Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2008 09:41    #7611     Sufler - Porady do gry - Pytanie :)
Akurat ten argument: "budzet falkirk w walce o mistrzostwo jest rowny budzetowi widzewa w walce o srodkowa czesc tabeli (chodzi o 500 tys zl.)" jest mało istotny. Co ma Falkirk do Widzewa? A budżet PSV w walce o mistrzostwo to 10 milionów dolarów. Owszem, budżety nie są dopracowane, ale nalezy spojrzeć również jak wygląda to realnie (nie znaczy, że klub ze Szkocji ma mieć od razu wyższy budżet od klubu polskiego).

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

19.01.2008 21:29    #7612     Sufler - Porady do gry - Pytanie :)
Falkirk jest klubem który głównie wypożycza ale również kupuje pilkarzy mocno zaawansowanych wiekowo jak również zawodników wyróżniających się w niższych ligach szkockich :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.01.2008 20:08    #7613     Sufler - Porady do gry - Pytanie :)
zacząłem grać od nowa szkockim Falkirk i mam pytanie : dlaczego ten klub ma mniejszy budżet na starcie od Łódzkiego Widzewa i czym to moze być spowodowane?? Od razu mowie ze budzet falkirk w walce o mistrzostwo jest rowny budzetowi widzewa w walce o srodkowa czesc tabeli (chodzi o 500 tys zl.). A ze zaczalem pierwszy sezon wiec mam oczekiwania zajac miejsce w srodkowej czesci tabeli i budzet wynosi (tylko!)140 tys zl. Z gory dziekuje za odpowiedz :) Pozdrawiam :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
19.01.2008 18:42    #7614     Sufler - Porady do gry - dobry napastnik
Zamykam temat i przydzielam ostrzezenie.

radek543 Młody aktywista

19.01.2008 14:33    #7615     Sufler - Porady do gry - Pytanie...
chodzi mi tutaj o awantury po meczowe bądź o zamieszki podczas trwania spotkania...

maillo7303304 Partyzant

19.01.2008 10:10    #7616     Sufler - Porady do gry - Kadra Polski
To co 9pucek pisze to prawda, ale musisz pamiętać, że z tych mizerniaków, jak teraz nazywasz młodzików Polski, wyrastali Kosowski, Żurawski, Krzynówek. Nie są super, ale dobrze dość grają, dlatego musisz patrzeć na profile tych młodych, trening odpowiedni ustawiać raporty o nich zbierać, a za kilka lat te "30chy" odejdą, a przyjdą Ci wyszkoleni:) Potrzeba czau

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

19.01.2008 02:13    #7617     Sufler - Porady do gry - Trwanie sezonu
nie na sufler!pisze to bo jestem rozzalony ze zamkneli bardzo dobry temat o sprowadzaniu dobrych zawodnikow do polskiej ligi bylo by ciekawie a oni w h..a leca:(
rondel se chyba jaja robisz!!u mnie 123 dni i 54 godz!ty chyba na urlopie non stop!a tak serio to sezon mozna w dobe zalatwic!czlowieku to zalezy od czasu,niektorzy maja prace,szkole,zycie towazyskie a fm to zapchanie wolnego czasu!

Cannigia10 Młody aktywista

18.01.2008 15:09    #7618     Sufler - Porady do gry - Budżet płacowy
tylko wiecie mówimy teraz o piłkarzach z Włoch( z klubów takich jak Torino czy Pescara) i Francji(Lille,Monaco,Strasbourg).Co prawda są to młodzi zawodnicy, bo średnia zespołu to 22 lata. Ale Ci zawodnicy tworzą ten zespół. zdominowałem kraj: w ciagu 3 sezonów zdobyłem praktycznie takim młodym zepołem 3xLiga,3xSPP,2xPL 1xPuchar Polski, faza gr. Lm i 1/2 Uefa. Szkoda mi ich:/

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2008 15:03    #7619     Sufler - Porady do gry - Budżet płacowy
Cannigia10
Nic Pan nie zrobisz. Masz klub z Polski, ktora jest slabo rozwinietym pilkarsko krajem. Ambitni zawodnicy wola grac w greckim czy niemieckim sredniaku niz w krajowym potentacie z Polski czy Bosni i Hercegowiny, niezaleznie od tego co zdobyles w tym czy poprzednim sezonie. Dopiero za dobre pare sezonow, jak polskie kluby beda czesciej w Europie, takich problemow bedziesz mial mniej.

Szkoda tracic takiego pilkarza tym bardziej patrzac jak Ci idzie w LM. Kontrakt zapewne wygasa mu latem, takze mozesz sprobowac cos ugrac w LM, wypromowac go jak najbardziej (niech wykonuje np. karne jesli potrafi) a potem pchnac do Francji czy Turcji za grube banki.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

omega Młody aktywista

18.01.2008 14:52    #7620     Sufler - Porady do gry - to napewno bug!!!
tez mam ten blad i mam patcha 01 ale daje nie wiem po co o tym piszesz czy to przeszkadza w grze? NIE! zwykly blad ktory nie powoduje zadnych konsekwencji a jak cie on tak denerwuje idz pograj w warcaby!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.