Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2008 21:19    #7521     Sufler - Porady do gry - Sieć z patchem 8.02
Myślę, że byłoby lepiej żeby zainstalował patcha. Na wszelki wypadek. Nie zaszkodzi.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
14.02.2008 18:34    #7522     Sufler - Porady do gry - Piotr Ćwieląg- dylemat [pomocy]
Koniec tematu.

DJJZ Partyzant

Jako, że nie znalazłem w wyszukiwarce tematu o wątku, który mnie interesuje, postanowiłem otworzyć nowy, mam nadzieję, że nie dostanę reakcjonisty:) A więc do rzeczy:

Osobiście prowadzę Chelsea Londyn, idzie mi bardzo dobrze, praktycznie nie mam na co narzekać, poza jednym drobnym szczegółem. Kiedy udało mi się zdobyć Chelsea mistrzostwo Anglii, postanowiłem poprzyglądać się bliżej wynikom zespołu juniorskiego (rezerw zresztą też, ale do tego nie przywiązuję takiej wagi, jak do wyników moich młodzików). No i byłem bardzo zaskoczony tym, żę mój asystent mając do dyspozycji takie gwiazdki jak: Henri Saivet, Georginho Winjanldum, Havar Nordveit, Flavio Fragapane, Deana Bouzanisa itp zdołał większość meczów ze średniakami zremisować od 0-0 do 4-4 a z takimi klubami jak Arsenal dostać baty po 6-1... byłem absolutnie wkurzony i postanowiłem sam objąć kontrolę nad zespołem juniorów na bodajże 7 kolejek przed końcem, doprowadzając zespół z 9 miejsca na 3. Istny dramat dla mnie i dodatkowa praca, bo straciłem zaufanie do asystentów. Teraz prowadzę i seniorów i zespół juniorski, o dziwo wygrywając wszystkie mecze w lidze U-18. A jak wy patrzycie na wyniki osiągane przez zespół juniorski pod wodzą asystenta?? Bo ja osobiście wolę zajmować się juniorami w lidze:):) Moim zdaniem także wyniki i gra zespołu juniorskiego w meczach ma wpływ na rozwój talentów:):)

pozdro i czekam na opinie

deco87 Partyzant

14.02.2008 13:18    #7524     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla Dannego Koevermansa
no cóz szkoda po to dobry gracz.

Mateyyy Młody aktywista

14.02.2008 12:10    #7525     Sufler - Porady do gry - TRENERZY
Nie pomaga tez jesli zbyt duzo trenerow zajmuje sie jednym atrybutem gdyz kazdy z nich ma inny styl treningu i moze to przeszkadzac graczom.

SeiDi Młody aktywista

pewnie ze nie przeszkadza ale ciekawi ;D

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Po zakupie gracza są 3 przyciski(nadaj numer, raport i ta "pustka";). po nadaniu numeru zaostają 2(raport i "pustka";). Jest to chyba niedopatrzenie(chociaż ciężko go nie zauważyć - SI potrafi:P), ale nie przeszkadza w żaden sposób w rozgrywce.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

przysyłają to każdemu zespołowi w odpowiednim czasie(chyba, że juz wcześniej zapewnisz sobie udział w p. Uefa albo w LM). nie wiem jak to jest w szkocji, ale w hiszpanii jak masz w podglądzie napisane, że możesz już zająć tylko miejsca 1-6(czyli premiowane LM i p. UEFA), lub wygrasz krajowy puchar to nie dostajesz tej wiadomości. a do intertoto kwalifikuje sie najlepsza drużyna spośród tych, które znalazły się poza pucharami, a zaakceptowałą wczesniej to zaproszenie.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.02.2008 22:17    #7529     Sufler - Porady do gry - PA a CA
Oczywiście z tą szkółką też miałem to na myśli tylko niesfornie napisałem;)

DJJZ Partyzant

12.02.2008 21:56    #7530     Sufler - Porady do gry - PA a CA
Aha i tak jak pisał Adasix, szkółka nie ma absolutnie nic do szkolenia piłkarzy, którzy są już w naszym zespole juniorskim. Szkółka zajmuje się corocznym przysyłaniem nam zawodników, im lepsza szkółka tym lepsi juniorzy:):)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.