Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Adasix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.02.2008 20:56    #7531     Sufler - Porady do gry - PA a CA
portowiec1992 czasem jest tak, że zawodnik nie ma opisu wielki talent czy coś w tym stylu jak ja sciagnełem Wijnalduma do mojego Auxerre wyskoczyło mu, że to nowy Van Der Vart.
Natomiast, żeby rozwinąc piłkarza, który ma wysokie PA musisz mieć doskonałą bazę treningową ( nie koniecznie szkółke ) Warto wpuszczać piłkarza również do gry w 1 składzie, żeby nabrał doświadczenia ( to mu ułatwi gre i rozwój ) No, ale wiadomo jak trafisz na zawodnika lansowany jako nowy ........ to oznacza,że ma potencja, który musisz mimo wyszkolić. PZDR.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.02.2008 20:44    #7532     Sufler - Porady do gry - PA a CA
Można np. ma opis wielki talent to znaczy że ma dużą szansę się rozwinąć na świetnego zawodnika.Żeby zawodnicy osiągnęli szczyt swojego PA to musisz ich wystawiać do gry i mieć świetnie rozwiniętą bazę treningową i szkółkę młodzieżową.

Drzewo1985 Partyzant

12.02.2008 20:41    #7533     Sufler - Porady do gry - PA a CA
Korzystając z różnego rodzaju pomocy typu mini scout lub fmm nieraz jest tak że kupuje się młodych zawodników o wysokim poziomie PA tylko że po paru latach ich CA jest małe;/ i zamiast "szkolic" w wielkich klubach wielkich piłkarzy to wychodzą tacy którymi trudno utrzymać się w lidze. Czy można poznać np. po reputacji zawodnika czy po innych opisach jakim zawodnikiem będzie w przyszłości?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Tez mi sie wydaje ze po prostu male niedopatrzenie. W sumie mi nie przeszkadza.

Adasix Partyzant

12.02.2008 18:02    #7535     Sufler - Porady do gry - Do tych, którzy mogą m pomóc
Za sreeny dostałem reakcjoniste :( Zrobiłem wszystko tak jak mówiliście mam to zapisane w tym folderze. Ale co zrobićt żeby mi to wyskokczyło w miscrosoft ofice w postaci np. Drogba, żebym mógł na to kliknąć i, żeby sie włączyło

zdjalem ci reakcjoniste bo mi sie zrobilo szkoda takiej cipki jak ty... zeby na forum wszystkich swoje zale wylewac to trzeba miec niezle popieprzone we lbie. narka A. De Raph

n1u5 Partyzant

Sklad sklada sie z samych polakow poniewaz bylem oburzony na gwiazdy ktore sa caly czas oburzone bo odejsc do wiekszego klubu wiec... kupilem polskie "gwiazdy"
A oto moj sklad:
BR Wojciech Skaba
OP Tomasz Lisowski
OL Jakub Wawrzyniak
OŚ Adam Kokoszka
OŚ Piotr Duda
PP Robert Hirsz
PL Maciej Rybus
PŚ Adam Danch
PŚ Radosław Majewski
N Kamil Grosicki
N Andrzej Rybski
Jest to sklad na najnowszej bazie danych tej z 4 lutego 2008

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Czemu ma służyć zatrudnianie trenerów (nie mylić z asystentami i managerami rep. juniorów) jeśli w reprezentacjach niema treningu (tzn. jest zakładka ale po jej kliknięciu przenosi mnie do treningu klubu który prowadzę) ?
Czy mimo braku treningu (w reprezentacji) warto zatrudniać trenerów (ktoś zauważył pozytywny aspekt zatrudnienia trenera w reprezentacji ?) ?

nierytmiczny me... Partyzant

11.02.2008 17:16    #7538     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
w szkockiej to ja jeszcze rozumiem takie hity:D

Tzar Przodownik pracy

No dobra, rzuciliście nieco światła na te sprawy.

1. W drugim sezonie nie występuje to już tak nagminnie, ale nadal za często. Popróbujemy z krótkim rozegraniem.

3. Rzeczywiście - jest to babolek o niewielkiej szkodliwości, ale nie zmienia to faktu, że SI coś z tym musi zrobić. Dzięki za odpowiedź oldgunz.

2. Nadal aktualne. Jak pisałem - nie chodzi o to czy strzelają, ale o to, że w mur. Dotyczy to wszystkich zespołów, nie tylko mojego.

Yodassss Młody aktywista

11.02.2008 00:03    #7540     Sufler - Porady do gry - Rezerwy we Włoszech
Super, o tym nie wiedziałem ;] Teraz przynajmniej można pograć w ligę hiszpańską, moją ulubioną. Nie grałem, bo w najgorszych klubach trzeciej ligi nie było rezerw, a najlepszymi nie lubię grać. Szkoda, że nie ma tam czterech lig ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.