Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

zizou921@wp.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.07.2008 21:52    #7181     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=lukasz19121984]To dla kolegi blaszki:
http://www.bankfotek.pl/view/101072
http://www.bankfotek.pl/view/101073

Hmm..a mówiąc szczerze to zastanawiam się jak najraclonalniej zagospodarować tą kasę,macie jakieś propozycje transferowe,które pozwolą,dalej walczyć z najlepszymi??[/quote]
A mógłbyś przypomnieć na ,której stronie zamieściłeś swój skład??:]

Robi2009 Młody aktywista

12.07.2008 21:35    #7182     Sufler - Porady do gry - Jak dobrze trenować zawodnika?
Ale to szkoda trzymać zawodnika do limitu wieku. Jak masz zespół np. U-20, to oznacza ze 3 lata trenuje na treningu juniorskim, na mniejszych obciążeniach, niż na seniorskim. Ja dla takich zawsze robię dodatkowy trening "przejściowy" - seniorski, ale skupiający uwagę na aerobiku i technice, bo potem to trudno wytrenować. Chyba, że ktoś poda jakieś argumenty które wyprowadzą mnie z błędu ;)
There's nothing to fear except the fear itself

Palimpsest Młody aktywista

12.07.2008 21:22    #7183     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
To dla kolegi blaszki:
http://www.bankfotek.pl/view/101072
http://www.bankfotek.pl/view/101073

Hmm..a mówiąc szczerze to zastanawiam się jak najraclonalniej zagospodarować tą kasę,macie jakieś propozycje transferowe,które pozwolą,dalej walczyć z najlepszymi??

EDIT: 154,144,i jeszcze gdzieś koło tych stron powinno być
@

pucek-myjek Partyzant

no nie wiem przemu^ bo tamten to pomocnik a pomoc mam dobra i wogule szkoda mi 14 milionow ale sie zastanowie jeszcze dobra dzieki chlopaki za pomoc najwyzej lapsa oleje i kupie kogos innego

szczepek Młody aktywista

12.07.2008 16:41    #7185     Sufler - Porady do gry - jak moge zagrac w lidze mistrzow
dzis nie dam rady... poza tym nie mieszkam w bloku xD albo wez sobie jakis inny czolowy klub Ligi Angielskiej i bedziesz gral w LM

rblancos07 Partyzant

12.07.2008 14:43    #7186     Sufler - Porady do gry - przetwarzanie danych ...
Szkoda tylko ze jeden link chyba juz nie dziala a w innych sie nie lapie bo francuskiego sie nie ucze :| a jest chociaz Save cleaner do fm 08??

burinek Przodownik pracy

12.07.2008 11:30    #7187     Sufler - Porady do gry - Ciągłe spalone
Dziwna sprawa. U mnie owszem są często spalone a mój totti ma ustawienia indywidualne takie że ustawienie ma ofensywne i zmieniłem mu na norma i ma coraz mniej spalonych na kącie. Więc może spróbój dać mu jakieś defensywne ustawienie albo żeby grał troszkę cofnięty np na Ofensywnym pomocniku. Może pomoże.

czesio16161 Partyzant

11.07.2008 21:04    #7188     Sufler - Porady do gry - bug???
Poszukując młodych, zdolnych grajków, którzy stanowiliby szkielet mojej ekipy za kilka, kilkanaście lat natrafiłem na zdolnego Niemca zwanego Dietmar Loose. Zaoferowałem mu kontrakt juniorski, na który niestety się nie zgodził. Na moje szczęście chciał negocjacji (zresztą nic dziwnego kto nie chciałby przyjść do Arsenalu :D). Oferując mu kontrakt profesjonalny natrafiłem na ciekawą sytuację, mianowicie-jak widać na załączonym obrazku-długość kontraktu wynosiła... minus 110 lat :D hehe (długość kontraktu sty. 1900).
Czyżbyśmy mieli do czynienia z kolejnym błędem w grze (łatka 8.0.2)???

Bartek-kibic Partyzant

Eeh, szkoda sporo czasu nad tym spędziłęm, jak ktoś wpadłby jeszcze na jakiś pomysł żeby naprawić to piszcie, bede wdzieczny:)

SeiDi Młody aktywista

ja też już sprawdziałem i niestety masz uszkodzony save... szkoda gry bo to już 2011 rok

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.