Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

PhenoM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2008 22:11    #7221     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności rozgrywek
W sumie w rzeczywistości przecież jest podobnie. Celtic to najlepsza drużyna szkocka, która praktycznie bije wszystkie inne zespoły w lidze, może poza Rangers, ale w Lidze Mistrzów gra cattenachio. W FMie jest tak samo i myślę, że nie ma w FMie zdefiniowanych stopni trudności do danych rozgrywek. Po prostu poziom trudności danej ligi czy pucharu tworzą kluby w nich grające, a trzeba przyznać, że w fazie grupowej Ligi Mistrzów (sądząc po twojej wypowiedzi kwalifikujesz się tam od razu) nie ma zespołów słabych.

P.S. Jaką taktyką grasz?

maek Partyzant

02.07.2008 15:59    #7222     Sufler - Porady do gry - 1 sklad rezerwa i ....?
Siemanko
gram sobie normalnie legalnie Wisła Kraków i tak mam wspanialych graczy w pierwszej druzynie do rezerw wysylam starych juz zasłużonych graczy albo mlode talenty i oni tam graja
a moi wspanaili juniorzy... wlasnie co z juniorami dlaczego niemam U-18 czyli juniorow tylko 1 sklad i rezerwe ?? da sie jakos zrobic zeby byli jeszcze juniorzy ?? czy co ?? bo bez tego to lipa jak bo bardzo duzo zawodnikow mam w rezerwach i niekazdy gra taki junior niema sie gdzie ograc i nic nierobi lipa poradzcie cos niechce wypożyczać bo ja mam dobra baze i szkółkę

mike_91 Partyzant

02.07.2008 14:17    #7223     Sufler - Porady do gry - czerwone kartki
Z mojego doswiadczenia to nigdy '' nie mamy podstaw do odwolanie'' a wic szkoda zachodu, lepiej sie nieodwoywac :/

alienator Młody aktywista

02.07.2008 12:37    #7224     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
Lepsze warunki do trenowania i lepszą możliwość rozwoju Twoich grajków.
Im lepsza, tym lepiej będą się rozwijać, a szkółka treningowa pozwoli Ci na wygenerowanie się lepszych juniorów i zadba o ich odpowiedni rozwój.

Im lepsza, tym lepiej oczywiście.

Arko Młody aktywista

02.07.2008 12:10    #7225     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy genrowani przez gre
Newgeni nie są zbyt dopracowani, często statystyki całkiem im nie potrzebne mają wysokie a te potrzebne malutkie, np OŚ ma wykańczanie akcji 14, a odbiór 6. Zależy to także jak mówili poprzednicy od szkółki, ale nawet w Barcelonie jak nią grałem to za dobrzy nie byli

burinek2 Partyzant

02.07.2008 11:39    #7226     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy genrowani przez gre
zalezy to od szkółki juniorów bo in lepsza to lepsi zawodnicy

Laioninho Partyzant

02.07.2008 11:30    #7227     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy genrowani przez gre
wyskość atrybótów zależy od szkółki juniorów a jej poziom można zobaczyć w edytorze. Ale raczej każdy new gen na początku ma takie staty a w zależności od potencjału rozwija się później

onejoke Młody aktywista

02.07.2008 10:41    #7228     Sufler - Porady do gry - okno transferowe
[quote=marcin55555]niestety takiej rozmowy nie mam zeby został szkoda.Rozmowy ogolnie jest ich mało ciagle wypowiedzi sa te same mam nadzieje ze tak nie bedzie w fm 09[/quote]

jest. Jeżeli zawodnik mówi, że chce odejść to w większości wypadków pokazuje się okienko abyś zareagował i się wypowiedział.
Mów zawsze, że słuszniej się niepokoi i coś tam jeszcze........
W większości wypadków reagują na to pozytywnie
Nigdy nie krzycz że nigdzie się nie wybiera bo będzie grał gorzej

marcin55555 Partyzant

02.07.2008 10:05    #7229     Sufler - Porady do gry - okno transferowe
niestety takiej rozmowy nie mam zeby został szkoda.Rozmowy ogolnie jest ich mało ciagle wypowiedzi sa te same mam nadzieje ze tak nie bedzie w fm 09

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.07.2008 22:23    #7230     Sufler - Porady do gry - Jak zmienic statut(?) klubu
[quote=Ślązaczek]hmmmm... A czy to w ogóle przeszkadza w czymś? Że zawodnicy nie chcą przychodzić do klubu albo coś? Faktem jest że wszystkie kontrakty są półprofesjonalne (co zmienię po awansie i gruntownej przemianie klubu dla wymogów wyższej ligi) [/quote]
i tak i nie ... zawsze możesz proponowac kontrakty zawodowe zapewne jak klub jest profesjonalny ma większą reputacje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.