Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Znów wznowiłem próby tworzenia tego update'a i mam do Was wielką prośbę. Potrzebuję listy trenerów podanych niżej klubów, którzy trenowali drużynę w sezonie 1995/96 (tzn. zaczynali sezon jako trenerzy tych drużyn od 1 lipca, chyba rozumiecie o co chodzi). Mam nadzieję ze trochę mi pomożecie bo klubów jest dość sporo.

Oto one:

Szombierki, Delmenhorst, Stilon, Cracovia, Stal St, Ślęza Wrocław, BV Cloppenburg, Chrobry Głogów, TuS Celle, Eintracht

Braunschweig, SC Concordia, Bałtyk Gdynia, Avia Świdnik, Ruch Chorzów, Reinickendorfer Fuchse, Wigan Athletic, West Brom,

Radomsko, Libourne, Pomezania Malbork, Polonia Gdańsk, Polonia Bytom, Polonia Warszawa, SC Paderborn, Orlen Płock, vfB

Oldenburg, Birmingham City, Śląsk Wrocław, Okocimski Brzesko, Stomil Olsztyn, Stal Mielec, Excelsior Rotterdam, Odra Opole,

RW Oberhausen, SC Norderstedt, Naprzód Rydułtowy, AC Torino, Motor Lublin, Miedź Legnica, SV Lurup, SK Luneburg, SpVgg

Ludwigsburg, Lublinianka Lublin, AC Padova, AC Bari, Lechia Zielona Góra, Hutnik Kraków, KSZO Ostrowiec, KS Myszków, KP

Police, Holstein Kiel, Hessen Kassel, Jeziorak Iława, Jagiellonia Białystok, Hutnik Warszawa, GKS Bełchatów, Atalanta

Bergamo, Nottingham Forest, US Cremonese, Hetman Zamość, Greuther Furth, Raków Częstochowa, Kickers Emden, Walia, Serbia,

Irlandia, Irlandia Płn, Dania, Zawisza Bydgoszcz, Wisła Kraków, SV Wilhelmshaven, VfR Mannheim, Warta Poznań, VfL Herzlake,

TSV Vestenbergsgreuth, Unia Tarnów, Świt Nowy Dwór, Piacenza Calcio, Siarka Tarnobrzeg, NIgeria

Przypominam - STAN NA SEZON 95/96!!!!!

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

18.02.2008 17:48    #7502     Sufler - Porady do gry - baza danych patchu 802

szkoda tylko że na tym patchu lauri dalla valle (czy jakoś tak) ma popisany kontrakt z liverpoolem :/

przydałby mi się w mk dons :/
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

18.02.2008 17:26    #7503     Sufler - Porady do gry - baza danych patchu 802
No takich zalow jest troszke, ale nie zamierzam sie rozczulac, ja takze rozpoczalem nowa gre i jest w miare ok ;p

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.02.2008 16:45    #7504     Sufler - Porady do gry - koniec kontraktu a sprzedaż
Oczywiście komputer będzie ignorował ich cenę, gdyż obowiązuje w grze Prawo Bosmana (na 6 mies, przed zakończeniem kontraktu gracz może znaleźć nowego pracodawcę, bez wypłacania jakiegokolwiek odszkodowania byłemu klubowi). Żeby sprzedać ich za jakąś kasę musiałbyś z nimi podpisać nowy kontrakt.

Piotro14 Partyzant

17.02.2008 22:30    #7505     Sufler - Porady do gry - ID w Football Manager
Chyba niestety mam zbyt słaby komputer by używać edytora z gry. A może ktoś ma numery ID do ligo polskiej - zawodników pierwszego zespołu, rezerw, juniorów, sztabu szkoleniowego? Lub nawet gotowe pliki config? Byłbym bardzo wdzięczny.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

17.02.2008 18:24    #7506     Sufler - Porady do gry - sztab szkoleniowy
Na początku jak przychodzisz do klubu to większość sztabu szkoleniowego chce rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron.

R@ZoR Partyzant

17.02.2008 12:47    #7507     Sufler - Porady do gry - Jedno zdjęcie
Jeżeli obecna fotka jest z jakiegoś facepacka, którego ściągnąłeś to po prostu znajdź zdjęcie, które będzie ci odpowiadać i podstaw, w folderze, w którym się to "nieładne" znajduje pod tą samą nazwą za to poprzednie.
Jeżeli natomiast nie jest to ze ściągniętego facepacka to ja zawsze znajduję fotkę, obrabiam według gustu i wklejam do folderu z dowolnymi facepackami, które mam z neta. Potem w opcjach w FM-iem włączam pokazywanie ID-u zawodników. Sprawdzam jaki ID ma interesujący mnie kopacz, po czym otwieram za pomocą notatnika config, który znajduje się w folderze do którego wkleiłem nowe zdjęcie. Powielam wpis dot. zdjęcia dowolnego zawodnika w tym configu i w kopii wpisy zmieniam nazwę pliku, który ma być odczytany oraz ID zawodnika, któremu dane zdjęcie ma być przyporządkowane.
Troszkę to zawiłe, ale jak otworzysz config to łatwo wywnioskujesz o co chodzi. ;)

Bartez Przodownik pracy

17.02.2008 12:44    #7508     Sufler - Porady do gry - Nowy update
Zresztą, jagielskce, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś niektóre zmiany, których brak w najnowszym patchu, sam sobie powprowadzał. Przynajmniej ja tak robię.

Bartez Przodownik pracy

17.02.2008 12:43    #7509     Sufler - Porady do gry - Nowy update
Zresztą, jagielskce, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś niektóre zmiany, których brak w najnowszym patchu, sam sobie powprowadzał. Przynajmniej ja tak robię.

Tzar Przodownik pracy

17.02.2008 10:52    #7510     Sufler - Porady do gry - SC w FM08
Ta... szkoda, że twórcy save cleanera nie zrobią nowego save cleanera. Ten cache cleaner - po co to w ogóle komu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.