portowiec1992 czasem jest tak, że zawodnik nie ma opisu wielki talent czy coś w tym stylu jak ja sciagnełem Wijnalduma do mojego Auxerre wyskoczyło mu, że to nowy Van Der Vart.
Natomiast, żeby rozwinąc piłkarza, który ma wysokie PA musisz mieć doskonałą bazę treningową ( nie koniecznie szkółke ) Warto wpuszczać piłkarza również do gry w 1 składzie, żeby nabrał doświadczenia ( to mu ułatwi gre i rozwój ) No, ale wiadomo jak trafisz na zawodnika lansowany jako nowy ........ to oznacza,że ma potencja, który musisz mimo wyszkolić. PZDR.
Natomiast, żeby rozwinąc piłkarza, który ma wysokie PA musisz mieć doskonałą bazę treningową ( nie koniecznie szkółke ) Warto wpuszczać piłkarza również do gry w 1 składzie, żeby nabrał doświadczenia ( to mu ułatwi gre i rozwój ) No, ale wiadomo jak trafisz na zawodnika lansowany jako nowy ........ to oznacza,że ma potencja, który musisz mimo wyszkolić. PZDR.

Zrobiłem wszystko tak jak mówiliście mam to zapisane w tym folderze. Ale co zrobićt żeby mi to wyskokczyło w miscrosoft ofice w postaci np. Drogba, żebym mógł na to kliknąć i, żeby sie włączyło
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty