Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2008 20:02    #7341     Sufler - Porady do gry - CM 2007
No gdyby do obecnych CM'ów był dołączany edytorek bazy danych to może bym i pośmigał w tą gierkę. Ale z CM'a legendarna pozostała tylko nazwa, szkoda.

ResetPL Młody aktywista

Ode mnie:
Może jestem od Was młodszy( z całym szacunkiem - nie jesteście staruszkami) i nie powinienem tego pisać, ale > Macie takie problemy jak dzieci w piaskownicy !

patryk1121 Partyzant

temat powinien byc zamkniety bo juz powaznie odeszliscie od tematu rozmowy :-]
osobiscie nie rozumiem krytyki niektorych. Wprowadzono te wiadomosci i znajomych z ktorych ja osobiscie korzystac zapewne nie będe poniewaz nie znam tu nikogo ale te opcje całkowicie mi nie przeszkadzaja a byc moze zainteresuja innych uzytkownikow.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote=Wolfe Tone]@ hoody - popieram 100%
coś ode mnie
Jeszcze z rok temu, pewne tematy nie miałyby rację byty lub byłyby zamykane. Pewnych wypowiedzi a co za tym idzie ich autorów również. Żeby nie przeciągać - w skrócie - powoli ale jednak, obniżacie poziom. Tematy jeśli są na temat, są rozmywane tak, że czasem szkoda czasu tracić bo nic wartościowego do dyskusji o FM nie wnoszą, jak również nie pomagają w niczym.

Co do nowych funkcji, powiem dyplomatycznie, że mi nie przeszkadzają.[/quote]
Sprecyzujmy - chodzi o poziom tematów w Suflerze, zakładanych przez Czytelników, czyli de facto Was samych. My jako redakcja nie możemy narzucić użytkownikom zadawanie takich, a nie innych pytań. Możemy jedynie zamykać złe tematy i zachęcać do dyskusji na właściwe tematy. Czyż nie?
Jeśli chodzi o zawartość merytoryczną, tj. talenty, newsy, artykuły, grafikę i pliki to jako redakcja dbamy o to, by każdy materiał na CM Rev był pierwszej jakości.

Seju:
[quote=Seju]Heh ;) Możecie mnie wygonić, nie ma problemu.
Darzę tę stronę dużym szacunkiem, ponieważ tutaj się dowiedziałem czym tak naprawdę jest FM. Poznałem mnóstwo ludzi, z wieloma kontakt utrzymuję do dziś.
Jednak uważam (i dziwi mnie to, że sami rządzący tego nie widzą), że obecnie cmrev jest... niefajne? Ja bym to nazwał, jak to się popularnie mówi " przerost formy nad treścią".
Rozumiem, dążycie do tzw. doskonałości. Jednak nic nie odbuduje klimatu, jaki panował na stronie przed rokiem. Wtedy zarzekaliście się, ża avatary, emotki i inne "bajery' nie mają szansy bytu, gdyż to strona o FM'ie. Wtedy podchodziłem sceptycznie do tego założenia, chociaż z drugiej strony byłem pełen podziwu. Potrafiliście oprzeć się stereotypowi, który mówi, że żeby strona była fajna musi być zabawna i kolorowa. Teraz zmieniliście poglądy. Fakt, mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania.
Nie jestem już dzisiaj waszym fanem. Wchodzę na cmrev z szacunku, z nudy, a także głodny nowinek ze sceny FM'a.
Jednak jako człowiek zupełnie obiektywny mogę wam powiedzieć, że zdecydowanie lepiej byłoby gdybyście pozostali już wcześniej poruszoną krową.

EDIT: Już masz argumenty ;) Chodziło mi o waszą nagłą zmianę poglądów.[/quote]
Nie będziemy nikogo wyganiać, A. De Raph niepotrzebnie zaprosił Cię na FM Site, to było niepotrzebne. :-)

Rzeczywiście, jakiś czas temu, w poprzedniej odsłonie serwisu nie używaliśmy avatarów oraz opcji społecznościowych. Jeszcze wcześniej nie używaliśmy punktów w Suflerze i rang uzależnionych od tych punktów. Na samym początku mieliśmy nawet zupełnie inny layout.
Postanowiliśmy jednak rozwinąć skrzydła i przygotować technicznie jak najlepszy serwis, idący z duchem czasu, spełniający najlepsze światowe standardy. Czy ta droga jest dobra, czy nie to już każy wyrobić może sobie sam własne zdanie - my uważamy, że jest to kierunek odpowiedni i trzymamy się go. Przypomnę, że wkrótce uruchomimy pełną wersję angielską i będziemy serwisem dla fanów z całego świata.

Kilka postów wcześniej mówiliśmy że to nie koniec niespodzianek - owszem, nie koniec. Chcemy dać naszym czytelnikom jeszcze dużo większą swobodę w prezentowaniu swojego "managerskiego ja" - będą m.in. Manifesty (czyli blogi) oraz jeszcze kilka innych funkcji, dzięki którym każdy gracz będzie mógł pokazać swoje spojrzenie na temat serii CM/FM.
Jednocześnie cały czas pozostaje serwis informacyjny z redakcją (Newsroom, Artykuły, Grafika, talenty, Fileplanet) i to się nie zmieni nigdy.

Dzięki za rzeczowe argumenty - o to chodzi. Pozdrawiam.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Wolfe Tone Partyzant

@ hoody - popieram 100%
+ coś ode mnie
Jeszcze z rok temu, pewne tematy nie miałyby rację byty lub byłyby zamykane. Pewnych wypowiedzi a co za tym idzie ich autorów również. Żeby nie przeciągać - w skrócie - powoli ale jednak, obniżacie poziom. Tematy jeśli są na temat, są rozmywane tak, że czasem szkoda czasu tracić bo nic wartościowego do dyskusji o FM nie wnoszą, jak również nie pomagają w niczym.

Co do nowych funkcji, powiem dyplomatycznie, że mi nie przeszkadzają.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Nie wiem czy będę z tego specjalnie korzystal, ae dla niektorych moze to byc jakies urozmaicenie (moze ktos do mnie napisze). Nawet jak nie skorzystam z tych opcji to nie bede krytykowal, no bo co mi to przeszkadza? No i czekam na te "niespodzianki".

ResetPL Młody aktywista

20.05.2008 17:09    #7347     Sufler - Porady do gry - klub zawodowy
[quote=stefan_makalski]Właśnie włączyłem sobie najniższą lige angielska klub :Fisher athletic, zauważyłem ze klub jest pół zawodowy, jakie trzeba spełnic warunki żeby stał sie on zawodowy?[/quote]
Czy Ty naprawdę lubisz pomarańcz, czy bardziej czerwony ??
Popieram Głosika1 : Czy wyszukiwarka sie zepsuła??

A co do pytania to :
* Awans do wyższej ligi
* Chyba także proponuj piłkarzom i sztabowi szkoleniowemu kontrakty zawodowe

Pozdrawiam :D

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote=Rdeq7]Być może faktycznie wielu osobom się to przyda, będą z tego korzystać, jednak podobnie jak fudi7 nie kojarzy mi się to dobrze. Oprawa tych opcji z pewnością ma pewien charakterystyczny klimat, jednak funkcja zbytnio kojarzy się właśnie z tą z naszej-klasy. Osobiście z funkcji kozystać nie będę, nie znam tu nikogo osobiście, a i z tu poznanymi osobami nie mam potrzeby korespondować. [/quote]
Zauważcie, że nasza-klasa oferuje PRZEDE WSZYSTKIM mozliwośc dodawania znajomych do listy, a na CM Revolution jest zupełnie inna sytuacja - tutaj taki moduł jest jedynie dodatkiem, który ma umilić i ułatwić życie naszym czytelnikom, czyli managerom z krwi i kości.
Nie szukamy tutaj przyjaciół ze szkolnych ław tylko partnerów do dyskusji, wymiany informacji, doświadczeń na ściśle określony temat. Tworzymy Rewolucję wspólnie.

Na koniec powtórzę, że cały czas redakcja dostarczać będzie materiały najwyzszej jakości - newsy, talenty, pliki, dodatki graficzne, etc.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Pierwsze wrażenie miałem podobne jak Fudi. Zobaczymy w którą stronę się to rozwinie, póki co, to mi nie przeszkadza.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
troszkę chyba odbiegacie od założeń.. :p
prywatne jak najbardziej, ale zaproszenia ;>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.