Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Gajda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.05.2008 20:13    #7331     Sufler - Porady do gry - Błąd listy
Witam, mój fm`ek zaczął od jakiegoś czasu się dziwnie zachowywać. Mianowicie, kiedy wybieram skład, po kliknięciu prawym klawiszem myszki, na wybór pozycji obok piłkarza, automatycznie po tym zostaje przesunięty na początek listy piłkarzy. Mam tylu zawodników, że mam z boku suwak, i ten też suwak właśnie idzie do góry. I tak za każdym razem. Niby błąd, który pozwala na granie jednak, jest on tak denerwujący, że postanowiłem przestać grać. Przeinstalowywałem już fma na wszystkie sposoby, wraz z usuwaniem wszystkich plikow z całego dysku, nawet tych które pozostają po deinstalacji. Zna może ktoś rozwiązanie problemu? Lub chociaż słyszał o takim czymś?

Komar Młody aktywista

26.05.2008 09:52    #7332     Sufler - Porady do gry - Problem z historią graczy.
A mi to wcale nie przeszkadza, moim zdaniem dobrze że tak robi, bo faktycznie, FAQ i zasady autor tematu powinien przeczytać.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

simonek_tm Partyzant

25.05.2008 18:13    #7333     Sufler - Porady do gry - problem z zatrudnieniem
po kilku miesiącach własnie postanowił zakonczyc kariere ;P szkoda go troche ale trudno

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Wprowadziliśmy malutkie poprawki wizualne w profilu użytkownika - jest teraz troszkę ładniej. :-) Wkrótce dużo więcej zmian i nowinek, bądźcie gotowi.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.05.2008 00:44    #7335     Sufler - Porady do gry - problem z zatrudnieniem
[quote=Frost11]glosik1 jak chcesz zatrudnic kolesia z wt to nie musisz czekac do okienka:D A jesli sie nie myle jest w polskich Klubach taki orzepis ze nie moze byc wiecej niz 17 obcokrajowcow. Moze to.Ale nie mialo by to przelozenia na niemoc zaoferowania kontraktu.[/quote]
A no tak bezrobotny prawda prawda...Szkoda bo 179 PA Guam by ''urósł'' poczekaj do końca sezonu tylko caly czas okazuj zainteresowanie to może nie zakończy kariery

Malkovic Partyzant

24.05.2008 16:49    #7336     Sufler - Porady do gry - (R)ewolujca?
Właściwości tego tematu sam pewien nie jestem, ale ponieważ nie chce mi się zakładać konta na forum napiszę tutaj.

Pomyły do nowego FM'a. Cóż wielu już swoje propozycje wypisywało i tak można zauważyć, że większość "nowych opcji" jest już u konkurencji FM'a mianowicie Fifa Managera. Czemu to ma służyć? Ściągamy pomysły od przeciwnika? Przecież to chore. Podstawa, silnik meczowy, owszem jest do poprawy i każdy o tym wie, więc ja nie będę opowiadać o tym. Szata graficzna? Zbiór tematów z tym związanych można umieścić w 12 księgach Pana Tadeusza. Ja proponuję rozwój sfery "ekonomicznej". Myślałem o łączeniu się klubów ( tak jak to ma miejsce z Groclinem i Śląskiem ), tutaj menedżer miałby swój wpływ, w zależności od długości kariery w danym klubie. Zarząd liczyłby się ze szkoleniowcem który odnosił sukcesy w klubie i po połączeniu klubów bardziej przychylnie patrzyły na jego kandydaturę a niżej na kogoś nowego. To jednak jest pomysł który można ( i trzeba! ) bardzo rozwinąć. Druga sprawa to sponsorzy. Bardzo mały mamy wpływ sponsora w obecnym FM'ie i moim zdaniem trzeba to rozwinąć! Marzy mi się by były przetargi , kto da więcej, rekomendacje menedżera i zarządu, i uwaga, generacja koszulek. Każdy sponsor ( którego logo trzeba by niestety zdobyć licencją ) dostawałby główne miejsce na koszulce. Chciałbym by gra mogła tworzyć nowe wzory koszulek ( bazując na barwach zespołu i danych sponsora ), w końcu twarze już są generowane. Umieszczenie czegoś takiego w nowej odsłonie FM'a jest niestety mało prawdopodobne, a szkoda, bo fajną sprawą byłoby zobaczyć na koszulce swojego klubu logo sponsora którego wybraliśmy, no i oczywiście co sezon nowe koszulki... Idąc dalej, budowa stadionu, jako menedżer powinniśmy mieć wpływ na to. Zarząd powinien się z nami konsultować w sprawach projektu nowego obiektu, ot chociażby pojemności. Dalej interakcja z kibicami.Tu niestety przoduje konkurent którego na początku już wspomniałem. Można ustalać, "dni otwarte", "dni sponsora", nawet mamy dane o liczbie kibiców zorganizowanych i niezorganizowanych. Trzeba iść krok dalej, powinna być możliwość głębokiej internakcji ze stowarzyszeniami kibicowskimi chociażby w formie dotowania ich. Treningi też możnaby rozbudować, rozkaz dla zawodnika co ma ćwiczyć to naprawdę pomocna rzecz i w FM'ie by się sprawdziła...
No cóż nie chcąc rozwodzić się nad tym dalej kończę i proszę o opinie.

Sunnade Partyzant

23.05.2008 22:47    #7337     Sufler - Porady do gry - Węgry
@ glosik1 - Świetna ta stronka, naprawdę najwyższej jakości Kitspacki z każdej ligi! Szkoda tylko, że strona po słowacku / słoweńsku? Ale mimo wszystko naprawdę jest tam ogrom dodatków, jak nigdzie indziej ; ) Polecam wszystkim tą stronke!

http://www.footballmanager.sk/

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
23.05.2008 11:34    #7338     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Dlatego zawsze dużo uwagi poświecam sztabowi szkoleniowemu.
Nie grzebię za to w treningach. Boję się. Używam standardowych reżimów.

Destro Młody aktywista

Ja proponuje takie ligi: Anglia, Hiszpania, Polska, Wlochy, Niemcy, Francja. Ewentualnie mozna dodac jeszcze Holandie, Portugalie i Szkocje :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Kiedy idziesz do szkoły zostaw kompa z FM na urlopie. Rób tak przez dwa tygodnie i będziesz miał :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.