Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Komar Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.06.2008 17:48    #7311     Sufler - Porady do gry - Wartość klubu
Wartość klubu można podnieść poprzez kupowanie droższych zawodników, jak stadion sobie rozbudujesz, czy szkółkę albo bazę treningową. Wartość klubu zwiększa się też jak regularnie wpływa na konto spora ilość pieniędzy, czyli im więcej kasy na koncie, tym większa wartość klubu a im mniej, tym mniejsza wartość. A sponsorzy przyjdą sami jak będą sukcesy, ale tym zajmuje się zarząd a nie ty.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

fred Młody aktywista

1.Im niższa liga tym lepiej
2.Najbardziej preferuje ligę polską (szkoda że nie ma tych najniższych 4,5,okręgówki) i angielską.

kruger1985 Partyzant

04.06.2008 05:28    #7313     Sufler - Porady do gry - zamuła
Witam
Ost zauważyłem ze eFeM mi straasznie swpowolnił się. Czy klikne na terimarz czy na skład czy tabele ligowwą musze troszkę około kilkunastu(15s) sekund poczekać aż włączy to co ja chce.
Może ktos tak miał i wie co zrobic?
PZDr

Tzar Przodownik pracy

Po przeczytaniu tego też zwróciłem uwagę na Kokoszkę (Adama), ale w oficjalnym edytorze. I co? Gra głową - 11, Odbiór - 10 (baza 8.0.2). Nie widzę problemu.
A że w grze jest inaczej niż w Talentach? Cóż, winny ten, kto screena robił ;P

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

W talentach zwróciłem uwagę na Kokoszkę i jego niektóre atrybuty np. gra głową - 16, odbiór - 16. Włączyłem FMa załadowałem grę i Kokoszka miał atrybuty znacznie mniejsze, zamiast podanych 16 były 11,12,czy tam 13...:/
...i tak jest u wielu piłkarzy i to jest bardzo irytujące...:/

pengot15 Partyzant

02.06.2008 20:47    #7316     Sufler - Porady do gry - Puchar Lata
Mam inny proble gram w pucharze lata i przed meczem mam niemal cały skład niedostępny mimo ze zgłaszałem ich do rozgrywek. Wczesniej w wiadomosciach miałem napisane: "Podbeskidzie musi miec w składzie co najmniej 4 piłkarzy wyszkolonych w klubie, zaś co najmniej 8 zawodników musi miec za soba nie mniej niz 3 sezony rozgrane w polskich klubach w wieku 15-21 lat" co mam zrobic prosze o pomoc tutaj lub na gg 4561756. Dołaczan screeny prosze o pomoc

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

tylko szkoda ze na razie cmrev.com nie działa...

simonek_tm Partyzant

30.05.2008 23:54    #7318     Sufler - Porady do gry - oceny
szkoda tylko ze środkowy obronca przy wyrównanym meczu praktycznie nie moze dostac noty 8...
chocby nie wiem ile miał odbiorów, wygranych głowek i uratowanych sytuacji

noty 8-9 przy wyrównanym meczu mozna miec tylko za asyste albo bramke...i to mogłoby sie zmienić

Komar Młody aktywista

30.05.2008 22:00    #7319     Sufler - Porady do gry - DB Legends
Hej, pomarańczy nie dostaniesz, bo tamten link jest uszkodzony/przedawniony. Niestety ja ci nie pomogę, bo sam nie mam tego na kompie, więc nie ma jak zrobić upload.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

antykujon Partyzant

To też nie jest wymówka. Co u niego w szkole nie ma takiego przedmiotu jak j.polski??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.