Z gory bardzo przepraszam, bo ten temat nie ma nic zwiazanego z FM. Mieszkam we Wrocławiu i chce zalozyc tu juniorski klub pikarski tylko, ze po pierwsze mam 10 zawodnikow ( czyli min. o 4-5 za malo ), a po drugie niezbyt stac nas na utrzymanie go ( liczac, ze kazdy da po 20 zł miesiecznie to w 10 mamy 200 zl / mie., a potrzebne jest co najmniej 500 zł / mie. na oplaty za boisko, licencje itd. ). Jezeli ktos bylyby zaintersesowany graniem w nim ( rocznik 1993 albo 1992 ) prosze o kontakt pod gg 2313937 albo e-mailem. Zaintesowanym pelnoletnim chcialbym zaproponowac role trenera badz wlasciciela ( wtedy trzeba bylo by nam pomoc w znalezieniu taniego boiska, pomocy przy dostaniu licencji i innych formalnosci ). Na koniec bardzo bym prosil Redakcje o nie zamykanie tego tematu, albo podanie strony gdzie moglbym to ogloszenie z sukcesem zamiescic.
Trening tug'a nie wpływa znacznie na kontuzjogenność. Zaryzykuje stwierdzenie że nawet ogranicza kontuzje. Inni radzą żeby zmniejszyć obciążenie ale ja tego nie robiłem i byłem zadowolony z efektów. Kontuzje były, ale to jest normalne. Zawsze lubiłem grać praktycznie całym 1-wszym składem więc za bardzo mi to nie przeszkadzało .Grałem Widzewem 3 sezony i powiem jedno - Staty szły ostro w górę mimo iż mój klub miał bardzo słabą infrastrukturę i trenerów na poziomie 4-5 gwiazdek. Pozdro
determinuje jak silnie szkoleniowiec dazy do samodoskonalenia Atrybut ten nie wplywa na skutecznosc treningu!
i teraz powinienes dostac bana za gre na piracie
czuje sie upokorzony, zostałem potraktowany jak śmieć...
Gram KSZO, mialem za zadanie w ciagu dwoch lat wprowadzic klubdo czołówki, w 1 roku bylem drugi, w nastepnym zostałem mistrzem.
reakcja zarzadu, mocno rozczarowany ze rok wczesniej tylko awans do uefa poprzez lige.
w tym sezonie olalem puchar polski i nie spelnilem wymagan a wplp zgodnie z wymaganiami.
do tego dwoch zawodnikow gralo sobie na nerwach to jednego sie szybko pozbylem.
i nagle info ze nie panuje nad zespolem i mnie zwolnili!!!
strasznie mnie potraktowali...
caly sztab szkoleniowy sie ze mna solidaryzowal i odszedl z klubu, tylko fizjo zostal...
zlodzieje!!!
Ile polecacie lig, i z jakich krajów dodatkowych zawodników przy procesorze AMD 9500 (4 rdzenie) i 2 mb ram. Dodam, ze klawiature, myszke i reszte potrzebnych rzeczy mam ??
karta dzwiękowa hmmmmm? tak jest bardzo ważna, ale na konfiguracji podanego sprzętu nie wiem czy wogóle będzie dało się uruchomić FM'a nie podano przecież że posiada się myszkę, klawiature i system operacyjny - a to jak wiadomo czynniki bardzo istotne.
A tak na serio to z takim komputerem włącz z 10-15 lig. Pozdrawiam
Najnowsze posty