci do Sochaux oraz BArtka Bosackiego do Poloni Bytom za 1,5 mln zł
A co do formy Widzewa to walczyłem z nim o mistrzostwo do 25 kolejki Pózniej gdzies stracili forme.
A oto i screen ze składem [http://img262.imageshack.us/img262/7140/skadfy0.png]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.