Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

ResetPL Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.06.2008 21:51    #7281     Sufler - Porady do gry - odmładzanie piłkarza
1. Tak jak napisał Pierdutka jest to możliwe, ale nie zgadzam sie, że statystyki rosną piłkarzom do 26 roku życia. Dla przykładu jak grałem Wisła Kraków, 33-letni Cleber podczas treningu "wytrenował" swoja szybkość o 2 punkty więcej :D. Mógłbym podać takich przykładów więcej :]
2. Uważam to trochę za oszustwo. Ale skoro masz sentyment przypuśćmy do Kollera to odmłódź go. Oczywiście ma szanse osiągnąć swoje Pa, pod warunkiem dobrego treningu i trenerów, a także nowoczesnej szkółki i bazy treningowej Twojego klubu. A może zamiast odmładzania Kollera stwórz samego siebie, ale wtedy będziesz musiał zaczynać grę od nowa. Jednakże miło jest popatrzeć na nas samych w grze :}

geba90 Młody aktywista

15.06.2008 17:33    #7282     Sufler - Porady do gry - FANTASY KITS
[quote=(L)onger83]geba90 mówisz masz;-) Mam nadzieje że właśnie o to chodziło!
http://rapid(...)rar.html[/quote]

dokladnie o to ;) cud, miod i orzeszki ;) widac, ze znasz sie na rzeczy bo ja pomylilem wzory tych 3 koszulek ;p
co do programu do robienia koszulek to bardzo latwo go znalezc (google - najlepszy przyjaciel czlowiek) i zrobienie wzoru koszulki to zaden problem, ale dodanie herbu, sponsorow i loga rozgrywek juz nie jest takie proste... jeszcze raz dzieki

Fenix Partyzant

15.06.2008 15:42    #7283     Sufler - Porady do gry - Edytor - co zrobić, aby ...
Na sejwa to szkoda mi miejsca na moim serwie... chyba ze znacie jakis gdzie mozna wrzucac takie duze pliki

SeDeS_AG Partyzant

Witam, to się dzieje na FM 2007 :D Nic nigdy nie grzebałem w edytorach. Zobaczcie. Odinstalowałem grę i zainstalowałem jeszcze raz, ale to jest nadal. Mi to nie przeszkadza, ale jest śmiesznie jak Tur Turek sprowadza trenerów klasy światowej :)

Fotka:

http://www.voila.pl/143/tnfm4/?1

Pozdrawiam.

DamianMKS Partyzant

13.06.2008 22:57    #7285     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienia!!!
Nie wiem czy nie zamkniecie tego tematu odrazu ale mam pytanie, czy wyszlo jakies uaktualnienie do FM 2008 bo ta łatka Fudiego to juz troszku dawno wyszła. Wiec przydało by sie cos nowego zrobić!!!

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

13.06.2008 16:02    #7286     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
http://www.sends(...)A42oIT2/ to tu jest ta bramka (a raczej chyba mecz ;p, dokładnie już nie pamiętam) Szkoda ze nie zauważyłem tego konkursu GOOLLL przed jego zakończeniem ;p może akurat bym był w pierwszej 10

rufigekru Partyzant

13.06.2008 10:13    #7287     Sufler - Porady do gry - Trening obiecujących juniorów
1) oczywiście mam osobny trening dla każdej pozycji (bramkarz, środek obrony, boki obrony, środek pomocy, skrzydłowi, szybki napastnik i wysoki napastnik + trening kondycyjny stosoewany zawsze przed rozpoczęciem sezonu).

2) ntensywność tego treningu to górne granice "średniego obciążenia (jeden ruch suwaka w prawo i wskoczyłoby obciążenie "wysokie";)

Gareth Bale ma bardzo dobre statsy i coś tam się rozwija, ale na tle reszty drużyny przentuje się na 3 gwiazdki z możliwością rozwoju do czwartej czyli średnia drużyny :/ jak go kupowałem za ciężkie pieniądze (26 ml euro), to miał w perspektywie sześć gwiazdek. w sumie od tego czasu siła mojej drużyny wzrosła więc powinien mieć 5, ale chyba stanął w rozwoju (a od 3 sezonów gra u mnie w podstawowym składzie).

w pierwszym składzie nie ogrywam bo są za słabi, ale tych najlepszych, zaraz po tym jak podpiszą zawodowy kontrakt, staram się wypożyczać do niższych lig, później do coraz wyższych, aż w końcu do rywali z premiership i najlepszy junior jakiego się dorobiłem to neymar (4 gwiazdki w perspektywie), który był wyszkolony w brazyli :P inni to max 3 gwiazdkowcy :)

pozdrawiam

Tzar Przodownik pracy

13.06.2008 02:36    #7288     Sufler - Porady do gry - Gdzie on powinien grać?
Nie masz się czym martwić, PA 193 jest bardzo dobre (max to 200). Ujemne jest tylko w bazie danych i na starcie gra losuje dodatnie PA z pewnego przedziału. Tak więc w grze wszyscy mają dodatnie.
Widzę, że Wszechstronność jest na 55 (czyli "normalne" 11) - zacznij go szkolić na napastnika, jak zrobi się zielony, to możesz przesunąć na OP Ś. Potem już na zmianę, bo zdarza się, że "zapominają" pozycji.

[quote=gruchalbn]Wszystkim dzięki za pomoc ;p nie będę naciska ł"pomógł" bo to by za dużo zajęło gdyż musiał bym to chyba zrobić przy każdej osobie która się wypowiedziała;)
[/quote]Nie ma problemu, możesz nacisnąć tylko przy moim poście ;P [żart! żart! schowajcie te siekiery!]

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

12.06.2008 15:24    #7289     Sufler - Porady do gry - juniorzy
Szkółka, obiekty młodzieżowe, akademia, reputacja klubu.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1. Nie obrażaj go, bo chciał Ci pomóc.
2. Nie obrażaj Legii, bo wojny klubowe są zakazane.

A jeśli chodzi o drugie pytanie:

Na wzrost umiejętności zawodników jest ważna baza szkoleniowa, ale czym to jest bez odpowiednich trenerów. By Twoim zawodnikom umiejętności szybko rosły, musisz zatrudnić najlepszym (jak na Twoje możliwości) trenerów. Przy odpowiednim reżimie jest szansa, że dosyć szybko umiejętności rosną, ale czy o 50 stopni, tego nikt Ci nie powie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.