@Rdeq7
Nie wydaje mi się że jest to problem z miejscem na dysku, bo przecież gra nie zapisuje nic w savie w trakcie zgłaszania zainteresowania posadą.
Jak dla mnie, jest to problem sprzętowy. Tzn może być niezależny samego silnika gry. - Bo rozumiem że okienko które się pojawia, jest okienkiem z Windowsa a nie z samej gry, czy nie? - Memory, w tym wypadku chodzi o pamięć RAM. Jeżeli masz laptopa, więc podejżewam że ramu nie ma zbyt dużo. Nie wiem 512?
Pojawia się więc problem z wykożystaniem pamięci, gra odwołuje się do zbyt dużego obszaru, przez co system "czuje się zagrożony" że straci normalne funkcjonowanie. Spróbuj powyłączać wszystkie zbędne programy które chodzą w tle, np. antywirusy, firewalle, jakies inne programiki; można też zminimalizować zużycie ramu przez windowsa poprzez wyłączenie odpowiednich procesów które działają w tle systemu.
Spróbuj najpierw tą metodę, jeżeli nie pomoże, a masz więcej niż 512 ramu, może się okazać że jest on uszkodzony lub poprostu jest go zbyt mało. Odpowiedzią w takim wypadku może się okazać zakup dodatkowej kości pamięci (takiej samej wielkości jak ta która posiadasz - lub całkowicie nowa większa - wtedy wyrzucasz starą i wkładasz nową) lub zmiana systemu na system który dużo mniej obciąża sprzęt - Linux

co sam z powodzeniem uczyniłem gdy miałem słaby sprzęt. Teraz co prawda już mam dużo lepszy, ale pozostaje przy linuxie bo wymiata

.
Pozdrawiam
Najnowsze posty