Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Dacik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2008 18:35    #7371     Sufler - Porady do gry - Błąd w fm 08!!
Cwaniaki ;) Aż tak mi na tym nie zależy, byłem po prostu ciekaw. Swoją drogą, jeśli można prosić zarząd o rozbudowę szkółki i bazy treningowej całkiem logiczną mogłaby się wydawać prośba o stworzenie drugiej drużyny, ale to może kiedyś w przyszłych odsłonach gry. Niemniej dzięki za odpowiedź.

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

A no właśnie. thx. Więc tak to jest dokładnie.Już sie zacząłem domyślać. No to szkoda że nie da się ustawić by organizował sparingi dla rezerw.:/ Sam będę musiał. A szkoda, dziwne to jest bo zawsze myślałem że po to są te ustawienia by nie tylko prowadził co oczywiste ale także aby organizował te sparingi. No ale trudno samemu trzeba będzie.

Wielkie dzięki!
pozdro!

A. De Raph: Pozwoliłem sobie wyczyścić ten temat z postów dotyczacych opcji "pomogł", coby zwiększyc przejrzystość tematu tytułowego, mam nadzieje, ze autor nie ma mi tego za złe (prosze nie dziękować, bo nie po to czysciłem, aby znowu offtopikować :P)

ResetPL Młody aktywista

03.05.2008 08:40    #7373     Sufler - Porady do gry - EA euro 2008 turniej amatorski
Głosik1 zgadzam sie z Tobą. Zybi z tematem to ostatecznie na http://forumcm.net/ (jak nie masz konta to ZAŁÓŻ),a nie na SUFLER !! Ciekawe co na to Redakcja !? Tutaj to dorypałeś - [quote=zybi]dzieciaku a yu nie masz nic do roboty do lekcji nie pasuje ci temat nie wchodz szukam chetnych nie ograni sie i nie zaglądaj tu wiecej bo powiem twojej mamie ze nei zjadłes dzis szpinaku i nie wypiłes tranu i dostaniesz szlaban na internet i bedziesz płakał w poduszke w britney speirce[/quote] Ale wiesz co - NIE PŁACZ !!!

zybi Partyzant

03.05.2008 01:45    #7374     Sufler - Porady do gry - EA euro 2008 turniej amatorski
dzieciaku a yu nie masz nic do roboty do lekcji nie pasuje ci temat nie wchodz szukam chetnych nie ograni sie i nie zaglądaj tu wiecej bo powiem twojej mamie ze nei zjadłes dzis szpinaku i nie wypiłes tranu i dostaniesz szlaban na internet i bedziesz płakał w poduszke w britney speirce

Ari3l Partyzant

02.05.2008 23:21    #7375     Sufler - Porady do gry - Gra stoi :D
Gram Leeds i mam rok 2015 koncze sezon i w dniu 19.06 gra nie moze przeskoczyc na 20.06.... moze ktos zna rozwiazanie bo gralem dlugo i szkoda mi save... z gory dzieki za pomoc

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
W dniu dzisiejszym miała miejsce przerwa techniczna w godzinach 9-16, za którą przepraszamy. Przenosiliśmy bazę danych na nowy serwer, dzięki czemu strona teoretycznie powinna troszkę przyspieszyć.

Jest to kolejny krok na drodze do szybkiego CM Rev, następne wkrótce.

Pozdrawiam i dziękuje za cierpliwość :-)

Co do pytania:

[quote=hidalgo]Marzec się skończył... Revolucja Marcowa chyba także...[/quote]
Jeszcze troszkę cierpliwości - szykujemy kilka mocnych uderzeń :-)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Frost Młody aktywista

30.04.2008 21:18    #7377     Sufler - Porady do gry - Ekwiwalent
Czyli poprostu kasa która musisz zaplacic klubowi ktory wuszkolil twojego nowego zawodnika.I wykupienie ekwiwalentu jest robione automatycznie przy oferowaniu kontraktu.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

30.04.2008 03:08    #7378     Sufler - Porady do gry - Ekwiwalent
Ekwiwalent(czy jak sie to pisze)jest to suma pieniedzy jaka musi zaplacic dany klub(w tym wypadku ty) za danego zawodnika, poniewaz zostal on wyszkolony przez klub od ktorego kupujesz(jest on wychowankiem tego klubu) i oni żadaja od ciebie danej kwoty za wyszkolenie....Ekwiwalent za zawodnika placi sie tez w przypadku gdy danemu zawodnikowi konczy sie kontrakt i podlega on prawu bosmana(dzieje sie tak w kilku ligach m.in.w angielskiej i rosyjskiej...ale nie we wszystkich)...Wtedy gdy skladasz oferte zakupu zawodnika pojawia kwota za ktora mozesz sprowadzic gracza....Czyli ekwiwalent wykupujesz w chwili zaakceptowania oferty kontraktowej przez zawodnika.....A zeby dobrze wyszkolic zawodnika musisz posiadac dobrych trenerow(dobre statystyki) i takze miec odpowiednio ustawiony trening....jak nie jestes pewien co do ustawionego rezimu treningowego to powinienes sobie sciagnosc treningi TUG-A do tej wersji FM-a....One powinny ci pomoc aby zawiodnik poprawil swoje atrybuty...

Pasozyt Partyzant

30.04.2008 00:18    #7379     Sufler - Porady do gry - Ekwiwalent
Witam jestem nowym graczem w FM i mam takie jedno pytanie o co chodzi z tym ekwiwalentem?? Kupilem pare talentow m.in Stancu (ktorego serdecznie polecam) ale nie wiem jak go dobrze wyszkolic i jak sie ten ekwiwalent wykupuje. Prosze o pomoc pleaseeeeeeee!!!

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

27.04.2008 10:58    #7380     Sufler - Porady do gry - Pytanie o klub i lige
Proszę oto żywcem wzięty tekst z FAQ:
[quote=FAQ]# Swap Teams
Komendy tej używamy do zamiany (dosłownie) dwóch klubów z różnych lig. Przykładowo linia:"SWAP_TEAMS" "Legia" "Celtic" sprawi, że Wojskowi będą grać w szkockiej Premier League, a Celtowie w Orange Ekstraklasie. Zamiast nazw klubów stosować ich numer ID (do podejrzenia w edytorze, FMM i samej grze po zaznaczeniu w opcjach "Pokazuj ID";)[/quote]
Aha zaraz pewnie padnie pytanie gdzie wkleić tą linię.Uprzedzam to pytanie wycinkiem z FAQ:
[quote=FAQ]Gdzie wgrać gotowe pliki?# Gra bez patcha: - edt należy wkleić do folderu : Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/data/db/edt- lnc do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/data/db/lnc# Gra z patchem (8.0.1):- edt wklejamy do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/data/uptades/uptade_801/db/801/edt- lnc do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/data/uptades/uptade_801/db/801/lnc# Gra z patchem (8.0.2) - edt i ddt wklejamy do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/data/uptades/uptade_802/db/802/edt - lnc do: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/data/uptades/uptade_802/db/802/lnc[/quote]
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.