Wiele znacznie wyżej notowanych zespołów uległo mi bez większego trudu i nerwów, wiec zanim się wypowiesz to zastanów się i popatrz dobrze, ze jest rok 2012, a właściwie to już 2013, w którym wielka Legła spada do 2 ligi. ale nie o tym mowa. Mam jeszcze jedno pytanie, gdyż pierwszy problem udało mi się już rozwiązać. Zleciłem już rozbudowę i dlatego zarząd tak argumentował swoje decyzje. Obecnie mam bazę na poziomie 20 + akademia piłkarska. Moje drugie zapytanie odnosi się szkolenia. Mianowicie przy najlepszej bazie szkoleniowej jak długo trzeba czekać aby podnieść CA zawodnika np o 50 stopni. Tak orientacyjnie

i możesz jeszcze wykorzystać filtr
. A tak na poważnie Twoje odwołanie zawsze jest bezpodstawne, gdyż według gry to sędzia ma zawsze racje choć Tobie wydaje sie inaczej. Jak będziesz się odwoływał to będą Cię upominać, chyba 2 lub 3 razy, później dostajesz jako manager karę pieniężna, a kiedy uznają, że przesadzasz to dostaniesz największą karę i nie będziesz mógł prowadzić meczu tzn. posadzą Cię na trybunach. Ostatnia nigdy mi się nie zdarzyła, pieniężna tylko raz, a słowna - szkoda liczyć
.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty