Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2008 08:52    #7451     Sufler - Porady do gry - Problem z Genie Scoutem 2008
Informacje zawarte w save'ie zostały uszkodzone i GS nie może ich odczytać. Spróbuj zapisać grę na dodatkowym pliku, nie nadpisując poprzedniego. Jeśli i to nie pomoże postępuj zgodnie z informacjami opisanymi w błędzie (screen i plik dat wyślij mailem lub wrzuć na forum).

full attack Młody aktywista

24.03.2008 22:57    #7452     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
[quote=TKubiak]W tamtym sezonie miałem trzecie, ale coś się spitoliło i teraz kręcę się koło szóstego[/quote]
czyli nie jest tak źle jak na Tottenham, może to tylko chwilowa zadyszka. Skoro piszesz, że masz dopiero 15 kolejkę to masz jeszcze duuużo czasu na działanie- możesz np. podczas okienka transferowego zakupić 1-2 graczy w miejsce tych, którzy zawodzą...

vanlesniak Partyzant

24.03.2008 16:49    #7453     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z save
Trudno bywa.To mnie mało boli.Bardziej przeszkadza mi problem z moim save....

Jakoś wątpie żeby to się stało akurat z tego powodu

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.03.2008 13:22    #7454     Sufler - Porady do gry - ustawienia
oczywiście że ma, ale zależy też od tego, jakimi umiejętnościami dysponują Twoi zawodnicy np. ustawisz skrzydłowemu rajdy z piłką a on ma drybling 11 w lidze szkockiego, to raczej żądanego efektu nie da
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Jadol Partyzant

24.03.2008 11:05    #7455     Sufler - Porady do gry - Mulenie gry =)
[quote=Gentleman]może dokup ramu [/quote]
Mam 1,5 gb.

[quote=nyczu]W takiej sytuacji najlepiej i najszybciej jest wgrać nowy system,ja tak zrobiłem i teraz mi o wiele szybciej pomyka.;d[/quote]
Formata robilem w czwartek wieczorem ? Swiezy system.

[quote=Przemu$^^]zapchany rejestr? a podczas gry możesz ustawić wysoki pryiorytet fm-a, powyłączać gg itp itd. i powinno troszkę szybciej chodzić[/quote]
Rejestr jest pieknie poukladany CCleanerem, probowalem zwiekszyc priorytet, w sumie nie pomaga.

24.03.2008 10:52    #7456     Sufler - Porady do gry - Mulenie gry =)
zapchany rejestr? a podczas gry możesz ustawić wysoki pryiorytet fm-a, powyłączać gg itp itd. i powinno troszkę szybciej chodzić

23.03.2008 19:39    #7457     Sufler - Porady do gry - Przeniesienie klubu
@dawid190
to podaj a nie sie z nami bawisz w kotka i myszke :| tak trudno napisac?

dawid190 Młody aktywista

23.03.2008 19:31    #7458     Sufler - Porady do gry - Przeniesienie klubu
Istnieje jeszcze możliwośc "Swapu" prostrza i owiele krótsza a nie jakieś bawienie sie w kotka i myszke z wyszukiwanem

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

22.03.2008 13:43    #7459     Sufler - Porady do gry - zmiana klubów
Ale sposób na 2 gracza to taki mały trick, troszkę nieuczciwy... Jak odnosisz sukcesy United, czekaj aż może zwolnią trenera Arsenalu. Wtedy złóż podanie o pracę i licz na szczęście.

Tzar Przodownik pracy

Nic z tym nie zrobisz, przynajmniej przy twoim stopniu znajomości XML (zakładam, że nie znasz się na tym za bardzo).
Może znajdzie się ktoś, jakiś twórca skórek (Qwas?), który zrobi coś takiego. Trzeba troszkę pogrzebać w odpowiednim pliku xml i ustawić większe rozmiary koszulek w ekranie meczowym.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution