Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Marianinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.04.2008 16:09    #7411     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=ResetPL]Jakim klubem grałeś i który to był sezon??[/quote]

Znicz Pruszków - Sezon 3

Arko Młody aktywista

14.04.2008 17:13    #7412     Sufler - Porady do gry - Piłkarz-Pracownik?
Pewny nie jestem czy tak jest teraz, ale może musisz mu zmienić funkcję w klubie z np. asystent na zawodnik. Tylko nie wiem czy to przy zakupach piłkarzy jest ta opcja czy przy zakupie kogoś do sztabu szkoleniowego morzesz mu zmienić funkcję w klubie

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
14.04.2008 16:52    #7413     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu w FM08
1. Jak pisali koledzy: warunki masz spełnione (finanse, frekwencja) tak więc możesz pooczekać ;) Jednak na pytanie: Kiedy najlepiej prosić - poczekaj, najlepiej nie stosuj do zarządu większej ilości próśb, bo po jakimś czasie z zasady odrzucą wszystkie (ew. zatwierdzą dt. klubu filii). Z całą pewnością duże szanse będą po awansie do pierwszej ligi, więc proś zaraz po awansie, a lepiej po kilku pierwszych meczach w pierwzej lidze (ażeby komplety w tej lidze też były). Na razie rób transfery, bo priorytetem jednak będzie ta 1. liga (ew. późniejsze utrzymanie), jednak nie szastaj pieniędzmi, bo i na stadion się przydadzą.

2. Zapewne chodzi o sponsoring (bo innej sytuacji ze sponsorowaniem nie spotkałem) z zakładki finanse. Firma X po zakończeniu kontraktu z firmą Y (lu również X) daje propozycję (oczywiście im większe sukcesy tym więszką). Jeśli trafisz na większego inwestora - twoje szczęście.

3. Tu jednak się z przedmówcą nie zgodzę, bo w moim przekonaniu jeśli atrybuty będą spadać, to z przemęczenia, nie z małej chęci do treningu. Oczywiście ciężki trening + dobre rozmowy motywujące robią dużo dobrego, jednak to słaba motywacja, nie ciężkość treningu odpowiada za to, czy piłkarz trenuje z pełnym zaangażowaniem czy nie. Jednak atrybuty mogą spadać z przemęczenia, ew. te atrybuty, które ćwiczysz w mniejszym stopniu (bo wszystkiego w treningu zaznaczyć się nie da) :P

4. Grając w 2. lidze jeszcze możesz znaleść klub patronacki (skoro w 1. lidze polskiej się da?), jednak później to tylko ty możesz płacić (filia). Lepiej proś o patronat teraz, bo po awansie ciężko będzie w ten sposób zarobić. Mimo wszystko korzyści finansowe są z tej współpracy znikome i sytuacji w klubie znacząco nie zmienią. Dla mnie osobiście większą korzyścią jest wypożyczanie zawodników z rezerw klubu patronackiego.
Prosisz albo w Siedzibie Zarządu, albo wchodząc w zakładkę Kluby Filialne kliknij Szukanie Klubu Patronackiego czy Klub Patronacki (coś w ten deseń).

giersik Przodownik pracy

14.04.2008 13:06    #7414     Sufler - Porady do gry - Błędy w historii
Czyli nie ma na to rady ? Szkoda, bo mi to strasznie zawadza.
Teraz w historii wszystkich zawodników jest Santos F.C :)
Zapewniam cię, że nie zmieniłem proxy.

Spinx Młody aktywista

[quote=raveniasty]... a mnie powala to że są tu tacy ludzie jak ty co nie mają pojecie o tym co piszą,
dodają bezsensowne, głupie i nie na temat komentarze,
zamiast mózgownicy mają pustke, która wychodzi potem w tej postaci jak widać wyżej,
nie wiem czym jest to spowodowane może rodzice ich nie kochają albo jest to jakaś organizacją spedowaciałych ciot !!!
Jak chcecie pisać takie komentarze to załóżcie sobie swój własny temat np. MÓJ GEJOWATY KOMENTARZ - SPINX.
... a nie wpierdalajcie sie do tematu jak w ogóle go nie rozumiecie pisząc takie pierdoły i teksty ala cyt...
"Po 1) Twoja ortografia mnie powaliła :( Nie ma wytłumaczenia dysleksją - to się leczy.
Po 2) Owszem, temat nie powinien istnieć, ale jest to błąd... ale nie gry, lecz usera. Tak to jest jak się ściąga taksy z neta:>
Po 3) Po co odpisujecie Reakcjoniście ? ..."
... A jakie tematy ja zakładam czy ktoś inny to już moja czy jego sprawa i CHUJ ci do tego ty cwelu nie będzie mi gówniarzu mówił co i jak mam pisać bo punktów za to i tak nie dostaniesz !!!
Więc odradzam innym i tobie takich tekstów bo ja nie mam 14 lat żeby mnie ktoś tak traktował rozumiano a radę to ci mogę dać wyloguj się z tejże stronki skoro nie masz w ogóle pojęcia o tym co piszesz i jak piszesz AMEN [/quote]

Buhahahahahhahaha :> Dobry jesteś xD będzie soczysty blok. 14 lat może nie masz... ale 11 tak :] Szkoda, że w Polsce mieszkają zakompleksieni ludzie... tacy jak Ty... Masz jakiś uraz z dzieciństwa? że mnie tak obrażasz?.... Może terapeuta pomoże? Jakiś dobry psycholog? o_O raveniasty przykro mi to mówić, ale takich jak TY, powinni zamknąć jak najszybciej w kaftanie.. bo jesteś niebezpieczny dla otoczenia... innymi słowy "Masz kompleksy". Takimi wyzwiskami pokazałeś jak Cię rodzice wychowali... takie zachowanie wynosi się z domu, możliwe, że rodzice nie są na tym etapie z Tobą... Dobra, nie będę się zniżać do poziomu jołopa... Pożegnaj się. BO czeka Cię soczysty blok, za te słowa. I proponuje opanować emocję. Bo w życiu nie raz po ryju dostaniesz za takie coś.. więc radzę się opanować.. jak chcesz mieć wszystkie zęby w tych czasach...

BTW: Zamknijcie ten temat. Pewnie dostanę reakcjonistę...ale co tam...

Dodam jeszcze... że słowa "AMEN" używa się w innym czasie.. i w innym miejscu...

[quote=Ya]Co tutaj się dzieje : O ludzie wy macie jakieś kompleksy, chcecie sobie coś wytłumaczyć to się spotkajcie twarzą twarz a nie przez internet dwa kozaczki, kur**. Tyle z mojej strony, amen.
A co do tematu, to napewno masz oryginała? ;> Bo jestem pewien, że nie każdy wypowiadający się na tej stronie posiada takową wersję gry... [/quote]

Hmm... czy ja coś mu zrobiłem ? o_O czy ja kozacze ? o_O nie znasz mnie.. więc co możesz o mnie powiedzieć? :> NIC... Czytaj ze zrozumieniem... ja go nie wyzywałem.. założył idiotyczny temat... do tego z "CAPS LOCKA" i cieszy michę... bo ma piracką wersję gry... i myśli że jest fajny.. tzw "złodziej" hmm tyle z mojej strony.. nie będę dyskutować z osobami które nie dosięgają mi intelektualnie... czyli z tzw "dziećmi neo" ... Szkoda, że przez takie osoby, nie ma spokoju na forum.. i za takie coś pewnie dostanę pomarańczą... ale cóż... takie jest życie... bez idiotów nie było by tak fajnie :>

Pozdrowienia dla normalnych ludzi...

fajka_pokoju Partyzant

11.04.2008 22:27    #7416     Sufler - Porady do gry - ściąganiee fma
bo zem czytał te faQu i pisze ze mozna sciagnac z polki fma, no ale ja jak kupowalem to byla zamknieta w takiej szafeczce (edytuje - za szklem) , to jakos ta odpowiedz nie jest do konca prawidlowo zdefinowana....................

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
11.04.2008 16:16    #7417     Sufler - Porady do gry - użycie procesora
[quote=adson43]witam. Dlaczego jak gram w fm 2008 mam użycie procesora 100 % ????????? [/quote]

A czy ta liczba Ci w czymś przeszkadza?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
11.04.2008 15:56    #7418     Sufler - Porady do gry - Były manager bez pracy?
Zastępując go wywalasz go z klubu. To oczywsite, że staje się bezrobotny ale nic nie stoi na przeszkodzie aby w przyszłości objął jakiś inny klub.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

arkadeusz Partyzant

09.04.2008 23:47    #7419     Sufler - Porady do gry - konkurs goool!!
No cóż... Szkoda :( W każdym razie dzięki za pomoc!! Najwyżej wystartuje w następnej edycji jeśli taka będzie :D

Bartez Przodownik pracy

09.04.2008 20:06    #7420     Sufler - Porady do gry - Hetman Zamość
OK, nieważne. W każdym razie masz edytor i nic nie stoi na przeszkodzie być miał Hemana w II lidze w którejkolwiek części CM/FM.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution