Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Cichy9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiele znacznie wyżej notowanych zespołów uległo mi bez większego trudu i nerwów, wiec zanim się wypowiesz to zastanów się i popatrz dobrze, ze jest rok 2012, a właściwie to już 2013, w którym wielka Legła spada do 2 ligi. ale nie o tym mowa. Mam jeszcze jedno pytanie, gdyż pierwszy problem udało mi się już rozwiązać. Zleciłem już rozbudowę i dlatego zarząd tak argumentował swoje decyzje. Obecnie mam bazę na poziomie 20 + akademia piłkarska. Moje drugie zapytanie odnosi się szkolenia. Mianowicie przy najlepszej bazie szkoleniowej jak długo trzeba czekać aby podnieść CA zawodnika np o 50 stopni. Tak orientacyjnie

Cichy9 Partyzant

Prowadzę Wisłę Kraków w sezonie 2012/2013. Moja baza szkoleniowa rozbudowana jest na poziomie 17, gdy proszę zarząd o rozbudowę, odrzuca moją prośbę, mówiąc, że obiekty są najlepszymi w lidze. Jednak nie chcę, aby były one najlepsze w lidze, ale jedne z lepszych na świecie. Co zrobić, aby zarząd zgodził się je ulepszyć do wyższego poziomu?

Czikita Partyzant

09.06.2008 18:55    #7293     Sufler - Porady do gry - Dodatki
ee szkoda... no 120mb i nie widze tam nic innego

moze znasz jakies inne w ktorych pisze co jest?

widzewiak19105 Partyzant

09.06.2008 17:19    #7294     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Czytałem w jakieś recenzji,że w FM 08 można rozmawiac ze swoimi pracownikami.I takie mam pytanko to jest prawda???Czy jakaś sciema???

Arko Młody aktywista

09.06.2008 14:10    #7295     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
A jeśli szukasz konkretnego szkoleniowca to możesz wpisać w miejsce przy lupie jego nazwisko ;]

dawid190 Młody aktywista

09.06.2008 14:05    #7296     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Możesz też,zamieścić ogłoszenie w oknie "posady".Wtedy zgłoszą sie szkoleniowcy niekoniecznie bez klubu ale na wyznaczoną przez ciebie posadę,którzy na 100% będą chętrni u Ciebie pracować.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.06.2008 13:59    #7297     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
szukaj piłkarzy, później klikasz po lewej stronie na sztab szkoleniowy i masz do wyboru do koloru :) i możesz jeszcze wykorzystać filtr
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Carlosss Partyzant

09.06.2008 13:57    #7298     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Powiedzcie mi jak w tej grze poszukac jakis Szkoleniowcow (wolnych) bo w oknie transferowym pokazuje mi tylko dokonane tranzakcje :/ help :)

ResetPL Młody aktywista

07.06.2008 11:47    #7299     Sufler - Porady do gry - czerwone kartki
PZPN nie rozważa sprawy, gdyż nie idziesz do Nich z kopertą :]. A tak na poważnie Twoje odwołanie zawsze jest bezpodstawne, gdyż według gry to sędzia ma zawsze racje choć Tobie wydaje sie inaczej. Jak będziesz się odwoływał to będą Cię upominać, chyba 2 lub 3 razy, później dostajesz jako manager karę pieniężna, a kiedy uznają, że przesadzasz to dostaniesz największą karę i nie będziesz mógł prowadzić meczu tzn. posadzą Cię na trybunach. Ostatnia nigdy mi się nie zdarzyła, pieniężna tylko raz, a słowna - szkoda liczyć :D.

Pozdrawiam ;)

patryk1121 Partyzant

06.06.2008 22:42    #7300     Sufler - Porady do gry - Sens nauki nowej pozycji
ja trenuje przewaznie kiedy widze ze zawodnik ma predyspozycje na ta pozycje na przyklad Messi na N Ś bo wieksza uniwersalnosc zawodnkikowi jeszcze nie zaszkodzila

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.