Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

miksur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.04.2008 15:17    #7391     Sufler - Porady do gry - Taktyka Liga niemiecka
Mam pytanko. Gram w III lidze niemieckiej zajmuje 10 miejsce w tabeli i muszę awansować do II ligi bo inaczej starce pracodawce.

Kolega mi podpowiedział w szkole że najlepsza taktyka na ligę niemiecką to 3-6-1 tylko sie zastanawiam czy będą pozytywne skutki gry tym ustawieniem prosze o pomoc....

P.S grac wąsko czy szeroko??

Arko Młody aktywista

20.04.2008 19:58    #7392     Sufler - Porady do gry - znikający piłkarze
Otóz jest tak jak napisał hazi. Gdy piłkarz skończy karierę i nie zostaje trenerem, scautem, itp. To jego dane znikają z bazy danych zostaje po nim tylko imię i nazwisko. Chciałbym dodać, że sytuacja ma się podobnie z manadżerami i członkami sztabu szkoleniowego

krolik123 Partyzant

20.04.2008 15:00    #7393     Sufler - Porady do gry - ile kasy mzona dostac...
no, czyli w grze jest inaczej... szkoda bo za ta kasa juz w pierwszy msezonie walczylbym o puchar uefa... ale kasa za prawo do transmisji sie wmiare zgadza, w anglii zawsze bylo duzo kasy za nie.ale za awans od federacji na bank sie cos dostaje. dziek iza odpowiedzi!

crimson Partyzant

20.04.2008 11:05    #7394     Sufler - Porady do gry - Inne ligi w trakcie gry
Mam problem, mianowicie gram 5. sezon w lidze włoskiej, ale chciałbym sprobować pracy w innym kraju obecnym managerem (mam reputacje na światową, wielu piłkarzy mnie lubi itd) i chciałem zapytac czy jest jakiś sposób na dodanie innych krajów do obecnej gry?

nie wiem, może jakiś edytor czy jest jakiś sposób?
chcę jako światowej klasy szkoleniowiec skoczyc po drodze na emeryturkę do jakiejś egzotycznej ligi i tam pomóc jakiemuś klubikowi w rozwoju :)

pozdi91 Partyzant

19.04.2008 18:35    #7395     Sufler - Porady do gry - Tylko młodzieżówka??
aha, no cóż szkoda. a jest możliwość objecia mlodziezowki i oddania pod opieke I skladu ktoremus trenerowi??

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Szkoda ze trochę nie poszło w innych meczach 3 miejsce. pozostał UEFA
Moje mecze:
Rosenborg-Slavia 1:2
Barcelona-Rosenborg 1:1
Rosenborg-Roma 3:4
Roma-Rosenborg 1:1
Slavia-Rosenborg 2:2
Rosenborg-Barcelona 2:0

tabela
1Slavia(!) 13
2Barcelona 10
3Rosenborg 6
4Roma 4
PS:Sorry że nie na temat i ze tyle razy edytowałem ale literówki... :P

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

18.04.2008 19:07    #7397     Sufler - Porady do gry - jak stworzyc wlasny klub?
Odpalasz edytor, edit-> create club, wypełniasz wszystkie informacje, pola, towrzysz piłkarzy, sztab szkoleniowy, wrzucasz klub do jakiejś ligi, pamietając, aby z tej ligi usunąć jeded z klubów, sejwujesz, odpalasz fm'a, wszytujesz zapisana baze danych.

Po krótce tyle

Destro Młody aktywista

Jakbys dokladnie czytal moje posty to bys zauwazyl, ze nie twierdze iz jest wina TYLKO latki... Mam wrazenie, ze to ty marnujesz czas na granie w gierki, bo twoja interpunkcja pokazuje, ze lata szkolne spedziles/spedzasz na niewlasciwych czynnosciach. No i rodzice zrobili ci ogromna krzywde, kupujac komputer i internet, zamiast ksiazki...

Muki Partyzant

Mało troszkę za Cecha wyciągnąłeś :) Ale sprzedac go, to i dobrze że sprzedałeś, bo byc może masz taką samą politykę jak ja i budujesz skład na zawodnikach poniżej 22-23 roku życia (rzecz jasna nie całą 11-stkę). Problem tylko znaleźc równie dobrego i skutecznego golkipera.

A co do Silvy - miałem podobnie prowadząc US Palermo. Chciałem bardzo, ale to bardzo miec w składzie Tim'a Cahilla, był akurat zawodnikiem który spełniał moje oczekiwania co do b. solidnego grajka na ławce rezerwowych. Normalnie nawet bym nie próbował, jednak był to 3 sezon, a Tim stracił miejsce w podstawowej 11 "The Toffes" na rzecz jakiegoś młodego Włocha, a z ławki wygryzł go Pienaar. Odrzucał i odrzucał, gardził i wybrzydzał. Ostatnie dramatyczne próby na tydzień przed zamknięciem okna transferowego polegały na maksymalnym wychwalaniu go oraz kilkukrotnym zjechaniu Moyesa. Tim wkońcu uległ, mimo iż dałem mu "Szeroki skład" (choc dosc dobre zarobki). Także upór i próbowanie może czasem pomóc.

Pzdr., no i powodzenia :)

krolik123 Partyzant

17.04.2008 19:59    #7400     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu w FM08
ja mam pytanie
jesli obejme klub z najnizszej ligi angielskiej i bede klubem filialnym to jesli bede chcial zerwac umowe i byc,,samowystarczalnym" to cos bede musial klubowi patronackiemu zaplacic?? jakies odszkodowanie lub cos w tym rodzaju?? jesli tak to mocno dostane po kieszeni?? :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.