Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.03.2008 21:40    #7481     Sufler - Porady do gry - Młode talenty
Wypożyczenie i rezerwy są dobrymi rozwiązaniami, ale jeśli masz lepszych trenerów i bazę szkoleniową, niż klub do którego chcesz gościa wypożyczyć, to lepiej jak zostanie u ciebie w rezerwach.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.03.2008 06:00    #7482     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
Moi drodzy. Mam duży problem ze skinem dDs2. Początkowo nie było widać atrybutów, więc zastosowałem pewną radę, jaką znalazłem przeglądając stare tematy (zmienić nazwę fm colour na settings - czy jakoś tak). Niestety, ale po tej operacji wszystko mi zniknęło. To znaczy w ogóle nie widzę kadry zespołu i sztabu szkoleniowego, a nazwy państw i drużyn "nakładają" się na siebie i wyglądają jak złomowisko. Proszę o pomoc, bo dDs2 to mój ulubiony skin i chciałbym na nim pograć.

pyz77 Partyzant

Witam. poradzilem z tym problemem:
1.sprobujcie zainstalowac patch 8.02 albo
2.Problem spowodowany jest uszkodzeniem save gry przez aplikacje działające w tle (np.. Program antywirusowy itp.), w tym wypadku niestety należy korzystac z innego stanu zapisu gry ewentualnie rozpocząć rozgrywkę na nowo.

Proszę sprawdzić, czy inne programy nie mają negatywnego wpływu na uruchomienie gry.
W tym celu uruchom system operacyjny w trybie czystego bootowania i w tym trybie wystartuj grę:

1. Kliknij "Start" na pasku zadań
2. Wybierz "Uruchom"
3. W oknie uruchom wpisz "msconfig" (bez cudzysłowów)
4. W narzędziu konfiguracyjnym wybierz "Uruchamianie selektywne" i odznacz:

Przetwarzaj plik system.ini
Przetwarzaj plik win.ini
Załaduj elementy startowe

5, Przejdź do zakładki "Usługi"
6. W zakładce usługi zaznacz "Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft" i wyłączyć wszystkie pozostałe usługi.
7. Zatwierdź zmiany i ponownie uruchom komputer

Pamiętaj, że w każdej chwili możesz powrócić do uruchamiania normalnego (powtarzając powyższą procedurę).

Tylko,że u mnie na starym savie mozna normalnie grac.
Serdeczne dzieki dla szokroka i cd projekt

kruger1985 Partyzant

03.03.2008 20:44    #7484     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm2008
Mam problem gdy uruchamiam Fm to mi wyskakuje błąd ale gdy klikam na kontynuuj i po 3 razach działa ale mi to przeszkadza

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu

Pozdrawiam

SlimShady7 Młody aktywista

Mam kilka problemów podczas kariery w angielskim AFC Telford.

1) Co muszę zrobić aby mój zespół przeszedł na zawodostwo ?? Awansowałem 2 sezony z rzędu z Blue Square North do Blue Square Premier, a potem odrazu do Coca-Cola League 2. Wszystkie drużyny w tej lidze uważane są za "zawodowe" a moja nadal jest "półzawodowa". W konsekwencji piłkarze nie zgadzają się na podpisywanie kontraktów profesjonalnych. Wszyscy od góry do dołu mają kontrakty amatorskie lub juniorskie.

2) Drugi problem dotyczy nawiązywania współpracy z lepszymi klubami. Drużynie AFC Telford jako kopciuszkowi przydałby się zaprzyjaźniony klub który sypnąłby jakiś grosz (z finansami u mnie krucho) lub chociaz wypozyczył średniej klasy grajka. Za każdym razem na moją prośbę zarząd odpowiada w ten sam sposób: "Nie widzimy potrzeby aby nawiązywać w tym momencie..." bla bla bla. Czy mogę w jakiś sposób na to wpłynąć ? Czy cierpliwie czekać, aż szacowny prezes zmieni zdanie ?

3) Podczas próby zakontraktowania nowych szkoleniowców, zarząd odwołuje wszystkie moje umowy twierdząc ze wystarczy mi !!2!! trenerów. Paranoja... czy to się kiedyś zmieni czy nawet prowadząc mój team w Premiership będę męczył się tylko z dwoma "fachowcami" w sztabie?

4) Znalazłem kilku genialnych (jak na mój zespół) zawodników w Nigerii i Brazylii. Niestety jak zawsze na drodze stają mi urzędy wydające pozwolenie na pracę. Od czego zalezy dopuszczenie tych zawodników do gry w mojej drużynie ? Czy pozwolenie dostają tylko gracze których zespoły walczą w najwyższych ligach ?

5) Rzuty Karne :/ W poprzednim sezonie na 17 rzutów karnych moi zawodnicy strzelili tylko 4!!! Do tego dochodzą 3 przegrane serie rzutów karnych w meczach pucharowych. Szoook... Czy oprócz wysokich atrybutów "Rzuty Karne" i "Opanowanie" coś jeszcze się liczy ? Czy ma na wpływ na to zmęczenie (kondycja) zawodników ?
Forza Grande Milan !!!

Robi2009 Młody aktywista

29.02.2008 15:35    #7486     Sufler - Porady do gry - Scouting
Ylv, nie masz racji do końca. Np. scouta z Chin można wysłać np. do Brazylii, a scouta z Brazylii do Chin. Zasięg zależy od REPUTACJI klubu. im wyższa, tym więszky. Kiedyś anwet w edytorze się bawiłem i sprawdziłem granice. reputacja 0-800 - tylko własny kraj, 800-3000 - własny region (np. Europa Wschodnia), 3000-bodaj 5500/6000 - włąsny kontynent, pow. 6000 cały świat
There's nothing to fear except the fear itself

cinu Partyzant

29.02.2008 14:21    #7487     Sufler - Porady do gry - Niedostępny zawodnik
Zacząłem nowy sezon Pogonią Szczecin (przy minimalnej pomocy edytorka 2liga dla Szczecina ;) ) mając niewielkie fundusze na transfery postanowiłem zatrudniać co lepszych zawodników z wolnego transferu. Jeden z nich Omunigo Temile (serdecznie polecam moj ulubiony zawodnik ) rowniez byl jednym z tych ktorzy mieli w ręku swoją kartę zawodnika. Po zatwierdzeniu kontraktu, nastepnym sparingu w ktorym miał wystąpić okazuje sie ze jest "Nieuprawniony do gry". W czym tkwi problem?? został mu przyznany numer, w kontrakcie ma "Piłkarz Kluczowy" i dalej nie moge go wystawiac w meczach:/

Drugie pytanie: jak dopasowac charaktery do "ucznia" i "mentora" aby uczeń jak najdłużej szkolił sie pod skrzydłami starszego kolegi?? np. porywczy z opanowanym , zdeterminowany z porywczym??

FiftyPercentSkil... Partyzant

29.02.2008 07:51    #7488     Sufler - Porady do gry - STATUS KLUBU
Jak zmienić status klubu z półzawodowego na zawodowy? zaoferowałem wszystkim kontrakty profesionalne i nic ;/ gram w 2 lidze szkockiej klubem Forfar Athletic, zaczynałem od 4 ligi, awansowałem już do 2 i status dalej jest półzawodowy a przez to nie mogę zatrudniać dobrych piłkarzy = spadek z ligi ;/
poradźcie coś ;/

Lenor Partyzant

28.02.2008 16:59    #7489     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Ja mam taki mały problem , kiedy rozpoczynałem grę PSG była ona na patchu 8.0.1 wyszedł nowy patch wiec go zainstalowałem przy końcówce 3 sezonu , zagrałem 3 miesiące żeby stwierdzić ze ten patch jest jednym słowem porąbany :P wiec odinstalowałem grę i chciałem wrócić do gry na 8.0.1 ale jak próbuje wczytać grę to mi pisze ze "wczytanie gry nie powiodło sie" a jak zainstaluje ponownie 8.0.2 to działa wie ktoś jak zrobić żeby mi grę wczytało na łatce 8.0.1 .
Ten patch 8.0.2 według mnie jest bardzo śmieszny , wyniki jak w hokeju , a kiedy sie gra z lepszym rywalem to komputer jest wręcz 100 % :/
Mam nadzieje że wie ktoś jak sie z tym uporać bo troszkę szkoda będzie tych 3 sezonów , a nie mam zamiaru zaczynać gry od początku:/
Pozdrawiam

loras90 Partyzant

27.02.2008 19:47    #7490     Sufler - Porady do gry - Liga Rosyjska
Ot cały urok tejże ligi. Radzę Ci raczej, inwestować od początku kasę w młodzież, bo juniorzy nie są tani, a w Rosji masz ograniczenie co do liczby obcokrajowców w 1. składzie. Poza tym po pierwszym sezonie musisz mieć dwóch zawodników U-20 wyszkolonych w klubie, którzy znajdują się w kadrze meczowej. Więc wielka kasa na transfery nie jest Ci potrzebna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.