Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2008 09:55    #7511     Sufler - Porady do gry - Duże ambicje piłkarzy
Jak zaczną stekać, że chcą odejść to zawsze daję, że mój klub to osiągnie sukcesy, czy takie cuś. Zawsze to pierwsze. I wtedy pisze ".....musi zostać" i zawsze zostaje, a jak chce odejść to nie robie mu przeszkód.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.02.2008 22:30    #7512     Sufler - Porady do gry - Duże ambicje piłkarzy
Zabiłbym bym brata w takim wypadku, gdybym go miał :). No cóż, ale mam za to siostrę...

A na przyszłość pamiętaj o robieniu screenów. Dobry screen nie zaszkodzi :D

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.02.2008 22:05    #7513     Sufler - Porady do gry - Nowy update
Tyle ze na ich update jeszcze troszke poczekamy, wiadomo do konca okienka zostalo jeszcze niecale 2 tyg. Wiec musisz czekac, ale przynajmniej dostaniesz dopracowane jesli chodzi o polska lige update.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.02.2008 22:03    #7514     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy
Sprobuj rozwiazac kontrakty z tymi, ktorych nie chcesz. Czasami zarzad moze blokowac przyjscie nowych, wiec musisz czekac. Jesli klub ma mala reputacje i ograniczone piniadze na place, do obsadzenia masz kilka miejsc w sztabie szkoleniowych wiec staraj sie odpowiednio i z rozwaga dobierac swoich wspolpracownikow.

youpi Partyzant

16.02.2008 17:24    #7515     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy
Mam problem mnianowicie nie mogę jż zatrdniać trenerów, scoutów daradycoś z tym zrobić abym mógł zatrudniać kolejnych???

jaruone Młody aktywista

15.02.2008 15:26    #7516     Sufler - Porady do gry - Spowolnienie gry
jak grasz któryś sezon to zwiększa się ilość danych które komp musi przerobić i czasem zwalnia - ale mówię tu o kompach pokroju mojego - Duron 1,3 i 768 Mb RAM (kumpel ma to samo tyle że z 1 GB RAM).Po za tym ustawione mam kilkanaście lig i ściąganie w tle więc nie narzekam aż tak bardzo ;)
Zważywszy że (wg. mnie) FM2008 został całkiem nieźle zoptymalizowany pod względem wydajności i chodzi mi nawet lepiej niz 2007 (choć wczoraj mecz jakoś szedł ślamazarnie mimo suwaków na full, zobaczymy jak po formacie będzie śmigać) - proponował bym wyczyszczenie systemu z wszelkich śmieci, usunięcie z rejestru zbędnych wpisów itp. zabiegi (są do wszystkiego programy np. RegCleaner, Norton Utilities , czy "Odkurzacz" lub inne wynalazki).
Jak to nie pomoże - zgraj save i reinstal, a jak masz więcej czasu to i lekki format nie zaszkodzi ;)

Extreme Partyzant

15.02.2008 15:03    #7517     Sufler - Porady do gry - Spowolnienie gry
Zobacz ile masz wolnej pamięci na Twoim kompie, jeśli bardzo mało to może to mieć wpływ nie tylko na Twoją grą ale na całego kompa. Druga przyczyna może być taka, że przez pomyłkę w ustawieniach meczowych przesunąłeś suwak, który odpowiada za szybkość rozgrywania meczu na najwolniejszy z możliwych.
W najgorszym wypadku masz wirusa na kompie i dlatego gra Ci kiepsko działa.
Przeskanowanie kompa na pewno Ci nie zaszkodzi, a może akurat będzie lepiej.
Musi być jakaś przyczyna, wcześniaj gra działała Ci normalnie?

Adasix Partyzant

15.02.2008 13:11    #7518     Sufler - Porady do gry - SZKOŁKA juniorów
Mam pytanie co mam zrobić, żeby piłkarze z mojej szkółki juniorskiej a mianowicie Saivet, Thorvaldsen, Wijnaldum, Barkroth, Dall Valle, Tuia i Zeefiuk, którzy mają już 17 lat mogli zacząćtrenować trening dla seniorów a nie dla juniorów. Gdy chcem im zmienić to nie ma tam takiej opcji. Np. Przy Saivecie, który ma również 17 lat pisze jest ikona JUN. A mi się wydawało, że juniorzy to sawodnicy w wieku 15 -16 lat

Ya Partyzant

15.02.2008 11:51    #7519     Sufler - Porady do gry - ulubieńcy managera
@ portowiec1992

Jak możesz to podaj szkrina :P

pamazur Partyzant

14.02.2008 23:24    #7520     Sufler - Porady do gry - Zapomniałem zgłosić skład
witam,

kurde głupia sprawa. przeklikałem zgłoszenie składu, zrobił się autosave i dupa.
cały skład niezgłoszony a to 4ty sezon.....

co zrobić zeby jakos datę cofnąć czy coś? szkoda mi jak cholera tego save'a.

Pomozcie... z gory dzięki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.