[quote=omega]hehehehe
widac ze z Toba trzeba lopatologicznie ale ok
Skoro piszesz wczesniej ze zgadzasz sie z M8 a on napisal ze jemu to psuje radosc gry to chyba oczywiste jest ze tobie tez to przeszkadza
ale niech bedzie jestem malo inteligetny i nie rozumiem co kto pisze
[/quote]
łapiesz za słowa, a poza tym napisałem, że M8 ładnie napisał. A nie że się z nim zgadzam. I tu właśnie tkwi sedno sprawy... Jednym błąd przeszkadza, innym nie. Ale mi chodzi o to, że błąd to błąd. A SI dąży do tego, aby ich było jak najmniej. I nawet takie szczegóły powinny być likwidowane. W końcu gra ma kierować się w realizm. Bo nie wydaje mi się, że ta wiadomość była ironiczna. Skończ (my) już tą dyskusję. Bo naprawdę nic ona nie daje.
Powtórzę to ostatni raz. Każdy ma swoje zdanie, i może je wyrazić. Moim zdaniem RobinWLKP wyłapał błąd. I go pokazał. Tyle w tym temacie.
widac ze z Toba trzeba lopatologicznie ale ok
Skoro piszesz wczesniej ze zgadzasz sie z M8 a on napisal ze jemu to psuje radosc gry to chyba oczywiste jest ze tobie tez to przeszkadza
ale niech bedzie jestem malo inteligetny i nie rozumiem co kto pisze
[/quote]łapiesz za słowa, a poza tym napisałem, że M8 ładnie napisał. A nie że się z nim zgadzam. I tu właśnie tkwi sedno sprawy... Jednym błąd przeszkadza, innym nie. Ale mi chodzi o to, że błąd to błąd. A SI dąży do tego, aby ich było jak najmniej. I nawet takie szczegóły powinny być likwidowane. W końcu gra ma kierować się w realizm. Bo nie wydaje mi się, że ta wiadomość była ironiczna. Skończ (my) już tą dyskusję. Bo naprawdę nic ona nie daje.
Powtórzę to ostatni raz. Każdy ma swoje zdanie, i może je wyrazić. Moim zdaniem RobinWLKP wyłapał błąd. I go pokazał. Tyle w tym temacie.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty