Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ślązaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2008 22:19    #7231     Sufler - Porady do gry - Jak zmienic statut(?) klubu
hmmmm... A czy to w ogóle przeszkadza w czymś? Że zawodnicy nie chcą przychodzić do klubu albo coś? Faktem jest że wszystkie kontrakty są półprofesjonalne (co zmienię po awansie i gruntownej przemianie klubu dla wymogów wyższej ligi)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
01.07.2008 21:36    #7232     Sufler - Porady do gry - wybuchła płytka
Zasada dożywotniej gwarancji działa w taki sposób, ze najpierw musisz im wysłać starą/uszkodzoną płytę z grą. W tym przypadku z tej plyty za wiele nie zostało, toteż skontaktuj sie z nimi emailowo, zrób zdjęcie tych kawałków i dołącz do emaila, itp. Zapewne zarejestrowałes grę na gram.pl wiec to też powinno mieć znaczenie. Życzę powodzenia w każdym razie.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

maek Partyzant

30.06.2008 23:53    #7233     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
możecie napisać swoje 11 marzeń ??

i najlepiej jakies porady jakich zawodnikow polecilibyscie do OE gram wiselka czekam na propozycjekoncze aktualnie sezon w kasie mam grubo ponad 50mln zl na transfery i chce kupic po 2 zawodnikow na jedna pozycje mam juz co prawda szkielet druzyny ale to zamalo chce z wisly zrobic potege taka jak Barcelone MU czy Real ;p

a kase mam ze sprzedaży zawodnikow sobola brozka zienczuka itp/;p
czekam na propozycje ;p
z gory dzienx

woojas Partyzant

30.06.2008 22:54    #7234     Sufler - Porady do gry - FM Modifier 2.25 Problem
Jak nie zmienisz wieku to fizyczne spadna na 100%. Jezeli to gwiazda swiatowego futbolu to PA musi miec wysokie (180-196), wiec tylko wiek jest przeszkoda. No chyba, ze PA ma nizsze a staty ustawiles mu na 20 kazdy to tez spadna bo wszystkie nie utrzymaja sie na tym samym poziomie.

PS. Nie mam pozwolenia na udzielanie takich informacji. Lepiej pytac u ministra.

mrjonhs Młody aktywista

30.06.2008 22:26    #7235     Sufler - Porady do gry - Jak odblokowac rep Japonii ?
Tak jak wyżej, gram właśnie Celtickiem i bardzo bym chciał, aby w reprezentacji Japonii grali normalni piłkarze, a nie szaraki :( Jestem w połowie sezonu i szkoda mi zaczynać grę od nowa, ma ktoś jakiś sposób, żeby w reprezentacji grali normalni piłkarze na tym moim save, może jakiś dodatkowy plik? Ściągnołem z internetu pewien plik FAKE, który rzekomo miał także odblokować reprezentacje z Azji, ale niestety nie działa... Prosiłbym o odpowiedzi tylko w 100% pewne, bez żadnych przypuszczeń. Podkreślam jeszcze raz, że jestem w połowie sezonu i chciałbym odblokowac reprezentacje Japonii...

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

30.06.2008 10:20    #7236     Sufler - Porady do gry - Duzy problem z grą...
Jeśli szkoda ci np. grafiki to powycinaj foldery graphics czy skins i wklej je na pulpit.

ndL Młody aktywista

juz probowlem i nic nie pomaga :(.Szkoda bo prowadze slask i sie bardzo cieszylem ze Kamerun mnie zatrudnil:).Nic poczekam moze jakas inna reprezentacja mnie zatrudni :).Mozna juz zamknac temat.

ndL Młody aktywista

Prowadze Kamerun.Objalem ten kraj przed MS 2010.Calkiem niezle mi poszlo wyszedlem z grupy :).Tuz po mistrzostwach zaczely sie eliminacje do PNA. Nie wiadomo czego nie moge prowadzic Kamerunu.Jest normalnie napisane ze prowadze kamerun mam ich w terminarzu swoim ale nie mgoe zarzadzac ta druzyna.Gdy patrz na sztab szkoleniowy Kamerunu tez mnie tam nie ma :(. Co sie dzieje ?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.06.2008 23:30    #7239     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Brazzo]Cud był niezadowolony i za 63mln przyszedł (opłacało się go chwalić przez cały rok i stałem się jego ulubieńcem). A ściągnąłem go bo go lubię.Do DeminElex -> nie tylko Matthaus to moje oszustwo , a zarobiłem na Ze Roberto, Van Buytena, Ismaela, Kroosa ( za tego dostałem aż 13 mln wiec szkoda było nie oddawać)i wprowadziłem na ich miejsce zawodników z rezerw takich jak Hummels. Sporo też zarobiłem po sezonie na sprzedaży saiveta i paru innych młodzikach.[/quote]

O lol. Teraz każdy ściąga jakieś gwiazdki za pomocą edytora i potem mówi o cudzie. Ludzie, grajcie uczciwie. Bo nie uwierzę, że po pierwszym sezonie Zlatan jest niezadowolony i wybiera Bayern (bo na pewno miał oferty z lepszych klubów).

Brazzo Młody aktywista

29.06.2008 15:26    #7240     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Cud był niezadowolony i za 63mln przyszedł (opłacało się go chwalić przez cały rok i stałem się jego ulubieńcem). A ściągnąłem go bo go lubię.Do DeminElex -> nie tylko Matthaus to moje oszustwo , a zarobiłem na Ze Roberto, Van Buytena, Ismaela, Kroosa ( za tego dostałem aż 13 mln wiec szkoda było nie oddawać)i wprowadziłem na ich miejsce zawodników z rezerw takich jak Hummels. Sporo też zarobiłem po sezonie na sprzedaży saiveta i paru innych młodzikach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution