Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Spinx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.04.2008 19:58    #7421     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
[quote=omega]hehehehe:) widac ze z Toba trzeba lopatologicznie ale ok:) Skoro piszesz wczesniej ze zgadzasz sie z M8 a on napisal ze jemu to psuje radosc gry to chyba oczywiste jest ze tobie tez to przeszkadza:) ale niech bedzie jestem malo inteligetny i nie rozumiem co kto pisze:)[/quote]

łapiesz za słowa, a poza tym napisałem, że M8 ładnie napisał. A nie że się z nim zgadzam. I tu właśnie tkwi sedno sprawy... Jednym błąd przeszkadza, innym nie. Ale mi chodzi o to, że błąd to błąd. A SI dąży do tego, aby ich było jak najmniej. I nawet takie szczegóły powinny być likwidowane. W końcu gra ma kierować się w realizm. Bo nie wydaje mi się, że ta wiadomość była ironiczna. Skończ (my) już tą dyskusję. Bo naprawdę nic ona nie daje.

Powtórzę to ostatni raz. Każdy ma swoje zdanie, i może je wyrazić. Moim zdaniem RobinWLKP wyłapał błąd. I go pokazał. Tyle w tym temacie.

omega Młody aktywista

09.04.2008 19:12    #7422     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
hehehehe:) widac ze z Toba trzeba lopatologicznie ale ok:) Skoro piszesz wczesniej ze zgadzasz sie z M8 a on napisal ze jemu to psuje radosc gry to chyba oczywiste jest ze tobie tez to przeszkadza:) ale niech bedzie jestem malo inteligetny i nie rozumiem co kto pisze:)

Spinx Młody aktywista

09.04.2008 18:28    #7423     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
Czytaj ze zrozumieniem, czy ja napisałem że to mi przeszkadza? Po prostu mały szczegół.. którego nie powinno być.. błąd to błąd... a mi wcale nie przeszkadza w grze.

tomaszk_78 Partyzant

09.04.2008 18:24    #7424     Sufler - Porady do gry - Logo
Dzięki. logosy weszły jak tylko zmieniłem skórkę. ale z taktykami i treningami już import próbowałem i niestety wyskakują mi puste foldery.

tomaszk_78 Partyzant

09.04.2008 17:25    #7425     Sufler - Porady do gry - Logo
hi. mam mały problem, zciągnąłem sobie loga, taktyki i treningi, wypakowałem do docelowych folderów i nic, nie potrafie ich odpalic. gdzieś była instrukcja iż trzeba wyłączyc cache skórki, tylko nie wiem gdzie to jest i z czym to się je. HELP

tomaszk_78 Partyzant

09.04.2008 15:25    #7426     Sufler - Porady do gry - Newsy
hi mam mały problem, zciagnąłem sobie loga, treningi i taktyki do fm 2007 i zacholere nie potrafie ich odpalic. wypakowałem w odpowiednich miejscach. gdzies pisalo cos o cachu skórki ale nie wiem gdzie to jest i jak to zrobic. HELP.

Spinx Młody aktywista

09.04.2008 10:34    #7427     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
[quote=omega]nie wiem co bylo ladnego... (moze ladne wazyliniarstwo twoje) a tak na powaznie
Robin wlasnie M8 napisal ze to mu odbiera chec gry kilka postow wczesniej
Ja uwazam ze cos takiego "zglaszanie bugow" na suflerze i to jeszcze tego typu jest bez sensu. FM czy CM zawsze byly zbugowane tylko ze czesc bugow nie przeszkadza w grze (jak ten) inna czesc jest tylko wymyslem graczy ktorzy zwyczajnie nie umieja grac i przegrywaja )przeciez winna nie moze byc po ich stronie! a zdarzaja sie bledy ktore czesto faktycznie z niechecaja ale praktycznie wszystkie takie bledy predzej czy pozniej koryguje patch. gdyby zaczac wypisywac wszystkie takie "bledziki" to sufler znow bylby smietnikiem. [/quote]

o_O Przepraszam Cię bardzo, ale czy możesz robić znaki interpunkcyjne? Będzie się łatwiej czytać, naprawdę. (Nie obrażam Ciebie, to nie jest offens w Twoją stronę)

"wazyliniarstwo" ? Jest takie słowo? A nie wazeliniarstwo ? Hm, sory że wytykam błędy, ale już taki jestem. Przejdźmy do sedna sprawy. Moim zdaniem, M8 ma rację, szczegóły, ale przecież dążymy do tego, aby FM był realniejszy [?] Pewnie znowu napiszesz, że jadę z "wazeliną" ale cóż. Nie będę się z Tobą kłócić, bo to naprawdę nic nie da. Każdy ma swoje zdanie. I każdy je może wyrazić. Oczywiście na poziomie. Pozdrawiam

omega Młody aktywista

08.04.2008 23:27    #7428     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
nie wiem co bylo ladnego... (moze ladne wazyliniarstwo twoje) a tak na powaznie
Robin wlasnie M8 napisal ze to mu odbiera chec gry kilka postow wczesniej
Ja uwazam ze cos takiego "zglaszanie bugow" na suflerze i to jeszcze tego typu jest bez sensu. FM czy CM zawsze byly zbugowane tylko ze czesc bugow nie przeszkadza w grze (jak ten) inna czesc jest tylko wymyslem graczy ktorzy zwyczajnie nie umieja grac i przegrywaja )przeciez winna nie moze byc po ich stronie! a zdarzaja sie bledy ktore czesto faktycznie z niechecaja ale praktycznie wszystkie takie bledy predzej czy pozniej koryguje patch. gdyby zaczac wypisywac wszystkie takie "bledziki" to sufler znow bylby smietnikiem.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
07.04.2008 18:31    #7429     Sufler - Porady do gry - kolejny bląd ?
Jak nie wyznaczysz członka sztabu szkoleniowego do opracowania raportu na temat przyszłego rywala to nie dostaniesz. Niestety to nie bug.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

RobinWLKP Młody aktywista

07.04.2008 18:03    #7430     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
omega , mi to nie pzreszkadza -.-
chcialem wam to tylko pokazac , zebyscie mogli to jakos ocenic/wyjasnic
wedlug mnie tego niemozna nazwac bugiem . jesli chcecie moge pzreslac statystkyki z tego meczu , ile podowal itd.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution