Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

zig77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie do końca. Po pierwsze to jeszcze zostaje sprawa trenerów i ich atrybutów zmieniających się nie tylko podczas nowej gry ale także podczas sezonu. Po drugie gra chyba powinna dopasować atrybuty piłkarza według wytycznych a nie "jak sobie chce" tzn. atrybuty nie powinny się rożnić znacząco. Jeszcze jeden przykład Kokoszka - rzuty rożne raz 15 raz poniżej 10.

zig77 Partyzant

Owszem ale tylko wtedy kiedy dany atrybut waha się do góra 3,4 punktów a nie 9. To dużo za dużo, w końcu te wytyczne w edytorze po coś są, a Dudka czy Kokoszka to bądź co bądź dobrze znani piłkarze. Np. taki Cleber zawsze ma rzuty karne 20 i mu umiejętności się raczej nie zmieniają. Wydaje mi się że cześciej ten problem dotyka piłkarzy, którzy mogą grać na wielu pozycjach.
Ale nikt jeszcze nie powiedział dalczego czasem gwałtownie zmieniają się atrybuty trenerów. Dziwne bo wydaje mi się że jeżeli chodzi o trenerów to ich umiejętności zmieniają się tylko w drużynie którą wybiorę. Np. wybrałem chelsea i mój asystent henk ten cate raz ma trening ofensywny w okolicach 18 a taktyke 11 nastepnym razem na odwrót!

zig77 Partyzant

Odświeżam temat, ponieważ chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe, że przy każdej nowo rozpoczętej grze niezależnie od bazy danych niektóre atrybuty u piłkarzy np. takich jak Dudka czy Kokoszka się zmieniają? Raz odbiór krycie po 14, a za następnym razem po 11. Zauważyłem nawet zmianę u dudki z 15 na 6 przy atrybucie błyskotliwość! Co więcej dlaczego tak samo jest z trenerami? Ich atrybuty trenerskie też się zmieniają tworząc nową grę 2 razy na tej samej bazie. To troche irytuje.Poza tym dlaczego atrybuty trenerskie dosyć gwałtownie zmieniają się już podczas samej gry np. przez sezon?

Hunter91 Młody aktywista

Witam. Chciałbym wiedzieć czy obrońcy (zwłaszcza środkowi) przy ogólnym ustawieniu krycia w strefie i łapaniu w pułapki ofsajdowe mogą mieć indywidualne polecenia krycia 1 na 1, czy nie będzie im to przeszkadzać łapaniu na spalony? I jeszcze jedna kwestia, czy jeśli stoperzy mają ustawione krycie 1 na 1 to warto im dodatkowo zaznaczać ścisłe krycie? Z góry dzieki za pomoc i pozdro

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

07.07.2008 17:43    #7205     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
w 3 lidze ustawiałem 11 swoich zawodiników + cała ławka niemiaszków :D
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

rafee Młody aktywista

07.07.2008 16:03    #7206     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
lukasz19121984 a jak newgeni z twojej szkółki? coś ciekawego na Reymonta się wykluło?
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Dejwid Partyzant

07.07.2008 15:38    #7207     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Spróbuję na pewno. W końcu co mi szkodzi? A do waszego turnieju i tak sie zapiszę o ile sa jeszcze wolne miejsca...

mrjonhs Młody aktywista

06.07.2008 16:54    #7208     Sufler - Porady do gry - Brak Sympatii miedzy piłkarzami
Witam. Mam pewien problem, otóz gram sobie już drugi sezon Cetlickiem, w zeszłym sezonie zdobyłem wszystko co się da, po czym 2 mecze po rozpoczeciu drugiego sezonu ligowego Artur Boruc oznajmił mi, że nie lubi Shutsuke Nakamury, bo nie podoba mu się styl w jakim on gra i nie chce z nim grać w jednej druzynie :( W zeszłym sezonie Shutsuke został zarówno najlepszym piłkarzem szkockiej ligi, jak i Ligi Mistrzów, wiec to oczywiste, że nie chcę się go pozbywać, tak samo jak mojego golkipera. I tu nasówa sie moje pytanie: jak podziałać na piłkarza, aby nie miał negatywnego stosunku do kolegi z drużyny?(szczególnie jeśli ci dwaj piłkarze o których mowa to kluczowi zawodnicy). Z góry dziękuje za odpowiedź. :) Pomocne odpowiedzi zostaną nagrodzone oczywiście punkcikami :)

nod Partyzant

06.07.2008 10:14    #7209     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jeszcze raz zaproszę, tym razem ze szczegółami:
Chciałbym serdecznie zaprosić was na stronę www.et.fcenergie.pl Organizuję tam turniej, który w żaden sposób nie będzie przeszkadzał wam w graniu w Ligę - FM lub wszelkie inne rozgrywki. Potrzeba na niego naprawdę niewiele czasu. Gramy system Play - OFF w parach. W zależności od tego ilu chętnych się zgłosi, zaczniemy od 1/4 1/8 lub 1/16 finału. Potem zostają rozlosowane pary i zawodnicy grają przeciwko sobie jeden mecz wybraną przez siebie drużyną. Zwycięzca przechodzi dalej oczywiście smile
Gramy w sposób następujący. Host rozpoczyna ligę chińską plus ligi, z których obaj przeciwnicy wybrali swoje drużyny. Dzięki rozpoczęciu gry w Chinach zaczynamy sezon od 4. stycznia. Temu z kolei zawdzięczamy dobre przygotowanie kondycyjne graczy(gdyby zacząć od 1. lipca, to zawodnicy byliby jeszcze przed przygotowaniami do sezonu i mieli kondycję 70-80%). Zawodnicy wyzywają siebie na sparing i grają mecz. Po meczu należy zrobić screenshota i potwierdzić wynik.
zapraszam na www.et.fcenergie.pl

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

05.07.2008 15:41    #7210     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Kilka postów temu dziwiłem się,dlaczego Giovanni Torre w 28 meczach strzelił 33 gole.U Włochów to chyba normalne - mój włoski napastnik lat 22 w pierwszych dwóch meczach kadry zdobył 6 goli (2 hat-tricki !!) !...Szkoda,że w klubie ma narazie bilans 5/1.... W tym samym tygodniu Polska dostała lanie od Macedonii 0-1 :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.