Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2008 23:12    #7541     Sufler - Porady do gry - Bug
Nie zaszkodziłoby, gdybyś dał screena z edytora - zakładka Details twojego klubu. Wiesz, PrintScreen itd.

DJJZ Partyzant

Ja tam mam Viste HP i FM hasa tak jak powinien... może jakieś pliki masz uszkodzone? Na początku to bym nie był zdziwiony, że ci na Viscie nie hasa FM, ale teraz już po aktualizacjach do Visty nie mam zarzutow.... musialbys raczej dysk sformatowac:)
pozdro

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
10.02.2008 11:00    #7543     Sufler - Porady do gry - PYTANIE DO ZARZĄDU CMREV
Nasze felietony są nasze i obejmują je prawa autorskie. Jeżeli potrzebujesz coś do szkoły - zrób to sam. Ponadto od takich pytań mamy skrzynkę mailową ( ). Następny zbędny post lub nieodpowiedni temat i obok twojego nicka pojawi się napis "Wróg Ludu" w pięknym krwisto-karmazynowym kolorze.

FiftyPercentSkil... Partyzant

10.02.2008 10:41    #7544     Sufler - Porady do gry - PYTANIE DO ZARZĄDU CMREV
ale ja nie mam czasu! facetka zadala cos przed feriami zeby zrobic w ferie no ale kto madry bedzie pisal jakies wypracowania jak ma wolne... jutro szkola i trzeba coś napisać...

FiftyPercentSkil... Partyzant

10.02.2008 10:31    #7545     Sufler - Porady do gry - PYTANIE DO ZARZĄDU CMREV
Mam takie pytanie: czy Wasze felietony są na prawdę felietonami? :) Na jutro do szkoły na polski muszę napisać felieton i pomyślałem że mogę napisać coś z cmrev ;)
Z góry przepraszam za ten temat ale chcę dobrze zacząć półrocze w mojej szkółce :P

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Z tymi "zawieszkami" moc komputera i czystość dysku nie mają nic wspólnego. Po prostu tak jest, że na każdym kompie się tak dzieje i już. Grałem na starym kompie i na nowym - nie widać żadnej różnicy w takich sytuacjach ,mimo że FM chodzi szybciej na nowszym.

@pardela - A ty sie doczepiłeś do tego "jest już po meczu":D Ostatnio grałem mecz i mi sie to pokazało przy bramce na 1-0 w 72 minucie. Potem padły jeszcze 2 gole dla mnie. Może to wynika z tego, że to był dwumecz, a tamta drużyna potrzebowała jeszcze 2 goli do awansu. To działa zarówno dla przeciwnika, jak i dla gracza. Zależy tylko w jakim kto jest aktualnie położeniu. Może nie zauważasz tego jak to ty masz wygrać. Ja nie widzę w tym żadnego oszukaństwa ze strony gry.

pardela Partyzant

z zacinaniem sie gry przy strzale na bramkę to chyba chodzi o wydajnosc kompa. jak nie masz zasr...nego dysku, obciązonego ramu to wali plynnie.ale jak cos ci dusi kompa to masz zawieszkę- pewnie chodzi o to ze gra nie jest zaplanowana od momentu kliknięcia "graj" ale cos tam sie zmienia w parametrach. i tak tez jest w 90 minucie jak i w 15. dlatego moze wkurzam sie ze nie jest tak do konca tylko komp idzie na latwiznę i wywala wynik w 75 minucie wrzucając komunikat "teraz to juz jest po meczu"

Fa1al1ty Partyzant

Siemka. Aktualnie mam w laptopie system Vista Home Premium. Zainstalowałem FM'a ale po instalacji był napisany komunikat : Instalacja się powiodła ale pojawiły się poważne błędy.
i gdy włączam FM'a poprostu pojawia się czarny ekran z myszką którą mogę ruszać ale niema nic na ekranie. Niewiem w czym problem... Mam niestety zintegrowaną karte graficzną i niewiem może o to chodzi ??!! POMOCY !!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
09.02.2008 22:24    #7549     Sufler - Porady do gry - Grafika na cmrev-brak
Nie mam ochoty pisać tego po raz kolejny, ale jestem zmuszony - redaktorzy nie zajmują się serwisem 24 godziny na dobę, mamy również swoje zajęcia (praca, studia, szkoły). Ponadto nie wszyscy w redakcji znają się na grafice, stąd jej brak. Jest za to kilka stron, na których można znaleźć całe mnóstwo przeróżnych dodatków graficznych, do których linki przekazali w swoich postach moi przedmówcy.

Mieciu Real M Partyzant

09.02.2008 22:16    #7550     Sufler - Porady do gry - Widzowie na stadionach
ale sie rozwinoł temacikm to i tak szkoda czasu bo rzeby sie kłucic to druga osoba musie miec inteligencje chociaż troche powyżej zera ja tez koncze i ide spać morze jutro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.