Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.03.2008 21:45    #7461     Sufler - Porady do gry - Kompresowanie zapisanych save'ów
W niczym to mi nie przeszkadza, bo nie używam Genie Scouta:)

Tzar Przodownik pracy

20.03.2008 14:33    #7462     Sufler - Porady do gry - Porady
Poczytaj instrukcję do gry, potem Zasady Suflera, a i FAQ nie zaszkodzi.

Bunkier Młody aktywista

Witam wszystkim maniakow FM. Mam nietypowy problem, sciagnalem graficzna paczuszkę ponad 2gb ale problem tkwi w tym ze musze wgrac do folderu w moich dokumentach a na dysku c nie mam az tyle miejsca i raczej nie moge zwolic az tyle, za to na dysku d mam ponad 30gb miejsca. Moje pytanie brzmi czy musze wgrywac do moich dokumentow dodatki graficzne czy moge gdzies do folderu z grą ? prosze odp. Z góry dziekuje

Sorgoo Partyzant

19.03.2008 20:46    #7464     Sufler - Porady do gry - Wyłączający się FM
Troche szkoda tego sejva bo dobry skład miałem
Ale jak mus to mus:|
thx 4 all

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
19.03.2008 20:17    #7465     Sufler - Porady do gry - Wyłączający się FM
Jaką date masz w grze?

Obawiam się, że musisz zacząć nową grę.Na nowej grze spróbuj pójść na urlop do tego czasu i zobaczyć czy FM "przeskakuje" tą date w Portugalii. Najprawdopodobniej save się jakoś uszkodził.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mkanius Przodownik pracy

19.03.2008 15:14    #7466     Sufler - Porady do gry - czy da się grać?
A jak znowu zainstaluję łatkę+updates to bedzie działał czy się uszkodzi?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Personalizacja nie działa.
Piszac nowy post przerzuca na strone 1 tematu.
Mysle, ze 500x500 to troszke malo, bo ciezko np. w przechwalkach wycinac fragment skladu.
Lepiej bylo, gdy w okienku :ostatnio komentowane: ikonki kopert byly zroznicowane, bylo bardziej przejrzyście.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Wicepremierze, chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz. Może jest zbędna i mało widoczna, ale mimo wszystko :) Chodzi o to, np. xxx pomógł 75 osobom. Nie pasuje mi to, że jednej osobie mógł pomóc kilka razy no i... wiesz o co mi chodzi :) Ale to tylko moje odczucie, innymi wcale nie musi przeszkadzać ;p

peterek Partyzant

18.03.2008 20:14    #7469     Sufler - Porady do gry - malejące atrybuty sztabowców
Gram teraz Evertonem.w trakcie zmian w sztabie szkoleniowym w 1 sezonie wszystkie treningi miałem maks gwiazdek.Po sezonie gwiazdki w treningach i atrybuty trenerów trochę spadły.Czy jest jakiś sposób (oprócz edytora) żeby nie spadały i dlaczego maleją?????????

simonek_tm Partyzant

16.03.2008 22:46    #7470     Sufler - Porady do gry - 3 dni meczy pod rząd!!
Ja mam przyjemnosc z gry jak widze ze polskie kluby znaczą coś w Europie i dlatego włączam edytor ;P zwiekszam głównie reputacje, troszke budzety i najlepszych piłkarzy... no i w pierwszym sezonie Zagłebie doszło do finału PU a rok później ja do finału ;P i serce rośnie z dumy ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution