Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mally89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.02.2008 17:23    #7551     Sufler - Porady do gry - Fm Genie Scout
zwłaszcza że beta i tak nie wszystkim chodzi -.- tylko wybrańcom -.- szkoda..

Tzar Przodownik pracy

09.02.2008 14:39    #7552     Sufler - Porady do gry - Transfer - jak ustawić
Ja już tam pisałem, że możliwości EDT są naprawdę wielkie. Wyobraźcie sobie update Fudi&Messinho - cały w jednym pliku tekstowym. To jak najbardziej możliwe ;)

Co do wypowiedzi Ylva - jasne, nie zaszkodzi dorzucić kolejnej cegiełki do tego wiekopomnego dzieła :)

herostratus Partyzant

08.02.2008 19:11    #7553     Sufler - Porady do gry - nowy update po 29 lutego dla oe
troche szkoda zaczynac teraz gre tylko po to aby po 1.03 zaczac od nowa,pozostaje grac jakims klubem ktory ma juz okienko transferowe zamknieta

cristianoronaldo Partyzant

07.02.2008 22:33    #7554     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
sory ale chcem żebyście sobie pograali;] i bedzie można coś wygrać
rużne żeczy takie jak monitor albo klawiature myszke głośniki

DJJZ Partyzant

07.02.2008 22:07    #7555     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o praczę część...
Na początku gry angielskimi klubami, zarząd przeważnie podsuwa angielskie i szkockie kluby;/;/ przynajmniej w moich doświadczeniach... ja tera prowadze Chelsea, na początku miałem trzy szkockie kluby do wyboru to wziąłem Aberdeen, a w styczniu miałem do wyboru Lokomotiw Moskwa, Sao Caetano (Brazylia) i Sparte Praga bodajże...to wziąłem ten brazylijski:):)

DJJZ Partyzant

07.02.2008 21:17    #7556     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o praczę część...
Także jak za pierwszym razem zawodnik przez ciebie kupowany nie otrzyma pozwolenia, możesz się odwołać. Jeżeli nie odwołujesz się od nieprzyznania zawodnikowi pozwolenia na pracę na wyspach to automatycznie anulujesz transfer. Jeżeli zaś odwołasz się to albo on dostanie pozwolenie na grę albo nie, jeżeli za drugim razem nie otrzyma to możesz podpisać z nim kontrakt, jednak jedynym wyjściem w tej sytuacji jest wypożyczenie go do klubu z UE, bądź trzymanie w rezerwach do czasu aż otrzyma obywatelstwo angielskie bądź szkockie...jednak to drugie wyjście jest raczej niekorzystne bo czeka się znacznie dłużej;/;/

blau_grana Młody aktywista

Heh, a ja już myślałem, że to tylko u mnie takie dziwy... ;-) A co powiecie o konkursie rzutów karnych? Zawsze, kiedy zawodnik ma nie strzelić, to następuje dziwna "zawieszka" na ułamek sekundy i od razu wiadomo, że nie ma bramki - przestrzelony lub obroniony.

Cavalerra Młody aktywista

06.02.2008 21:57    #7558     Sufler - Porady do gry - update 07
Wątpię, żeby ktoś robił update do FM'a 07 skoro jest lepszy 08. Nie szkodzi poszukac na www.sortitoutsi.net ;]

aberdeen Młody aktywista

06.02.2008 21:21    #7559     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
Gram ligą szkocką i mam taki problem: sprowadziłem zawodnika spoza UE, który nie dostał pozwolenia na prace, ale ok bo mam klub filialny w belgii. Zrobiłem jednak błąd, kóry wiele mnie teraz kosztuje- podpisałem z nim tylko 2 letni kontrakt. Grajek spędził 2 sezony w filii i do uzyskania obywatelstwa został mu tylko rok, po zakończeniu sezonu wrócił do mojego klubu. Kiedy zaproponowałem mu nowy kontrakt on się zgodził, ale dostałem komunikat, że "zawodnik po podpisaniu nowego kontraktu nie odzyskał pozwolenia na prace". W praktyce wygląda to tak ze nowego kontraktu wcale nie podpisuje! Ta stara umowa mu się skończyła, grajek siedzi u mnie w klubie, ja nie moge go nigdzie wypożyczyc i koło się zamyka. Jak wywalę go z klubu, to już do mnie nie przejdzie wiec ten pomysł odpada. Może wy coś wymyślicie

Bartez Przodownik pracy

06.02.2008 15:49    #7560     Sufler - Porady do gry - FMM
Kolega sBanan zapomniał iść do szkoły i naÓczyć się prawidłowej pisowni.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.