Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2008 14:31    #7621     Sufler - Porady do gry - to napewno bug!!!
jak to jaki jest sens:D? trzeba sie niby popisac ze sie znalazlo cos :P (szkoda tylko ze kazdy o tym wie:D)

PanCartoon Partyzant

18.01.2008 14:29    #7622     Sufler - Porady do gry - to napewno bug!!!
nie ma sensu sie sprzeczac mi nie przeszkadza:D czasami taki blad poprawia humor po przegranym meczu:P

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2008 11:55    #7623     Sufler - Porady do gry - Problem w Lidze Mistrzów
na początek radził bym sprawdzić wpływ rozmowy motywacyjnej na zawodników w obu przegranych w LM meczach, druga sprawa to jeśli grasz tą samom taktyką to po prostu komp cię rozgryzł - więc czas na zmiany,jeśli masz dobrego asystenta, a zakładam że masz w końcu to Milan, przed meczem nie zaszkodzi poprosić go aby wybrał z ciebie skład, i potem porównać go ze swoim wyborem i jeszcze jedno duży wpływ na grę zawodnika ma jego morale, słabszy zawodnik z wysokim morale (za zwyczaj) gra lepiej od lepszego ale z niskim morale.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
18.01.2008 00:20    #7624     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Nie widzę przeszkód :) .

17.01.2008 14:07    #7625     Sufler - Porady do gry - "Polska pod ostrzałem"
pinco - niema paska ale powiedz jesteś zadowolony z Leo ... wyrzucił byś go za to że powołał choćby i całą Wisłę K. razem z rezerwami a potem wygrał Euro ?
zresztą ciekawa sprawa że gdy grałem eliminacje nikomu ta trójka nie przeszkadzała ...

Leech Partyzant

16.01.2008 20:30    #7626     Sufler - Porady do gry - Background
Wzialem przykladowo szkocki Falkirk, odznaczylem w opcjach to co trzeba... iii.... niestety... tła sie nie zmieniaja, a pamietam jak gralem jeszcze w championship managera 01/02 to tam wlasnie podobne tla sie zmienialy co jakis czas itd :) bardzo mi sie podoba to, bo lubie klimat stadionow z wysp ;)

Leech Partyzant

16.01.2008 20:05    #7627     Sufler - Porady do gry - Background
Witam,
Mam problem z zainstalowaniem backgroundu. Sciagnalem z szkockimi stadionami, ale niestety nie chodza. Zacznaczylem w opcjach pokazuj tła, sciezka do ktorej skopiowalem tla to:

C:Documents and SettingsUserMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics

I nadal nie chodzi, wiec nie wiem co jest nie tak :(

Moze ktos pomoze?

Juz czytalem troche tematow z podobnymi problemami, jednak wciaz nie zmieniaja mi sie tła :(

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc z gory :)

16.01.2008 18:13    #7628     Sufler - Porady do gry - Cos na serio
na takich jak ty to po prostu szkoda klawe strzępić ... mam tylko nadzieje że ktoś w najbliższym czasie wyciągnie ci wtyczkę ...

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

16.01.2008 17:58    #7629     Sufler - Porady do gry - Arka Gdynia
Dziecko12
Odpuść sobie - szkoda na takich ludzi czasu a jak jakiś moderator na sufler zajrzy to piotru dostanie Wroga Ludu a później bana i tyle.

16.01.2008 14:48    #7630     Sufler - Porady do gry - UEFA
@9pucek - no to poradź co byś zrobił na moim miejscu ...

prowadzę Katowicką G-iekse ... do Uefy dostałem się poprzez krajowy puchar ...
problemem będzie rejestracja zawodników - wychowankowie na 10/9 nie nadają się do niczego - użytecznych zawodników z polski też za wiele niema ...
klub pomimo mich wysiłków generuje około 1mln euro straty na sezon ...
liczyłem że kilka premii z Uefa pozwoli zniwelować długi i przetrwać kolejny sezon ...
ale wychodzi na to że, się przeliczyłem, i lepiej wyjdę sprzedając szkielet drużyny i odpuszczając puchary ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.