Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

resq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@Tzar
No nie wiem, zaglądałem tam i nie znalazłem nic takiego. Chyba że pojawia się to w wierszu "inwestycje" dopiero po ukończeniu rozbudowy? U mnie rozbudowa jest właśnie w trakcie. Ale jak zarząd ogłosi zakończenie rozbudowy, nie omieszkam sprawdzić ile to mnie kosztowało (rozbudowywuje mi się stadion o ponad 11tys miejsc :D). :P

resq Partyzant

30.05.2008 21:17    #7322     Sufler - Porady do gry - oceny
Oceny w FMie są odwzorowaniem systemu jaki obowiązuje na Wyspach Brytyjskich (pewnie dlatego że SI jest firmą Angielską o ilę się nie mylę). I to ich należało by zapytać dlaczego mają taki system :P. Dla mnie jest on jak najbardziej racjonalny i sprawiedliwy, nie przeszkadza mi że nie otrzymuję ocen poniżej 5, a rzadko kiedy mam poniżej 6, więc to tylko powód do zadowolnenia :P.

W Niemczech na ten przykład (o ilę się nie mylę) obowiązuje system 1 - 5, gdzie 1 jest oceną najlepszą. Wyższa skala od 1-10 pozwala na większe zróżnicowanie formy co przekłąda się na dokładniejsze odwzorowanie postawy zawodnika, i można sobie prześledzić dokładniej jak się spisywał, czy zawalał jakieś mecze i czy wygrywał w pojedynke spotkania.

Jak dla mnie system działa gr8.

maillo7303304 Partyzant

30.05.2008 18:16    #7323     Sufler - Porady do gry - Skąpstwo Zarządu
Witam
Mam problem. Prowadzę FC Barcelonę, dwa razy pierwsze miejsce, ale nie oto chodzi.
Mam plan by cały sztab szkoleniowy był prowadzony przez byłych zawodników Barcy.
Gdy przyszedłem od razu zwolniłem Nesskensa(nie lubię go) i zaproponowałem Guardiolii rolę asystenta. Ten się zgodził i mi pomagał. Za rok kończy mu się kontrakt, ja zarabiam 77tys euro/tyg. Różnicę w wydatkach na plusie to około 1MLNeuro!!, a zarząd pozwala zaoferować mu tylko 27tyseuro, gdy on chce 35. Za nic on sie nie chce zgodzić. Daje mu za podpis około1,7mlneuro, by mu się to wyrównało. Prosiłem zarząd o fundusze na pensje-odmówił. Chciałem zmniejszyć sobie budżet, ażeby powiększyć pensje nie da się. Co mam zrobić przecież klub nie ucierpi na 8 tys więcej wydatków?!

Evening Młody aktywista

Przede wszystkim lubie rozwijać kluby czyli:
1. Kraj - żeby było ciepło ;) tam gdzie grać w piłkę się opłaca (od zera do milionera)
2. typowania bukmacherów - nie ma to jak awans do pucharów klubem spisanym na straty.
3. Stadion - nie za duży i nie za mały, żeby móc go rozbudowywać ale też, żeby był jak mężczyzna (musi zarabiać)
4. w miarę dobra szkółka młodzieżowa bo młode wilki to to co tygrysy lubią najbardziej.
5. liga powinna być przyjazna obcokrajowcom

fmgracz Partyzant

Witam, gram trzeci sezon Ath Madrid i pojawiła się informacja ze zarząd zamierza rozbudować stadion o 15.000 miejsc. I z mojego konta zniknęło ok 25 mln Euro,
czy to możliwe że rozbudowa aż tyle kasy bierze xd ?

Edit:
WIem że to się z czasem zwróci za bilety, ale mimo to szkoda tyle kasy

ResetPL Młody aktywista

29.05.2008 19:51    #7326     Sufler - Porady do gry - Wolna posada
Legalnie : Dużo osiągnąć(poprawić swoja reputacje) i poczekać, aż Don Leo skapituluje i złożyć podanie o prace.
Nielegalnie : Zrobić nowego managera, jako trenera reprezentacji Polski. Przejść nim na emeryturę i złożyć podanie tym którym prowadzisz Wisłę. Ale i tu chyba musisz mieć reputacje i według mnie gra nie ma sensu, gdyż to oszustwo.

Z reszta chyba nie ogarniesz klubu i reprezentacji.

Co do informowania o wolnym stanowisku trenera reprezentacji : Wiadomość pokazuje się jak szkoleniowiec Polaków rezygnuje w zakładce z wiadomościami, jako iż jest to ważne wydarzenie.

"Legalne i Nielegalne" - jak to dziwnie zabrzmiało ;]

Mam prośbę wstawiłbyś screen ze składem Twojej Wisły ?

rungusik Partyzant

29.05.2008 19:15    #7327     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
http://www.sends(...)YWNL4if/
szkoda ze konkurs GOOOL sie zakończył :)
bo Ćwieląg ładną brameczkę trafił ;p

ronin1991 Partyzant

Szkoda;/ no wiesz skończyłem sezon, patrze terminarz na następny sezon a tam jakieś Leyton Orient, a chciałbym żeby Nottingham Forest albo Leeds awansowało bo w końcu zasłużone drużyny to są.

ResetPL Młody aktywista

27.05.2008 11:47    #7329     Sufler - Porady do gry - Asystent
Z reszta co Ci da, że ci powiemy skoro nawet nie napisałeś jakim klubem grasz. Sztab szkoleniowy tez ma swoje wymagania i nie przyjdzie do każdego klubu...

Cichy9 Partyzant

Gram Wisła Kraków sezon 2011/2012. W fazie grupowej ligi mistrzów zająłem 3 miejsce i teraz występował będę w p. UEFA. Problem jednak w tym, że nie mogę zgłosić zawodników, co uniemożliwia mi kontynuowanie gry. Przy zatwierdzeniu pokazuje sie komunikat, że co najmniej 8 zawodników musi być wyszkolonych w polskim klubie. W tym jednak problem, że wszyscy zawodnicy w moim składzie są pochodzenia zagranicznego lub/i mają nadane polskie obywatelstwo po spędzeniu 3 lat w Polsce. Jedynie Brożek jest wychowankiem klubu. Do p. UEFA zgłasza się 20 zawodników, a nie tak jak w LM 25. Tak więc mogę dokonać tylko 3 zmian w składzie... Jak temu zaradzić, abym dalej mógł kontynuować grę? Proszę o pomoc!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.