Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kuri_1984 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.05.2008 20:39    #7361     Sufler - Porady do gry - Asystent
Witam.
To Mój pierwszy post, więc mam nadzieję, że będzie OK.Otóż gram Barceloną i do tej pory w sztabie szkoleniowym miałem asystenta, który był odpowiedzialny za drużynę ''B''.Nie przedłużyłem Mu kontraktu i teraz nie wiem w jaki sposób zaoferować innemu trenerowi posadę asystenta, który będzie odpowiedzialny za drużynę ''B''.Jeśli ktoś to ogarnia, to proszę o pomoc.

marcin55555 Partyzant

najlepszy klub to arsenal ma mlodych i ambitnych graczy mozna nim ustawic 2 sklady a mlodzikow ma najlepszych w grze oczywiscie szanuje inne kluby lubie grac 2 lige angielska tylko troche duzo meczy sie gra.pozdro.Lubie grac takimi zespolami gdzie znam pilkarzy albo budzet jest troszke wysoki

Mattii Przodownik pracy

1.Czy znam dobrze lub darzę sympatią ten klub.
2.Ulubiona liga- polska,angielska,hiszpańska,niemiecka,francuska,włoska,czeska,szkocka.
2.Wyzwanie(uwielbiam średniaki ligowe typu Korona Kielce,Ruch Chorzów,Getafe,Reading lub średniaki europejskie typu Man City,Newcastle,Schalke,Sporting CP).
4.Rok powstania i osiągnięcia danego klubu.
5.średnia wieku zespołu.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
07.05.2008 19:00    #7364     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie managera
[quote=Destro]Ja zawsze zaczynam od amatora. Jak to mowia: "Od zera do bohatera" :P[/quote]
Mówisz - od zera do bohatera, jednak kim zaczynasz grę? Co ci da reputacja 'amator' jeśli automatycznie zaczynasz grę w Realu (wnioskując po avatarze), Interze czy innym Chelsea? Jeśli chcesz przebyć drogę 'from zero to hero' to zacznij bezrobotny, lub w niższych ligach europejskich (w Anglii czy Hiszpanii), zobaczysz ile wtedy znaczy miano 'bohatera' :P

Ogólnie gra w niższych ligach jest bardzo atrakcyjna i o ile reputacja nie rośnie tak szybko jak w europejskich potęgach, to daje wiele frajdy. Mimo wszystko jeśli chce się grać futbolowym mocarstwem to lepiej jest dać Zawodowca czy Reprezentanta kraju, wtedy gra ma sens, trzyma się kupy. Nie żeby komukolwiek to przeszkadzało, ale dziwnym wydaje się fakt iż wielokrotny zwycięzca LM zatrudnia nagle trenera-amatora i to na przykład po bardzo udanym sezonie...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.05.2008 19:00    #7365     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie managera
I bardzo dobrze.
PS:Nie to że cos mi przeszkadza ale czemu dałeś mi za drugiego posta punkcik przecież nie wiele wnosił:)

artyk1991 Partyzant

07.05.2008 16:57    #7366     Sufler - Porady do gry - FM w pasku!!
Ludzie pomocy !!! Grałem dzisiaj w FM (długo) i postanowiłem wejść na gg. Zacząłem rozmowe i musiałem co chwilke zwijać FM do paska. Teraz nie moge go przywrócić !!!!
Prosze podajcie jakąś rade jak to naprawić. Bo naprawde szkoda mi tego co dzisiaj udało mi sie zdobyć !!! Nie wyłaczam komputera bo mam nadzieje że ktoś mi szybko pomoże!!! Bardzo was o to prosze

grzesiuefemaniak Partyzant

Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
06.05.2008 20:14    #7367     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moze to i nie wyczyn ale po 3 sezonach Lechem uzyskalem kompletną dominacje w Polsce. Wygrałem po raz 3 Orange Ekstraklase oraz poraz pierwszy Puchar Polski oraz Puchar Ekstraklasy. Walczac przy tym w LM. Wyszedlem z grupy w ktorej trafiłem na Seville, Sporting oraz Fiorentine, lecz trafilem dalej na Manchester United i mnie opykał :(.
Mój Sklad :
Bramkarze: Giorgi Makaridze, Zivko Zivkovic (na 4 sezon przyszedł Josh Lambo i Bartosz Białkowski)

Obrona: Oded Gavish, Maciej Kiciński, Zlatko Tanevski, Błażej Augustyn, Artur Marciniak, Jakub Szałek, Adrian Chominiuk, Tomasz Wisio, Mariusz Szyszka, Fabio Santacroce (przed 4 sezonem chcial odejsc Marvin Angulo- świetnie grał w LM)

Pomoc- Omar Benzerga, Cristian Damianuta, Radosław Mikołajczak, Jean- Pascal Fontaine, Rafał Murawski , Vitaly Parkhomenko ( Ukrainiec z PA 187 xD) Jakub Wilk, Piotr Kuklis, Veli Kavlak, Lior Rafaelov, Sebastian Castro-Tello, (po w zimowym oknie transferowym odeszli pikarze ze swietną jesienią- Ferrie Bodde, Sergio Kawarmala, Dor Malul)

Atak: Rawez Lawan, Sadat Bukari ( na 4 Sezon doszedl Vojo Ubiparip)

Obecna wyjściowa 11:

Makaridze - Chominiuk, Kiciński, Gavish (ew. Santacroce), Wisio (ew. Szałek) - Damianuta, Castro- Tello, Kuklis, Murawski (ew. Rafaelov lub Mikołajczak) Parkhomenko (ew. Kavlak) - Lawan (ew. Ubiparip a Bukari błyszczy wtedy gdy Vojo i Rawez maja słabsze chwile)

Nie uzywałem edytorow ani nie grałem Save&Load.. jesli ktos nie wierzy moga dać sceeny.;p

pozdi91 Partyzant

06.05.2008 14:34    #7368     Sufler - Porady do gry - Klub półzawodowy
Witam, prowadzę klub w angielskiej BSN czyli najniższa możliwa liga. Objąłem Hucknall Town, czyli klub z reputacją: nieznany oraz jest to klub półzawodowy. Mam w związku z tym kilka pytań:

1. Klub półzawodowy - i co teraz, co się z tym wiąże, czy muszę o czymś specjalnym wiedzieć, lub tez o czym pamiętać?? I od czego zależy by klub sie przekształcił w pełni zawodowy?

2. Jak wygląda trening, tzn opcja treningu półzawodowego. Będą wolniej nabywać nowe umiejętności i podobnie będzie z dzoszkalaniem się? Zaznaczam, że zatrudniłem też nowych trenerów, także poziom wyszkolenia jak na ligę jest naprawdę wysoki.

3. Czy jest jakaś szansa zdobycia na tym poziomie dodatkowych funduszy (zadłużenie sie powiększa), albo co zrobić by zachęcić większe rzesze kibiców na przyjście na stadion?? (poza dobrymi wynikami)?

4. I na koniec jeszcze pytanie, kiedy klub się zacznie rozsławiać?? Chodzi mi o zmianę jego reputacji.

Przepraszam z góry, za rozległość tematu, ale myślę, że ew. odpowiedzi będą pomocne dla innych osób, pragnących wziąć pod swe skrzydła taki a nie inny zespół
Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

toretto Partyzant

06.05.2008 14:02    #7369     Sufler - Porady do gry - problem z gra przez neta!!!!!!!
Witam

Mam problem z gra przez neta niby tworze serwer niby wyswietla mi sie ip ale nikt nie moze sie polaczyc. Jak inna osoba hostuje wpisuje jego ip obraz z zakladki siec nie zmienia sie a myszka zamienia sie w pileczke i nie przechodzi dalej.

Moze ma ktos jakis pomysl jak grac?? moze czegos nie zainstalowalem(mam hamachi i orginala fma) z gory dzieki za pomoc

Mirun23 Partyzant

06.05.2008 11:18    #7370     Sufler - Porady do gry - Poblem
w Szkocji także wymagane jest pozwolenie (chyba cała Wlk.Brytania )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.