Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mrjonhs Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2008 22:29    #7271     Sufler - Porady do gry - Notatki przy grze
Ja tam mam 1 save, na którym zawsze rozpoczynam grę(bo nie chce mi się czekać 40 minut na wczytanie wszystkich lig oraz pliku retain) i zapisuje sobie w zeszyciku wszystkich newgenów wartych uwagi oraz mam takie małe karteczki pod reką, na których zapisuje talenty napotkane podczas gry(mam około 200takich małych karteczek, tylko ze brakuje mi weny twórczej, żeby wszystkie je wysłac do Wujka wraz z opisami).
Rozpracowywanie taktyk w szkole- to nie dla mnie, lecz czesto lubie się chwalic kolegom w szkole, jakich to grajków udało mi sie sciagnąc, znam praktycznie wszystkich swoich grajków(nawet z drużyn młodziezowych). Na poczatku rozgrywki tylko rozpisuje sobie słabe i mocne strony mojej druzyny- co trzeba w niej poprawić, co zmienić- Tego typu notatki potrzebne mi są tylko do cZasu, kiedy zrealizuje mój plan, a wtedy nie ma na mnie mocnych :P

mrjonhs Młody aktywista

20.06.2008 21:57    #7272     Sufler - Porady do gry - Problem z tłem
SI nam utrudniło zycie niestety, ale wydaje mi się, że tła o których mówisz mogą sie tyczyć całej ligi szkockiej i nie są przypisane do klubów, tylko poprostu wyświetlają się losowo, spróbuj pobrać tła innego autorstwa i je sprawdź, kiedyś miałem podobną sytuacje do tej, która opisujesz i właśnie chodziło o losowe wyświetlanie teł :)

A jesli się tyczy meczów wyjazdowych- w tym wypadku mogę ci pomóc- Odbywa się to na tej samej zasadzie, co w życiu. Kiedy rozgrywasz mecze u siebie, widzisz swój piekny stadion, jego murawę, trybuny itd, lecz kiedy jedziecie na wyjazd mozesz jedynie ujrzeć stadion przeciwnej druzyny i elementy charakteryzujące też miasto, w którym znajduje sie klub. Na to tak jak w prawdziwym zyciu nie da sie wpłynąć, wiec niestety, ale musisz sie pogodzic z tym, że na wyjazdach nie będziesz ogladać Celtic park :)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.06.2008 21:38    #7273     Sufler - Porady do gry - Problem z tłem
Witam Wszystkich bardzo uprzejmie.

Mam problem z tłem. Ściągnąłem sobie backgroundy ligi szkockiej. Wszystko działa, aczkolwiek nie do końca poprawnie. Sęk w tym, że klikając w skład Celtiku czy skrzynkę wyskakuje mi tło zupełnie innego klubu.

Mam drugie pytanie. Gdy już mi zadziała to tło i gram np. na wyjeździe z rywalem, to później zamiast tła mojej drużyny, mam tło rywala. To dla wielu z Was może małe piwko, ale ja chciałbym móc oglądać tło swojej drużyny, w tym wypadku Celtiku.

Proszę o pomoc i życzę udanych wakacji.

Palimpsest Młody aktywista

18.06.2008 19:40    #7274     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Szkoda,że ten wynik na nikim wrażenia już nie robi;) I jest drugie podejście do LM i drugi raz w grupie:D..w poprzednim sezonie padł Liverpool baaardzo szczęśliwie,a teraz Celtic..
@

kubamaly93 Młody aktywista

18.06.2008 13:40    #7275     Sufler - Porady do gry - Konflikt między zawodnikami
@marcin5555

Otóż istnieje kilka możliwości, które uchronią Cię od sprzedaży jednego z zawodników bądź złej atmosfery w drużynie:

*ukaranie potencjalnego prowokatora kłótni w zespole karą finansową za nieprofesjonalne zachowanie.

*przeniesienie tej osoby do niższej kadry na pewien czas.

*całkowite odizolowanie tego piłkarza.

*osobę poszkodowaną podtrzymać na duchu np. ( lepszy kontrakt, częstsze występy w zespole)

*ostateczne wyjście to sprzedaż danego zawodnika.

rafee Młody aktywista

17.06.2008 18:38    #7276     Sufler - Porady do gry - Notatki przy grze
primo: Piszę się chociaż
secundo: mnie nie stać na głupi skanerek, a co dopiero Cyfróweczka
tercio: postaram się zrobić w paincie szkic jednej strony, lub pójdę do kogoś kto ma skaner i umieszczę ale napewno nie dzisiaj
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Specjalnie na niego zainstaluje 07 no i patcha 7.01 troche szkoda że na 7.02 nie chodzą Polska i Włoska ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :D.

rafee Młody aktywista

17.06.2008 15:20    #7278     Sufler - Porady do gry - Notatki przy grze
Patryk1121 - U nas na lekcji niemieckiego całe lekcje były o fm-ie w gimnazjum. Ach szkoda że te czasy minęły
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.06.2008 10:34    #7279     Sufler - Porady do gry - Wiedza Managera
1. ma szansę wzrosnąć Twoja wiedza poprzez wyjazdy żeby obserwować kadrowiczów. Ale Twa wiedza wzrasta także jeżeli nawiążesz dialog powiedzmy ze szkoleniowcem America (Mex)

2. nie. reputacja wzrasta poprzez zdobywanie tytułów np. mistrz kraju, puchar kraju, LM, Mistrzostwo jakiegoś kontynentu :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Tzar Przodownik pracy

15.06.2008 21:53    #7280     Sufler - Porady do gry - odmładzanie piłkarza
CA zacznie wzrastać, ale atrybuty fizyczne już znacznie mniej. Stary Koller mimo 2 metrów wzrostu ma Skoczność ok. 16, podobnie Siła, Wytrzymałość, Szybkość, Przyspieszenie [tzn. nie 16, ale że mu się obniżyły]. Jak wiemy ze szkolenia młodzików, bardzo trudno jest im poprawić atrybuty fizyczne.
Ja bym zrobił tak:
- odmłodził Kollera;
- obniżył mu CA do poziomu jaki mają napastnicy w jego nowym wieku;
- podciągnął atrybuty fizyczne do poziomu jaki mają młodzi wysocy napastnicy w tym wieku.

Po obniżeniu CA osłabią się atrybuty techniczne i psychiczne. Będą się znowu poprawiać razem ze wzrostem CA.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution