Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2008 16:15    #7251     Sufler - Porady do gry - wygenerowany pilkarz
[quote=radek543]BEFORE:
http://www.bankfotek.pl/view/88259
AFTER:
http://www.bankfotek.pl/view/93793
możliwe?[/quote]
sorry że OT, ale co masz za odtwarzacz muzyki ? ;>
chodzi mi o drugi link :) to coś z czaszką ^^
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

jacuta Młody aktywista

27.06.2008 16:12    #7252     Sufler - Porady do gry - FANTASY KITS
Dzięki geba90, szkoda, że nie mogę Ci przyznać punkcika.

marcin55555 Partyzant

27.06.2008 13:34    #7253     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
graja regularnie dam taki przypadek ze spadaja umiejetnosci mojemu bramkarzowi fabianskiemu gra calay czas jeszcze szkoli sie u lechmana a przeciez to mlody bramkarz jest

Palimpsest Młody aktywista

27.06.2008 09:23    #7254     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
@

ResetPL Młody aktywista

26.06.2008 11:59    #7255     Sufler - Porady do gry - Stadion
http://www.cmrev(...)onu.html - tu masz przypadek, ale z ligi hiszpańskiej. Tak jak napisał jacuta prawdopodobnie wybudują nowy stadion. Korzystaj częściej z wyszukiwarki ;]

Edit :[quote2=krystian1101]
[quote=jacuta]Nie chodzi tutaj bynajmniej o pieniądze, ale właśnie o tych mieszkańców. Prawdopodobnie dostaniesz więc nowy stadion.

PS. Wyszukiwarka chyba nie gryzie, co?? [/quote]

Ale w innych tematach pisało ze trzeba miec duzo pieniedzy wiec pytam sie ile?
[/quote2]
Trzeba było tam dopisać swoje pytanie na pewno ktoś by odpisał..
A ile ? - czyżby Roman A. opuścił Chelsea?

krystian1101 Partyzant

26.06.2008 11:59    #7256     Sufler - Porady do gry - Stadion

[quote=jacuta]Nie chodzi tutaj bynajmniej o pieniądze, ale właśnie o tych mieszkańców. Prawdopodobnie dostaniesz więc nowy stadion.

PS. Wyszukiwarka chyba nie gryzie, co?? [/quote]

Ale w innych tematach pisało ze trzeba miec duzo pieniedzy wiec pytam sie ile?

jacuta Młody aktywista

26.06.2008 11:56    #7257     Sufler - Porady do gry - Stadion
Nie chodzi tutaj bynajmniej o pieniądze, ale właśnie o tych mieszkańców. Prawdopodobnie dostaniesz więc nowy stadion.

PS. Wyszukiwarka chyba nie gryzie, co??

krystian1101 Partyzant

26.06.2008 11:53    #7258     Sufler - Porady do gry - Stadion
Nie moge rozbudowa stadionu, poniewaz mieszkancy sie nie zgadzaja na to. ILe musze miec pieniedzy na nowy stadion? Druzyna to Chelsea

Gumierpool Młody aktywista

25.06.2008 23:39    #7259     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
Pirat czy nie pirat, gra jest gra. Nie chcę tutaj poruszać moralnej dyskusji na temat tego kto ma, a kto nie ma oryginalną wersję gry, ale naprawdę słabo mi się robi jak widzę tych, którzy patrzą na innych z góry tylko dlatego, że wydali w sklepie stówę na płytę. Osobnikom takiego pokroju radziłbym sprawdzić sobie ile są warte pirackie mp3 czy filmy, które znajdują się na waszych dyskach.

Ale wracając do meritum... Problemy finansowe odpadają, chyba że chodzi o nieszczęsny stan konta. Budżet transferowy miałem żenująco niski (osiem milionów), wykorzystałem go do końca. Budżetu płacowego nie przekraczam, mam kilkanaście tysięcy zapasu.

Ciekawą hipotezą jest data początku rozgrywki. Otóż save'a zaczęliśmy (gram multiplayera) w 2008 roku, tuż przed początkiem sezonu w Rosji. W tabeli wyraźnie jest zaznaczone, że Zenit jest obrońcą tytułu.

Wymogi UEFA odpadają, bo takowe spełniam. Zgłaszam skład do Pucharu UEFA i zarówno odpowiednią liczbą wychowanków, jak i zawodników wyszkolonych w klubie dysponuję, więc zasady z LM też byłbym wstanie spełnić.

Kombinujcie dalej, a być może myszka moja powędruje przy którymś poście na magiczne słowo 'pomógł'. :D

mrjonhs Młody aktywista

25.06.2008 22:01    #7260     Sufler - Porady do gry - O co kaman z ligą rosyjską?
FM-a nie obchodza wasze długi, jakie są pozaciagane w grze, więc to nie ma zadnego wpływu na rozgrywkę i udział w pucharach, bo już nie raz grałem drużynami, które miały pozaciagane gigantyczne długi, a jakoś uczestniczyły w LM. Cały problem może sprowadzać się do tego, że możliwe, że nie spełniasz wymogów Ligi Mistrzów(nie masz wystarczajacej ilości wychowanków lub piłkarzy wyszkolonych w kraju), lub poprostu jest to bug( tak jak czasami zdarza się w meczach, że nasi zawodnicy strzela bramke, a po końcu spotkania na tablicy widnieje wynik 0-0). Czasem to się zdarza, ale sprawdź dla pewności, w jakim terminie zaczołeś lige, bo może się tak zdarzyć, że wybrałeś date rozpoczecia gry już po koncu ligi ( 29 grudnia 2007 o ile pamiętam), więc mistrzem mogło zostac CSKA, więc ty uczestniczysz w rozgrywkach UEFA w sezonie 2008/2009. W kolejnym roku kiedy będziesz mistrzem powinieneś już normalnie brac udział w Pucharze Mistrzów :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.