Ja nigdy niemam problemow z kasa,a najlebszym sposobem na zastrzyk gotowki so transfery,sprzedaj jakies swoje gwiazdki(nikt niejest niezastopiony) i sprowadz innych,tanich mlodych,polecam ameryke poludniowo(troszke poszperasz i napewno kogos znajdziesz),ja co roku sprowadzam z 20 zawodnikow a w wiekszosci tylko poto by ich sprzedac z ogromnym zyskiem,biore zawsze mlodych zdolnych do 20.niektorych sprzedaje odrazu po przejsciu kupie przypuscmy za 10tes i idzie odrazu za 1milionik i zawsze z 50% zyskiem z nastepnego tansferu.I chyba mi to wychodzi bo na liscie najbogatrzych jestem na 2miejscu za barca,a gram 5sezon korona kielce a sklad mam dosyc szeroki ok 70 zawodnikow z czego 40 wyporzyczonych malolatow po calej europie, gdy wracaja patrze czy sie do czegos nadaja perelki zostawiam reszte sprzedaje i tak w kolko,kasa sie kreci-idealny sposob na bogactwo!!!,a gram bez zadnych dodatkowych lig,tylko polska1,2liga na sredniej bazie danych,jak masz dodane inne ligi to tech taletow masz znacznie wiecej,ale jakos se radze. pozdrowionka ps.ostatnio sprzedalem mojo gwiazde za 34miliony funtow+50% z nastepnego trasferu z ligi polskiej!!! ale nastepca sie zawsze znajdzie.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty