Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Euzi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2008 09:57    #7581     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Wujaszku, jest talent? Ilu aktualnie jest piłkarzy w kolejce?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
29.01.2008 18:30    #7582     Sufler - Porady do gry - FM 2007 przez siec
Hamachi może tylko pomóc w żadnym wypadku nie przeszkodzi. Chociaż z internetem radiowym czasami są problemy w grze przez internet. Jeżeli chcesz mogę się z Tobą spróbowac połączyć w FM 2008.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

29.01.2008 14:50    #7583     Sufler - Porady do gry - Patche, uaktualnienia.
jak wyjdzie to admini nas poinformuja, ale mysle, ze w lutym to chyba najwczesniej/ no najlepiej by bylo jakby ktos zrobil uptade po okinku tranferowym ze wszystkimi tranferami, a nie co 2 dni nowy./ uptadami na tej stronie zajmuja sie (chyba) fudi7, barthez i chyba to wszyscy (jezeli kogos pominalem to bardzo przepraszam). fudi7 chyba pracuje nad dzielem wiec mu nie przeszkadzajcie./ narq

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

28.01.2008 15:17    #7584     Sufler - Porady do gry - Angielskie wstawki
Siemx ! Jeżeli masz patcha 8.0.1 to wszystko powinno byc ok. To jest chyba wina skina. Bo chyba na skinie tym turnstyle jest to po angliesku. sam tak mam, ale zbytnio mi to nie przeszkadza. 2 słowa to tam wiesz...Jak ci sie to nie podoba to zmien skina i juz, albo przeinstaluj fm tylko nie wiem po co...

jaruone Młody aktywista

28.01.2008 14:33    #7585     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa 20082009
Jakiś czas temu kuba_the_reds założył topic o nowym sezonie OE - temat został zamknięty ale że dowiedziałem się troszkę na ten temat postanowiłem się z Wami podzielić informacjami - choć sufler nie forum i ktoś może się zdenerwować :)
[quote="dziennik"]2. Co się stanie jeśli już zdegradowane Zagłębie Sosnowiec, Widzew i Zagłębie Lubin nie zajmą miejsc spadkowych?
Wśród działaczy PZPN panuje opinia, że relegacja z ligi nie może ograniczać się do drużyn karnie zdegradowanych przez WD i że musi się rozstrzygnąć w sportowej walce. Gdyby więc na ostatnich miejscach tabeli znalazły się drużyny spoza zdegradowanej trójki, do drugiej ligi spadnie aż pięć zespołów. Nie wiadomo natomiast co w takim wypadku będzie z barażem, który miały rozegrać między sobą 14. drużyna ekstraklasy i trzeci zespół drugiej ligi. Jak twierdzi rzecznik prasowy PZPN Zbigniew Koźmiński, w grę wchodzi zmiana regulaminu w trakcie rozgrywek i likwidacja barażu.[/quote]

pełny tekst dostępny tutaj:
http://www.dzien(...)l#reqRss

Visioner Przodownik pracy

28.01.2008 10:43    #7586     Sufler - Porady do gry - MANUCHO
szkoda bo nawet jako talent nie moze byc, po patchu pewnie nie bedzie chcial sie z ManU ruszac :/

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

No wiesz ja kiedys tak zrobilem i rozwalil swoj fotel przy biurku... Niestety nawet programy moga niewiele dac. Savy w ten sposob sie psuja i nic z tym nie zrobisz. Szkoda ze nie zrobiles sobie kopii zapasowych (tak wnioskuje). Dam Ci dlatedo dobra rade: rob sobie kopie zapasowe - jak zepsuje Ci sie jeden bedziesz mial jeszcze drugi.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.01.2008 19:40    #7588     Sufler - Porady do gry - NIE NA SPRZEDAŻ!
Bodzi1

Wiesz mialem kiedys taka sytuacje w 07. Gralem Tottenhamem i Guardado byl po prostu bogiem. Po kilku sezonach wielkich sukcesow stwierdzil ze jest juz wypalony w tym klubie i chce sprobowac czegos innego. Skonczyl mu sie kontrakt, nowego nie chcial podpisac i odszedl za darmo... Powiem Ci ze bardzo ciezko jest zatrzymac takiego gracza. Wiem ze jest szkoda, tak jak mi szkoda bylo Guardado. Nie wiem kim grasz mze jak odniesiesz jakis wielki sukces to zechce zostac. Ale jak mowie naprawde ciezkie zadanie przed Toba. Moze niech pomoze Ci w jakims tarnsferze? Probuj sie jakos z nim zintegrowac, moze cos uda sie zlagodzic. Jesli nie - trudno, wystaw na liste, ustal cene i czekaj. Moze dostaniesz oferte a za otrzymane pieniadze kupisz nowa gwiazdke.. Powodzenia!

artur78 Partyzant

27.01.2008 15:50    #7589     Sufler - Porady do gry - ilosc trenerow
Witam. To moj pierwszy post, chociaz z suflerem jestem juz od jakiegos czasu zaprzyjazniony. chcialbym poprosic was o podzielenie sie wasza wiedza w temacie liczebnosci sztabu szkol. gram farnborough, zaczynalem w sezonie 2006/07 w 6. lidze angielskiej po kilku sezonach jestem w 3-ej ze sporymi widokami na championship. klub finansowo jest b. stabilny, kadrowo tez super, baza i szkolka robudowane (odpowiednio 16 i 6) reputacja 3365, sztab trenerski tlusty. no wlasnie - sztab - trenerow mam super ale zarzad uparcie twierdzi ze wystarczy mi jeden do tr. ogolnego. w tej chwili mam asystenta, 4 zw. trenerow i trenera br. zeby osiagnac po 5 gwiazdek potrzebuje po jednym trenerze do kazdej kategorii. mozna to jakos "naprawic"? z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Tam nie ma akapitu...
Tylko cyferki 7.1.1. i nazwa rozdziału Atrybuty członków sztabu szkoleniowego
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.