Pirat czy nie pirat, gra jest gra. Nie chcę tutaj poruszać moralnej dyskusji na temat tego kto ma, a kto nie ma oryginalną wersję gry, ale naprawdę słabo mi się robi jak widzę tych, którzy patrzą na innych z góry tylko dlatego, że wydali w sklepie stówę na płytę. Osobnikom takiego pokroju radziłbym sprawdzić sobie ile są warte pirackie mp3 czy filmy, które znajdują się na waszych dyskach.
Ale wracając do meritum... Problemy finansowe odpadają, chyba że chodzi o nieszczęsny stan konta. Budżet transferowy miałem żenująco niski (osiem milionów), wykorzystałem go do końca. Budżetu płacowego nie przekraczam, mam kilkanaście tysięcy zapasu.
Ciekawą hipotezą jest data początku rozgrywki. Otóż save'a zaczęliśmy (gram multiplayera) w 2008 roku, tuż przed początkiem sezonu w Rosji. W tabeli wyraźnie jest zaznaczone, że Zenit jest obrońcą tytułu.
Wymogi UEFA odpadają, bo takowe spełniam. Zgłaszam skład do Pucharu UEFA i zarówno odpowiednią liczbą wychowanków, jak i zawodników wyszkolonych w klubie dysponuję, więc zasady z LM też byłbym wstanie spełnić.
Kombinujcie dalej, a być może myszka moja powędruje przy którymś poście na magiczne słowo 'pomógł'.
Najnowsze posty